Frotka Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Szczeniak ma już zaklepany dom. Trafi do osoby działającej w fundacji Zwierzęta Krakowa. Bernardynkę ogłaszajcie, z danymi Ksery (jeśli się zgodzi). Quote
Ank@ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 z ogłoszenia z gumtree: Od: [email protected] piękny pies szukam takiego właśnie mieszkam w krakowie ale na ruczaju gdzie jest mnóstwo terenów do spacerów z psem nadodatek moja rodzina mieszka niedaleko krakowa i ma duzy ogród gdzie mogłby biegać Niestety to odpowiedź na stare ogłoszenie gdzie był dopisek, że jest jeszcze szczeniak. Ale mam nadzieję, że to jednak dot. suczki. Ew. gdyby gość chciał szczeniaka to na dogo założę wątek. Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Tak, bardzo potrzebne. Dziękujemy! Suka zaprzyjaźniła się z Kserą, za którą chodzi krok w krok. W stosunku do nowych osób jest jednak nieufna. Najlepiej by było gdyby nowy opiekun zapoznał się z psem w czasie przedadopcyjnych wizyt u Ksery, tak żeby pies stopniowo nabył do niego zaufania. Quote
Ank@ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a czy ktoś będzie się kontaktował z osobą z ogłoszenia ? do kogo ew. telefon podać? dałam ten podany w pierwszym poście, ale gość odpisał na maila :cool3: Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Wysłałam mail do ludzi z tego ogłoszenia. Dziękuję! W ogłoszeniach podaj prosze taki numer: 604 933 031 albo ten, który był w pierwszym poście (nie wiem dlaczego czasami znika). Quote
Patia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Frotka a jaki tekst ? Zrobie wyróznioną , pogrubioną i podświetloną aukcję . Quote
Frotka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Wielkie, wielkie dzięki. Tekst może taki: Szczeniaki bernardyna wyglądają jak nieporadne, pluszowe misie. Może dlatego tak dużo osób chce je mieć. Z pluszowych misiów szybko wyrastają jednak duże psy, kosztowne w utrzymaniu, wymagające przestrzeni i uwagi. Po podrośnięciu Nuka trafiła na łańcuch. Przesiedziała na nim prawie całe 3-letnie życie. Trudno się dziwić, że straciła zaufanie do ludzi. Dopiero teraz odzyskuje je w psim hotelu w Krakowie. Nuka początkowo jest nieufna ale jeśli lepiej kogoś pozna bardzo mocno się przywiązuje. Jeśli chcesz adoptować Nukę skontaktuj się z nami: [email protected] 604 933 031 Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla Nuki. Przeprowadzamy kontrole przed i poadopcyjne. Najlepiej byłoby, gdyby Nuka znalazła dom w Krakowie lub okolicach. Quote
Patia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Frotko czy ona jest wysterylizowana ? Jesli tak to dopiszę w ogłoszeniu , zawsze to mniej telefonów od pseudo . Quote
Frotka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nie jest sterylizowana. Dopiero co odstawiono od niej szczeniaka. Quote
Patia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czternastodniowa , podświetlona , pogrubiona i wyrózniona aukcja : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=528253108 Quote
Frotka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :calus::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Paulina_mickey Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hop w górę :loveu::loveu::loveu: Ogłosiłam ją na naszej-klasie na ogólnym wątku bernardynów;) Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zakończyła się aukcja na Allegro . Czy ktoś dzwonił ? Wrzuciłam Nukę jeszcze tu : Krakowskie zwierzaki Czy ma AleGratkę ? Jesli nie , to zrobię . Quote
Frotka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Z Allegro zgłosiła się jedna Pani spod Proszowic ale ma małe dzięcko więc chyba zaproponujemy jej bernardynkę od missieek. Quote
Ksera Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nikt nie pyta o ślicznotkę? Nuka niestety nie chce się przekonać do nikogo poza mną, jeżeli ktokolwiek inny otworzy jej boks nie wyjdzie, siedzi w budzie i czeka na mnie, jak ja wejdę to wybiega i szaleje. Nie dobrze, że tak długo czeka :roll:. Quote
Ksera Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nuka nadal czeka, jest coraz fajniejsz, bardziej ufna, jej wyjazd jest pod dużym znakiem zapytania, szukamy domu w Polsce. Nuka może mieszkać z samcem, dobrze dogadała się z hotelowym Maxiem i razem rozrabiają jak pijane zające na wybiegu. i Allegro Bernardynka Nuka - daj jej dom (566075875) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Frotka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Bardzo ładne zdjęcia dałaś na Allegro. Quote
Frotka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Opróżniłam. Ktoś się do mnie odezwał w sprawie Nuki mailem. To do Ciebie? Przesłałam Kserze. Ludzie wyglądają sensownie. Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 I co wiadomo coś? Zmieniłam jej zdjęcie na naszej klasie, będzie ładniej wyglądać;) Quote
Ksera Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Frotka napisał(a):Opróżniłam. Ktoś się do mnie odezwał w sprawie Nuki mailem. To do Ciebie? Przesłałam Kserze. Ludzie wyglądają sensownie. I są bardzo sensowni, a Nuka już pewnie im po łóżku skacze :multi:. Quote
Recommended Posts