Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mikrus Vel.Gruby

KIEDYŚ PEWNY SIEBIE PAN-TERAZ BIEDACTWO,KTÓRE BOI SIE NAWET KOTÓW...

Jego ciałko skrywa mnóstwo ran,mnóstwo blizn...każda rana ma swoją historie, innego psa,który go podgryzał...

Obecnie życie Mikruska jest jedną wielką TUŁACZKĄ-OD BOKSU,DO BOKSU I KOCIARNI :( Poddał sie calkowicie swojej niedoli i nie chce walczyć.Nie ma gdzie go umieścić,bo wszędzie jest gryziony.Psy wyczuwają jego słabość i nie dają mu żyć.

Jest zdrowy, jedynie leczony po kolejnym pogryzieniu :(

ILE JESZCZE WYTRZYMA? CZY 5 LAT W SCHRONISKU JUŻ NIE WYSTARCZY?

NIE MA SIE CO ODZUKIWAĆ- DŁUGO NIE WYTRZYMA W TAKIEJ SFORZE PSÓW-POTRZEBNY JEST DOM.

DLA NIEGO NIE MA MIEJSCA...NIE MA GO GDZIE DAĆ, PSY SĄ SILNIEJSZE.

ma ok 8 latek,znajduje sie w schronisku w Rudzie Śląskiej

CZY DOJDZIE DO KOLEJNEJ TRAGEDII?

ON JEST TYLKO OFIARĄ-OFIARĄ LUDZI I PSÓW

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to chyba staruszek już? moze by do skarbonki go skierować z jakimś konkretnym planem,moze specjalnie dla niego namówić schron na budowę osobnego boksu dla takich słabych staruszków,bo ze "skarbonki" będzie koło 2000 zl-tylko trzeba do 10 listopada zgłosić KONKRETY!!!

Posted

basiapron napisał(a):
to chyba staruszek już? moze by do skarbonki go skierować z jakimś konkretnym planem,moze specjalnie dla niego namówić schron na budowę osobnego boksu dla takich słabych staruszków,bo ze "skarbonki" będzie koło 2000 zl-tylko trzeba do 10 listopada zgłosić KONKRETY!!!

Nie napisałam-ma z 8-10 latek...

On nie jest jedynym psiakiem,który ma taką sytuacje w schronisku.Dzisiaj jeszcze wystawię wątek suni,która chyba ma sie gorzej niż on.Myśle, że taki osobny Boks byłby światnym pomysłem, o ile schronisko zgodziłoby sie.Ja nie mogę podjąć decyzji.

Posted

Ależ biedny ten piesio!:placz: On nie może tam zostać, trzeba mu koniecznie znaleźć chociaż DT...Zdążyć przed tragedią.. Podnoszę do góry, pomoc potrzebna na cito!

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Banerek ..

dzięki, dodałam do 1. postu....

Basiapron-widziałam, że Pianka dawała przy skarbonce propozycje bud...budy faktycznie są potrzebne,ale potrzebne też jest osobne miejsce dla takich staruszków...

Posted

to siem z Pianka skontaktuj,skoro ona ma lepszy kontakt z kierownikiem,nie wiedziałam ze to to samo schornisko,sorry,ale się gubie co kto i jak:oops:dobra,ja spadam na Kraków,dziś tam nocuje więc na necie mnie raczej nie będzie.jutro zobaczę coście uradziły:)

Posted

basiapron napisał(a):
to siem z Pianka skontaktuj,skoro ona ma lepszy kontakt z kierownikiem,nie wiedziałam ze to to samo schornisko,sorry,ale się gubie co kto i jak:oops:dobra,ja spadam na Kraków,dziś tam nocuje więc na necie mnie raczej nie będzie.jutro zobaczę coście uradziły:)

na wątku pojawi sie ktoś ze schroniska niedługo...

Posted

Cieszę się że świat Cię ujrzy ,Grubciu może się komuś spodobasz,biedaku.:-(.
Co do boksu,dla staruszków,taki boks można by zrobić,gdyby nie straszne przepełnienie.Mamy kilka Amstaffów i każdy z nich zajmuje, pomieszczenie, łańcuch,bądż boks,bo każdy musi być osobno.A co do budowy to raczej teren jest zagospodarowany,pod kolejne budynki i nic by z tego nie wyszło.:shake:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nie napisałam-ma z 8-10 latek...

On nie jest jedynym psiakiem,który ma taką sytuacje w schronisku.Dzisiaj jeszcze wystawię wątek suni,która chyba ma sie gorzej niż on.Myśle, że taki osobny Boks byłby światnym pomysłem, o ile schronisko zgodziłoby sie.Ja nie mogę podjąć decyzji.

Czy ta sunia zgodziłaby się z psiakiem z tego forum i jakiej jest wielkości? może by tak obydwa wyrwać z tego horroru