agatkia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 PodnoszĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agatkia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Monologu ciąg dalszy. Szukam Ci domu, panienko!!:placz: Quote
agatkia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 I podnoszę z uporem maniaka...:oops::roll: Quote
agatkia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [size=5][b][color=red]czy mogĘ prosic o pomoc w ogŁoszeniach i banerek??????[/color][/b][/size] Quote
agatkia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 hop.............................................:placz: Quote
epe Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Agatkia! Na "przygarnę psa" jest nowy wątek-poszukuja dużej suni,ale musi być łagodna do dzieci! Czy robiono już takie "próby" z sunią? Jeśli tak,to może ją na tym wątku pokażesz?;) Quote
agatkia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 epe napisał(a):Agatkia! Na "przygarnę psa" jest nowy wątek-poszukuja dużej suni,ale musi być łagodna do dzieci! Czy robiono już takie "próby" z sunią? Jeśli tak,to może ją na tym wątku pokażesz?;) Właśnie widziałam ten watek i zastanawiałam sie nad Moniką... nie mamy możliwości sprawdzenia jak reaguje na dzieci- schronisko jest na totalnym zad...u- prawie nikt do nas nie zagląda. Monika jest absolutnie uległa, lękliwa, kuli sie na nieznany gest... agresji nie ma w niej cienia- z tego co zaobserwowałam- ale na pewno jest po przejściach- i dlatego jeśli chodzi o dzieci (które czasami , wcale nie ze złych intencji ) bywają nieobliczalne- trochę się obawiam... Quote
agatkia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mały off: ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W AUKCJI RATUJĄCEJ ZYCIE DUCHA: Collie umiera :-((( PROSIMY O POMOC!!! (481703657) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Rossa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Moniczko skaczemy na pierwszą . Agatko nie kojarzę Moniki , musiała przbyc chyba niedawno:roll: Quote
Rossa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rossa napisał(a):. Agatko nie kojarzę Moniki , musiała przbyc chyba niedawno:roll: Zacytuję sama siebie ;) .... Monisiu, jutro cię zobaczę Quote
agatkia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Po Monikę miało dziś przyjechać jakieś małżeństwo, podobno z ogłoszenia. Ze mną nikt się nie kontaktował. Czekam na informację. Quote
agatkia Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Monia nadal w schronisku. Nikt się po nią nie zgłosił.:roll: Quote
agatkia Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 No, śliczna jest to fakt... Oby znalazła domek, ona na pewno bardzo pokocha. Quote
lunarmermaid Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To jest cudeńko! Takie psiaczki najbardziej mi się podobają!:loveu: Quote
gonia66 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A co tu tak cicho od tylu dni???Nic u Moniki się nie ruszyło???Mogloby... Quote
lunarmermaid Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Oj,mogłoby,mogło...Taka piękna i młoda sunieczka...i czeka na swojego ludzia! Quote
agatkia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 gonia66 napisał(a):A co tu tak cicho od tylu dni???Nic u Moniki się nie ruszyło???Mogloby... To prawda- cisza- bo mam masę spraw na głowie- również związanych z psami- ale niekoniecznie z dogomanią. To wyjątkowy okres- w grudniu ma do nas przyjechać fundacja niemiecka z która wspólpracujemy, więc staram sie robić zdjęcia i opisy jak największej ilości psów i wysyłam to do nich. zgłosiłam Monikę- zresztą wszystkie moje psy. Narazie czekam na odzew. U Moniki narazie cichutko :-(, ale podobno pytano o Panczitę i Gwiazdora!! :multi: Quote
Recommended Posts