Jump to content
Dogomania

Jak wygląda strach? Strach to Monika- ma cudowny dom! Foty ost. str.

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatkia!
Na "przygarnę psa" jest nowy wątek-poszukuja dużej suni,ale musi być łagodna do dzieci! Czy robiono już takie "próby" z sunią?
Jeśli tak,to może ją na tym wątku pokażesz?;)

Posted

epe napisał(a):
Agatkia!
Na "przygarnę psa" jest nowy wątek-poszukuja dużej suni,ale musi być łagodna do dzieci! Czy robiono już takie "próby" z sunią?
Jeśli tak,to może ją na tym wątku pokażesz?;)

Właśnie widziałam ten watek i zastanawiałam sie nad Moniką... nie mamy możliwości sprawdzenia jak reaguje na dzieci- schronisko jest na totalnym zad...u- prawie nikt do nas nie zagląda. Monika jest absolutnie uległa, lękliwa, kuli sie na nieznany gest... agresji nie ma w niej cienia- z tego co zaobserwowałam- ale na pewno jest po przejściach- i dlatego jeśli chodzi o dzieci (które czasami , wcale nie ze złych intencji ) bywają nieobliczalne- trochę się obawiam...

Posted

gonia66 napisał(a):
A co tu tak cicho od tylu dni???Nic u Moniki się nie ruszyło???Mogloby...

To prawda- cisza- bo mam masę spraw na głowie- również związanych z psami- ale niekoniecznie z dogomanią. To wyjątkowy okres- w grudniu ma do nas przyjechać fundacja niemiecka z która wspólpracujemy, więc staram sie robić zdjęcia i opisy jak największej ilości psów i wysyłam to do nich. zgłosiłam Monikę- zresztą wszystkie moje psy. Narazie czekam na odzew. U Moniki narazie cichutko :-(, ale podobno pytano o Panczitę i Gwiazdora!! :multi: