Frotka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bardzo pilnie poszukujemy domu dla 2-letniej, krótkowłosej bernardynki i jej szczeniaka. Psy czekają na dom u Ksery. 604 933 031 [email protected] Quote
Frotka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Na zdjęciach tego nie widać ale pies spełnia wymogi rasy. Po odkarmieniu będzie bardzo ładnym, grubokościstym bernardynem. Quote
Ank@ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sunia jest na krakowskim wątku zbiorczym. A gdzie ona teraz przebywa ?? Schronisko ? Hotel ? Łańcuch ? A szczeniaki w jakim wieku ? Quote
Patia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Apel o dom tymczasowy na forum miłosników bernardyna na MOLOSACH : http://www.forum.**********/showthread.php?t=12686 I wysłałam zgłoszenie na stronę adopcyjną bernardynów : bernardyny.net Frotka , napisz więcej o niej , czy dom tymczasowy z innymi zwierzętami się nada ? Quote
Marka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzięki za info - ale piękna suka! Frotko: czy mam apelować o DT dla niej na stronie adopcyjnej bernardynów? I czy ten DT ma być w Małopolsce? Quote
Asior Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wrzuciłam benia na swoje mamowe forum.. mamy tam miłośniczkę tej rasy ;) Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 podnosze sunia i nAPISZ NAM GDZIE ONA PRZEBYWA ...SCHRONISKO HOTEL aaaaaaaaaa moze zrobic jej ogłoszenia .............a co z małymi ??? Quote
Frotka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ANETTTA napisał(a):podnosze sunia i nAPISZ NAM GDZIE ONA PRZEBYWA ...SCHRONISKO HOTEL aaaaaaaaaa moze zrobic jej ogłoszenia .............a co z małymi ??? Przebywa razem ze szczeniakami u właściciela, w szeroko rozumianych okolicach Krakowa. Dom tymczasowy musiałby wziąć matkę ze szczeniakami. Quote
ayla1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 O matko,Frotka-to z dzisiaj?nie ma już gdzie ich upychać... Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 bidulinki ...................a mamy ich cała mase ...zajrzyjcie tu plissssssss..tak mało tu milosników tej rasy Bernardyny w potrzebie - Strona 19 - Dogomania Forum Quote
Asior Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 koleżanka wrzuciła ją na molosy. Podała mi jeszcze tą stronkę... znacię ją?? bernardyny.net Quote
Patia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asior ona już jest na Molosach , dałam ją rano i stronę , którą podałas redaguje Marka , też ją tam wysłałam i Marka już jest na wątku :loveu: Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Marka napisał(a):Dzięki za info - ale piękna suka! Frotko: czy mam apelować o DT dla niej na stronie adopcyjnej bernardynów? I czy ten DT ma być w Małopolsce? :-(:-(:-(:-( Quote
Frotka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Dom tymczasowy powinien być jak najbliżej z uwagi na to, że szczeniaki są malutkie (8 dni) i w zasadzie nie powinno się ich ruszać a musimy zabrać psa jeszcze w tym tygodniu, bo potem wraca syn właścicielki i powiedziała, że w jego obecności nie będzie oddawać psów. Quote
ANETTTA Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no to musimy sie spieszyc ...bo faktycznie syn moze żadac np kasy lub poprostu ich nie odda .... Quote
Marka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Suczka jest już na stronie adopcyjnej z apelem o DT. Quote
Frotka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dziękuję, Marko! Sytuacja jest taka, że muszę tę bernardynkę zabrac jutro. Niestety nie mam dla niej miejsca ani nawet pomysłu gdzie możnaby ją umieścić z maluchami. Anetta - nie chodzi o pieniądze tylko o to, że syn właścicielki jest bardzo związany z psem. Quote
ANETTTA Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 związany a suka zaniedbana ....................:-( Quote
Recommended Posts