Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']to jak bedzie mial w koncu psa, to tez jak bedzie wiecej mial pracy, to dla psa czasu nie znajdzie??[/QUOTE]
bez sensu gadanie....
odpowiedzialny człowiek adoptuje psa w momencie, gdy ma więcej czasu, czasem nawet bierze urlop, by się z psem zapoznać i pomóc mu się zaaklimatyzować.

poczekamy, zobaczymy

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozwojowa ta sytuacja, to to nie jest. Pan się nie odzywa, a Azyl powiedział, że po rozmowie osobistej z zainteresowanym panem oraz panią, która była na pierwszej wizycie przedadopcyjnej ma dużo wątpliwości.

Posted

jaki jest numer kontaktowy do osób odpowiedzialnych za Kostka? napisała do mnie chętna pani, ale niestety mieszka daleko. jednak porozmawiać zawsze można...

Posted

[quote name='Noelle']jaki jest numer kontaktowy do osób odpowiedzialnych za Kostka? napisała do mnie chętna pani, ale niestety mieszka daleko. jednak porozmawiać zawsze można...[/QUOTE]
juz nieaktualne, rozmawialam z Donvitow, dom nie dla Kostka

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

winter7 napisał(a):
MALWA, w poście rozliczeniowym jest potwierdzenie wpłaty z bazarku. Piękne dzięki.
A u Kostka na razie cisza.

Dziękuję za potwierdzenie.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Kostka. Pan z okolic Nysy - dom bez dzieci, z ogrodem. Czy znacie kogoś z tamtych okolic, kto mógłby przeprowadzić wizytę p/a???
Mam też nowe zdjęcia Kostka, ale nie mam możliwości wstawienia ich na dogo. Czy mogę komuś przesłać na maila, żeby wstawić je tutaj?
Bardzo proszę o kontakt: [email protected]

Edited by winter7
Posted

winter7 napisał(a):
Miałam dzisiaj telefon w sprawie Kostka. Pan z okolic Nysy - dom bez dzieci, z ogrodem. Czy znacie kogoś z tamtych okolic, kto mógłby przeprowadzić wizytę p/a???
Mam też nowe zdjęcia Kostka, ale nie mam możliwości wstawienia ich na dogo. Czy mogę komuś przesłać na maila, żeby wstawić je tutaj?
Bardzo proszę o kontakt: [email protected]

Z Opola jest kilka osób na niebieskim.

Posted

understandme napisał(a):
To ja trzymam kciuki za tą Nysę. ( rzadko piszę, ale cały czas czytam ;) )

ja w ogóle nie piszę,ale czytam cały czas i jeśli będą nowe foty ślijcie bardzo chętnie wstawię.i trzymam bardzo mocno kciuki za chłopaka

Posted

winter7 napisał(a):
Jutro lub w niedzielę ma być wizyta w Nysie.

Witajcie, bardzo długo nie pisałam na tym forum jak i na astowym (Fundacja AST-"aliasbravo") choć od czasu do czasu czytuje posty...Zadzwoniła do mnie Amelka z Opola, z prośbą abyśmy pojechały na wizytę do Nysy...a że mam takze Prudnik dla innego psiaka-astka Lemona..zatem w sobotę tj. 25 stycznia wyruszamy z samego rana...myśłe, że do samej Nysy trafimy w godzinach13-14 i trzeba będzie powiadomić samego zainteresowanego :-)...cóz aby uczynić zadość wymaganiom i zaufaniu samej wizycie...mogę jedynie napisać, iż zajmuję się ta rasą od 20 lat..sama mam 3 niezłe takie sztuki w domu :-) (w tym dwa schroniskowce) i myślę, że sprostam zadaniu, sprawdzenia, ocenie..czy przyszły dom będzie właściwy dla Kostka, (kilkanaście udach wizyt mam za sobą)...pozdrawiam Beata R-Sz