winter7 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Ladymonia0610']JESTEM! WPŁACIŁAM 30zł ...PRZEPRASZAM ZE TAK DŁUGO TO TRWAŁO :([/QUOTE] Wielkie serdeczne dzięki. Jak tylko wpłynie na konto, zapiszę na pierwszej stronie. Pozdrawiam Quote
piescofajnyjest Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ale sobie Kostek pomrukuje z radosci:))))) Quote
zioberek87 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 świetny ten filmik:) Kostek taki radosny że masakra:) Quote
Karro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ale Kostuś szczęśliwy psiak :loveu: Tylko patrzeć można by było i patrzeć :loveu: Quote
zioberek87 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 no i lipa ciotki.... czy ma ktoś numer do Pana Marka....?? wczoraj ukradziono mi portwel, jestem bez dowodu, bez prawka i bez karty do bankomatu... co najgorsze to musiałam zablokować konto więc nie mogę ani zrobić przelewu ani sprawdzić czy kasiura od cioteczki doszła:( w środę powinnam mieć znowu dostęp do $ więc tu prośba do cioteczki która kontaktuje się z opiekunem Kostka, czy może w moim imieniu przeprosić Pana Marka i poprosić go o cierpliwość?? wpłace pieniązki jak tylko bedę miała do nich dostęp:( Quote
winter7 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='zioberek87']no i lipa ciotki.... czy ma ktoś numer do Pana Marka....?? wczoraj ukradziono mi portwel, jestem bez dowodu, bez prawka i bez karty do bankomatu... co najgorsze to musiałam zablokować konto więc nie mogę ani zrobić przelewu ani sprawdzić czy kasiura od cioteczki doszła:( w środę powinnam mieć znowu dostęp do $ więc tu prośba do cioteczki która kontaktuje się z opiekunem Kostka, czy może w moim imieniu przeprosić Pana Marka i poprosić go o cierpliwość?? wpłace pieniązki jak tylko bedę miała do nich dostęp:([/QUOTE] Zara do niego zadzwonię. Quote
zioberek87 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 dzieki ciotki mam nadzieję że to zrozumie, przeleję mu jak tylko wyrobią mi nową karte i odblokują konto... Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jeśli by to miało długo trwać proponuję by ktoś " założył" pieniąchy i szybciutko wpłacać. Quote
winter7 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Zrobię dzisiaj przelew za Kostka, a Ty Zioberku prześlij mi na moje konto 300zł ( bez mojej deklaracji). Kostusiowi 6 marca kończy się ważność szczepienia i poprosiłam o nowe szczepienie. Quote
winter7 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Tzn jednak przelej mi 400 - bo ja za marzec już zapłaciłam Tobie :) Wpłata do Hotelu wysłana, więc uzupełniam na pierwszej stronie. Wyróżniłam też ogłoszenie na tablica.pl Najdziwniejsze jest to, że jego stronę odwiedziło ponad 3400 osób!!! i nie było żadnego telefonu...... :( Quote
Karro Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dobrze ze Kostek ma zainteresowanie, to sa ukryci obserwatorzy którzy się jeszcze ujawnią, mam taką nadzieję ;) Quote
zioberek87 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ostatnio miałam poslizg i nie miałam jak wejśc na dogo ale juz jestem. Jutro powinnam zrobic przelew bo jak dzwoniłam do banku to powiedzieli że jutro mam wpaść. Cioteczko Winter7 Ty wpłaciłaś za marzec i kwiecień:) przeleję Ci 400 zł tylko prosiłabym na pw nr konta:) dobrze że Kostkiem jest zainteresowanie aż 3400 osób to bardzo duzo, ale dlaczegonnikt nie dzwoni??:( może coś w tekście ich odstrasza nie wiem, przeciez to takie cudo:( przyszedł mi sms że dostałam jakieśwpłaty pojedyncze na konto, najprawdopodobniej od Was stałe na Kostka, ale to dokładnie sprawdzę jak się zaloguję i wszystko uzupełnie:) Quote
winter7 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No to może napiszcie jakiś inny tekst. Te może jakoś przekształcić te z pierwszej strony, no bo Kostuś już jest super gościu, a nie bidok w schronie. Bonsai, a jak tam idzie z plakatem? :) Zioberku, sprawdź dokładnie przelewy, bo mi się zdaje, że mam zapłacone za siebie do końca marca. Konto zaraz prześlę Trzeba jeszcze uregulować 45 zł za szczepienie i odrobaczanie. Czy mam poprosić o rachunek? Czy tylko wpis do książeczki z pieczątką lekarza? Quote
zioberek87 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ok mam wkońcu dostęp do konta, Winter7 wysłałam Ci 400 zł, w zeszłym miesiącu wpłaciłaś 200 zł za 2 miesiące z góry. Dostałam także wpłaty od: ladymonia0610 30 zł danvitow 100zł Karina R 10 zł DZIKEUJEMY Quote
Karro Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tak właśnie czytam ogłoszenie na tablicy, czemu jest napisame że Kostek ma ok 4 lata, skoro z moich obliczeń wyszło że ma ok 6? ;) Kostek to około 6 letni pies. Przez 3 lata był zamknięty w schroniskowym boksie. Niegdyś energiczny, żywiołowy, radosny, uwielbiał sie bawić. Jednak te lata spędzone w zamknięciu źle na niego wpłynęły. Zaczął pilnować przedmiotów. Rzadko wychodził na spacery, a gdy już wyszedł, to zbierał różne patyki, butelki i śmieci. Postanowiliśmy dać mu jeszcze jedną szansę, dlatego Kostek mieszka w domu tymczasowym u szkoleniowca i behawiorysty. Teraz znów odzyskał radość życia, jest towarzyski, chętny do zabawy i aktywny. Jego problemowe zachowanie odeszło w niepamięć. Kostek w domu tymczasowym nie sprawia najmniejszych problemów, a dodatkowo zna postawowe komendy, szybko uczy się nowych, ma potencjał. Jednak Kostek nie jest jeszcze szczęśliwym psem, ciągle tęskni do swojego człowieka. Czeka, aż ktoś go pokocha, poświęci mu czas i da kawałek swojego serca. Może to Ty jesteś odpowiednim dla niego człowiekiem? Kostek jest idealnym psem dla osób aktywnych. Może uprawiasz jogging, pływasz, jesteś aktywny, nie znosisz nudy i poszukujesz towarzysza? Skontaktuj się i umów na wizytę! Kostek potrzebuje Ciebie! Ze względu na jego żywiołowość szukamu domu bez małych dzieci i innych zwierząt. Wymyśliłam coś takiego, może się gdzieś przyda ;) Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 tekst fajowy:) moze obserwatorzy sie ujawnia;))) Quote
zioberek87 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 mi też się bardzo podoba:) a Ci obserwatorzy niech już wyjdą z ukrycia:) Quote
winter7 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Uzupełniłam rozliczenia i zmieniłam tekst w ogłoszeniu. PS. Na Tablicy od zawsze jest informacja, że Kostek ma 6 lat. Gdzie znalazłaś, że ma 4??? Quote
Recommended Posts