Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ladymonia0610']JESTEM! WPŁACIŁAM 30zł ...PRZEPRASZAM ZE TAK DŁUGO TO TRWAŁO :([/QUOTE]
Wielkie serdeczne dzięki. Jak tylko wpłynie na konto, zapiszę na pierwszej stronie. Pozdrawiam

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i lipa ciotki.... czy ma ktoś numer do Pana Marka....??
wczoraj ukradziono mi portwel, jestem bez dowodu, bez prawka i bez karty do bankomatu...
co najgorsze to musiałam zablokować konto więc nie mogę ani zrobić przelewu ani sprawdzić czy kasiura od cioteczki doszła:( w środę powinnam mieć znowu dostęp do $ więc tu prośba do cioteczki która kontaktuje się z opiekunem Kostka, czy może w moim imieniu przeprosić Pana Marka i poprosić go o cierpliwość?? wpłace pieniązki jak tylko bedę miała do nich dostęp:(

Posted

[quote name='zioberek87']no i lipa ciotki.... czy ma ktoś numer do Pana Marka....??
wczoraj ukradziono mi portwel, jestem bez dowodu, bez prawka i bez karty do bankomatu...
co najgorsze to musiałam zablokować konto więc nie mogę ani zrobić przelewu ani sprawdzić czy kasiura od cioteczki doszła:( w środę powinnam mieć znowu dostęp do $ więc tu prośba do cioteczki która kontaktuje się z opiekunem Kostka, czy może w moim imieniu przeprosić Pana Marka i poprosić go o cierpliwość?? wpłace pieniązki jak tylko bedę miała do nich dostęp:([/QUOTE]
Zara do niego zadzwonię.

Posted

Zrobię dzisiaj przelew za Kostka, a Ty Zioberku prześlij mi na moje konto 300zł ( bez mojej deklaracji).
Kostusiowi 6 marca kończy się ważność szczepienia i poprosiłam o nowe szczepienie.

Posted

Tzn jednak przelej mi 400 - bo ja za marzec już zapłaciłam Tobie :)
Wpłata do Hotelu wysłana, więc uzupełniam na pierwszej stronie.
Wyróżniłam też ogłoszenie na tablica.pl
Najdziwniejsze jest to, że jego stronę odwiedziło ponad 3400 osób!!! i nie było żadnego telefonu...... :(

Posted

ostatnio miałam poslizg i nie miałam jak wejśc na dogo ale juz jestem.
Jutro powinnam zrobic przelew bo jak dzwoniłam do banku to powiedzieli że jutro mam wpaść. Cioteczko Winter7 Ty wpłaciłaś za marzec i kwiecień:) przeleję Ci 400 zł tylko prosiłabym na pw nr konta:)
dobrze że Kostkiem jest zainteresowanie aż 3400 osób to bardzo duzo, ale dlaczegonnikt nie dzwoni??:( może coś w tekście ich odstrasza nie wiem, przeciez to takie cudo:( przyszedł mi sms że dostałam jakieśwpłaty pojedyncze na konto, najprawdopodobniej od Was stałe na Kostka, ale to dokładnie sprawdzę jak się zaloguję i wszystko uzupełnie:)

Posted

No to może napiszcie jakiś inny tekst. Te może jakoś przekształcić te z pierwszej strony, no bo Kostuś już jest super gościu, a nie bidok w schronie.
Bonsai, a jak tam idzie z plakatem? :)
Zioberku, sprawdź dokładnie przelewy, bo mi się zdaje, że mam zapłacone za siebie do końca marca.
Konto zaraz prześlę
Trzeba jeszcze uregulować 45 zł za szczepienie i odrobaczanie.
Czy mam poprosić o rachunek? Czy tylko wpis do książeczki z pieczątką lekarza?

Posted

ok mam wkońcu dostęp do konta, Winter7 wysłałam Ci 400 zł, w zeszłym miesiącu wpłaciłaś 200 zł za 2 miesiące z góry. Dostałam także wpłaty od:
ladymonia0610 30 zł
danvitow 100zł
Karina R 10 zł
DZIKEUJEMY

Posted

Tak właśnie czytam ogłoszenie na tablicy, czemu jest napisame że Kostek ma ok 4 lata, skoro z moich obliczeń wyszło że ma ok 6? ;)

Kostek to około 6 letni pies. Przez 3 lata był zamknięty w schroniskowym boksie. Niegdyś energiczny, żywiołowy, radosny, uwielbiał sie bawić. Jednak te lata spędzone w zamknięciu źle na niego wpłynęły. Zaczął pilnować przedmiotów. Rzadko wychodził na spacery, a gdy już wyszedł, to zbierał różne patyki, butelki i śmieci. Postanowiliśmy dać mu jeszcze jedną szansę, dlatego Kostek mieszka w domu tymczasowym u szkoleniowca i behawiorysty. Teraz znów odzyskał radość życia, jest towarzyski, chętny do zabawy i aktywny. Jego problemowe zachowanie odeszło w niepamięć. Kostek w domu tymczasowym nie sprawia najmniejszych problemów, a dodatkowo zna postawowe komendy, szybko uczy się nowych, ma potencjał. Jednak Kostek nie jest jeszcze szczęśliwym psem, ciągle tęskni do swojego człowieka. Czeka, aż ktoś go pokocha, poświęci mu czas i da kawałek swojego serca. Może to Ty jesteś odpowiednim dla niego człowiekiem? Kostek jest idealnym psem dla osób aktywnych. Może uprawiasz jogging, pływasz, jesteś aktywny, nie znosisz nudy i poszukujesz towarzysza? Skontaktuj się i umów na wizytę! Kostek potrzebuje Ciebie! Ze względu na jego żywiołowość szukamu domu bez małych dzieci i innych zwierząt.

Wymyśliłam coś takiego, może się gdzieś przyda ;)