Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dea tu male sprostowanie, osoba ktora wylosowala swiecznik prosze o wplate na konto Fundacji wraz z kosztami wysylki i na PW do mnie prosze o dane do wysylki. Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 IBAN-PL, SWIFT-BPKOPLPW Quote
Dea Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Ada-jeje']Dea tu male sprostowanie, osoba ktora wylosowala swiecznik prosze o wplate na konto Fundacji wraz z kosztami wysylki i na PW do mnie prosze o dane do wysylki. Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 IBAN-PL, SWIFT-BPKOPLPW Ja nie wiem, czy w ogóle żeby się nie pogubić nie byłoby lepiej, żebym cała kasa była na koncie fundacji? Jak dostanę całą kwotę na Ramzesa od asl przelałabym do Was, i po zebraniu całej kwoty z tego bazarku (poza świecznikiem) znowu do Was? Byłaby jasność ile pies ma pieniędzy, a nie tu trochę, tam trochę... Quote
Ulaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ada-jeje napisał(a): Tel. kontaktowy w ogloszeniach prosze podawac Dei 603244518. Ale w Przełomie chyba nie ma sensu numeru Dei podawać, bo to będą tylko telefony z Chrzanowa i okolic. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dea odnosnie bazarku, to oczywiscie moze tak byc jak piszesz tylko ze to jednak osoba ktora wysyla dana rzecz chce miec zwrocone koszty wysylki, czyli i tak pieniazki musialy by isc na wasze konta a dopiero pozniej przelane od Ciebie czy Asl na konto Fudacji, w przypadku swiecznika sprawa wyglada inaczej bo ta rzecze jest wlasnie u mnie. Ula do Przelomu daj oczywiscie moj nr. tel. bo ja jeszcze bede osiagalna pod tym nr. do przyszlego tygodnia. Quote
Dea Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dea odnosnie bazarku, to oczywiscie moze tak byc jak piszesz tylko ze to jednak osoba ktora wysyla dana rzecz chce miec zwrocone koszty wysylki, czyli i tak pieniazki musialy by isc na wasze konta a dopiero pozniej przelane od Ciebie czy Asl na konto Fudacji, w przypadku swiecznika sprawa wyglada inaczej bo ta rzecze jest wlasnie u mnie. Ula do Przelomu daj oczywiscie moj nr. tel. bo ja jeszcze bede osiagalna pod tym nr. do przyszlego tygodnia. No właśnie o to mi chodziło, asl wysyła mi już kwotę "netto" czyli po odliczeniu kosztów wysyłki. Po prostu - to co będę przelewała czy od asl czy z moich bazarków na Ramzesa do Fundacji to będzie już czysta kwota po odliczeniu kosztów wysyłki:p Nie będzie rozdrabniania się. Quote
doddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cioteczki, my wprawdzie jak zwykle słabo stoimy z kasą bo mamy rachunki do popłacenia ale jeśli pomocne będzie dla Was umieszczenie Ramzesa u nas na stronie to napiszcie mi treść ogłoszenia a chętnie umieszczę. ;) Może w ten sposób Wam pomożemy a przede wszystkim psiakowi. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzieki doddy jak trzeba bedzie to sie wprosimy, a ja juz tu mysle jak pomoc pitkowi z Olkusza, serce peka tyle tych bullowatych. Quote
Dea Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 w piątek o 8 rano chłopak jedzie na odjajczenie:p Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dzisiaj wyłazi Przełom, ciekawe czy będzie ogłoszenie :cool3: Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):słyszałam że był :cool3: i co?????:razz: Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No wiesz najpierw wizyta przeadopcyjna, tylko nie wiem kiedy :shake: a musze tam zagladnac najpozniej wtorek przyszly tydzien no i poinformowalam ze dopiero po kastracji. A to nie mozna go bedzie dopuscic :mad: wiec nie obiecujmy sobie duzo. Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dzieki Ci Ula zaraz tez napisze priva do cioteczki ktora miala go dac na niebieskie. :loveu: Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 allegro: Ramzes * PIĘKNY SILNY AMSTAFF * do adopcji (498681599) - Aukcje internetowe Allegro nie kombinowałam z textem, pan Tomek tak obrazowo opisał, że sensowny człowiek sam wyciągnie wnioski. Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dzieki Ci Ula zaraz tez napisze priva do cioteczki ktora miala go dac na niebieskie. :loveu: na niebieskim to on dawno ma swój wątek:diabloti: Doddy go miała dać na stronę fundacyjną;) Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Trzeba tu jeszcze sciagnac Jenny19, i uklonic sie do niej o ogloszenia dla Ramzesa. Quote
doddy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 andzia69 napisał(a):na niebieskim to on dawno ma swój wątek:diabloti: Doddy go miała dać na stronę fundacyjną;) Ja moge dać, już pisałam powyzej. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Odebralam teraz konkretniejszy telefon o psa, wiec zyjemy nadzieja ze to ten dom, chociaz musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo wizyta dopiero w przyszlym tygodniu wczesniej nie dam rady. :razz: Quote
Ulaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Pytanie z allegro: Treść wiadomości: Był bym zainteresowany pieskiem ale mam w domu 2 koty i pieska:) pisze w waszej ,,aukcji''' ze psy lubi a co do kotow? mozecie sprawdzic jak na nie reaguje:) strasznie mi sie podoba ale własnie mam kotki i ze nie bylo pozniej kłopotu Quote
agaga21 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 słuchajcie,potrzebuję pomocy. mam do wystawienia na bazarku książki dla Ramzesa ale nigdy nie robiłam bazarków, nie umiem też dodawać zdjęć:oops:.prosiłabym żeby ktoś wystawił ten bazarek w moim imieniu.wyślę na maila zdjęcia ksiązek a później jeśli ktoś kupi to wyślę.chodzi mi tylko o to żeby ktoś zrobił ten bazarek. oczywiście jeśli się okaże że psiak znajdzie domek i kasa juz nie będzie potrzebna to przeszłaby na innego bullowatego w potrzebie. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Agaga trzeba zapytac Bea i asl, one robily bazarki dla Ramzesa, ja tez wyslalam zdjecie i wstawily, Przypominam sobie Dea cos wspominala o jeszcze jednym bazarku to mozna by jej dorzucic za jej przyzwoleniem. Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Szukamy nadal domku dla Ramzesa, po konsultacji z panem Tomkiem zrozumialam ze Ramzes powinien raczej byc w domu jako jedyny psiak, a u osoby chetnej na Ramzesa jest juz jeden kundel i to z dosc dominujacym charakterem, w tym przypadku ryzyko jest zbyt duze. Ramzes nie jest agresywnym psem do innych psow i sam nie wszczyna bojki ale napewno nie pozostanie dluzny jak zostanie zaatakowany. :shake: Bardzo zle zniosl kastracje, musial dostac dosc duza dawke narkozy bo trudno bylo go uspic. Po kastracji nie chetnie wsiada do samochodu, a i sam pan Tomek musi go dzis przekupywac smakolykami. Quote
Dea Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 na hotelik Ramzesa były wystawione przez asl dwa bazarki: krem do ciała, sprzedany za 15 złotych kosmetyki (po połowie z podopiecznymi Emira z mojego wątku w podpisie), całość 91 złotych, czyli połowa dla Ramzesa, tj. 45,50 złotych Przelałam na konto Fundacji 60,50 złotych. Quote
Recommended Posts