Inez de Villaro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Od dobrych rad jest tu wiele osób....od konkretnego działania- mniej...niestety... taka luźna refleksja mi się nasunęła....
NadziejaA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Skąd takie cuda sie biora do adopcji :roll: Jak można nie kochac takich mordek słodkich? Ech... im dłuzej jestem na dogo tym bardziej mnie przeraża ten śiwat :-(
lavinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jest duże zainteresowanie suczkami - Petką, Białaską i Szyszką........ to dobrze :-)
Inez de Villaro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To bardzo dobrze.....:) a jakie ogłoszenia są najskuteczniejsze?
lavinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 wiesz, wszyscy chyba widzieli ten wątek, albo ktoś im podrzucił...... chyba że pytasz o szczeniorka, to najskuteczniejsze jest chyba allegro
Inez de Villaro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 tak myślałam...muszę się nauczyć robić takie ogłoszenia bo te na forach nie zawsze są skuteczne
lavinia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [B][COLOR="Magenta"]strona pierwsza została uaktualniona o kolejną buldożkę, szukającą domu[/COLOR][/B]
agata-air Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Pilnie potrzebujemy tymczasu dla bulwy nr. 5, nie wiemy w jakim jest stanie- dość długo ukrywała się w lesie. Dziś wieczorem więcej inf
Paola06 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie wierzę:placz::placz::placz: Co sie dzieje??Kolejna buldozka.Biedula-a co do ludzi to naprawdę juz nie mam sily na komentarz:( To czekamy na wiadomosci,mam cicha nadzieje że nie będą złe,aż złe..:(
betka-sp Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 rany...kolejna??? jak ona w tym lesie przeżyła .........:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
nusiaczek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja bardzo byłabym zainteresowana Petką bądz białym słodkim maleństwem
agata-air Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lavinia już jedzie do mnie z Wawy do Żyrardowa z buldożką z lasy. Sunia podobno świetna tylko przerażona. Jest bardzo zaniedbana. Na szczescie ktoś ja dokarmiał więc nie jest zagłodzona.
agata-air Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 sunia już jest u mnie. Jest piękna. Regulamin dogo zabrania mi powiedzieć co sądze o jej właścicielach: co za qr......pie....chu....:mad: Dziewczynka jest przerażona, leży bezruchu. Śmierdzi, ma łupież, zapalenie spojówek- więcej jeszcze nie zdążyłam obejrzeć. Obawiam się, że jest w ciązy :placz:. Psiak wyniszczony fizycznie i przedewszytskim psychicznie :angryy: [IMG]http://upload.miau.pl/3/146047.jpg[/IMG] [IMG]http://upload.miau.pl/3/146049.jpg[/IMG] [IMG]http://upload.miau.pl/3/146045.jpg[/IMG]
bagira@sara Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jaka bida :-( nie moge w to uwierzyć, że są wyrzucane buldozki!!! :shake: z szokowana jestem!!:-(
agata-air Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 wątek suńki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ile-zla-potrafi-wyrzadzic-czlowiek-buldozka-francuska-z-lasu-kropca-124278/[/URL]
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Sunia koczowała przez 3 miesiące w lesie niedaleko Piaseczna. Podobno ktoś ją wyrzucił. Panicznie bała się ludzi - na widok człowieka uciekała do lasu, nie pozwalała do siebie podejść... jest przesłodka i wiem, że już wkrótce będzie się cieszyła z widoku człowieka.... Mam nadzieję, że zapomni o traumie, która ją spotkała. Jutro odbieram wyniki badania krwi. Jutro też, a raczej juz dziś Agata zrobi jej USG, bo mnie też martwi ten brzuch teraz będzie już tylko lepiej dzięki Agata :loveu:
kasia_maja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie rozumiem postępowania ludzi... :-( nie było mnie na dogo trzy dni a tu już piąta buldozia buzia do kompletu i do tego takie nieszczęście... trzymaj się dziewczynko, byłaś taka dzielna przez trzy miesiące... już niedługo będziesz wreszcie miała swoich ludzi...
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 co trzeba zrobic buldożkowi, zeby w panice i strachu uciekał na widok człowieka ?? zadaję sobie to pytanie cały czas - wczoraj w lecznicy była ze mną moja Doda i kiedy Kropka skulona i przerażona leżała na stole w gabinecie, Doda rozdawała wszystkim buziaki i wywalała się kołami do góry pod stołem... ja wiem, że Doda to kochany, zadbany pies, a Kropka żyła w lesie, samotna i opuszczona...wiem też, ze buldożek to pies, który chyba najbardziej ze wszystkich ras garnie się do ludzi.........jaki potwór sprawił, że sunię przez 3 miesiące trzeba było dokarmiać na odległość, bo na widok karmicielki wpadała w panikę i uciekała na oślep ?
kalinka87 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ehhh, paranoja. :angryy: A jak jej stan teraz? USG coś wykazało?
janinka65 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ehh... ostatnio pisałam, że jestem zainteresowana pieskiem białym z nr 3... ale nie dostałam żadnej odpowiedzi... nr 5 też jest słodka bidulka. jake muszę spenić wymagania żeby, którąś adoptować???
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 janinko, napisz do mnie maila proszę, z informacjami o tobie, gdzie sunia miałaby mieszkać, jakie masz zwierzaki itp
betka-sp Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 śliczne bulwki w górę.... dobrze, że są chętne domki....cioteczki napewno cos fajnego wynajdą :multi::multi::multi:
netti1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 lavinia odbieraj telefony bo jest dużo zapytań o psiaki,do mnie dziś dzwoniło aż 9 osób!
lavinia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 dorwałam się na chwile do komputera w kafejce. Nie odbieram telefonów bo jestem w Austrii. Wracam jutro , mam nadzieję około południa, bo wyjezdżamy dziś w nocy. Sorry, ze nic nie mówiłam wcześniej, ale sama nie wiedziałam o wyjeżdzie. Od jutra rano znów jestem dostepna. Pozdrowienia z Kaprun :lol:
Recommended Posts