Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sobote rano wyruszam na wyprawe do warszawy :multi:mysle ze wszystko bedzie ok i Petka wróci z nami :multi:nasz Bob juz sie nie moze doczekac na koleżanke

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Petka za chwilę własnie wyrusza w drogę do nowego domu

Ania i Przemek obiecali napisać zaraz po powrocie :lol:

to chyba przenosimy watek , co ?

Basiulka - jeśli masz ochotę, to możesz zrobić wizytę poadopcyjną za kilka dni :loveu:

Posted

witamy Petka dojechała do domu nasza bulwa przyjeła ja bez żądnych problemów:multi:był troszke zdziwiony :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jednak po jakims czasie zauwarzylismy ze Petka ma cieczke :-(:-(:-(
niestety Bob musi jechac do rodziców na kilka dni poniewaz nie daje suni spokoju:mad: a my nie mozemy miec cały czas na nich oko.
dziekujemy za pomoc w adopcji i pozdrawiamy:eviltong::loveu::multi:

Posted

Hey,hey:)
Ja juz nie wytrzymałam i wczoraj skontaktowałam sie telefonicznie z nowym domkiem Petkowym.Bob jest nadal u rodzicow Ani,Petka ma sie dobrze ale nic konkretnego sie nie dowiedziałam:(
Czekamy w takim razie na relację na dogo i zdjęcia:mad:

Posted

jestem po rozmowie z Anią - u Petki wszystko jest dobrze. Ma cieczkę , więc jej nowy kolega mieszka chwilowo u rodziców Ani, z wiadomych względów.

Zaraz po cieczce Petka będzie wysterylizowana. I uprzedzając pytania - odpowiadam - nie została wysterylizowana przed adopcją, gdyz miała operacyjnie usuwane guzy i weterynarz zdecydowanie odradził wykonywanie sterylki w tym samym czasie.

wkrótce będą fotki.

Posted

a&c napisał(a):
witamy u Petki wszystko wporządku zaklimatyzowała sie w nowym domku bardzo szybko.Jest strasznym przytulasem nie odchodzi od nas na krok .Powoli cieczka sie konczy wiec na dniach sprowadzimy Boba mysle ze szybko sie zaprzyjaznia:calus::calus: .Petka jest bardzo żywa na spacerach zaglada pod każde auto w poszukiwanu kotów:Dog_run: jak narazie nie ma z nia żadnych problemów.Niestety nie chce jesc nic innego poza kurczakiem ale własciciele nas o tym informowali troche szkoda bo PEtka jest bardzo małym buldozkiem i przyda jej sie pare kilogramów (waży tylko 9 kg)

pozdrawiamy!!

Ciesze się, że wszystko w porządku i mam nadzieje, że wstawicie jakieś foteczki :loveu:

Posted

witamy u Petki wszystko wporządku zaklimatyzowała sie w nowym domku bardzo szybko.Jest strasznym przytulasem nie odchodzi od nas na krok .Powoli cieczka sie konczy wiec na dniach sprowadzimy Boba mysle ze szybko sie zaprzyjaznia:calus::calus: .Petka jest bardzo żywa na spacerach zaglada pod każde auto w poszukiwanu kotów:Dog_run: jak narazie nie ma z nia żadnych problemów.Niestety nie chce jesc nic innego poza kurczakiem ale własciciele nas o tym informowali troche szkoda bo PEtka jest bardzo małym buldozkiem i przyda jej sie pare kilogramów (waży tylko 9 kg)

pozdrawiamy!!

Posted

[quote name='a&c']prosze o info jak wstawic fotki ??????szukam szukam i nie wiem!!!:onfire:

ja robię tak:

wchodzę na stronę: TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
PLIK: wyszukuję zdjęcie, które chce wstawić
ROZMIAR: wybieram website/email lub message board
PRZEŚLIJ TERAZ i troszkę czekasz

pojawia się link w "BEZPOŚREDNIE ŁĄCZE....."
kopiujesz go

na forum odpowiadasz na wątku i nad okienkiem, w którym piszesz jest żółta ikonka z górami i słoneczkiem - klikasz na nią i w nowo otwartym okienku wklejasz link z tinypic - zatwierdzasz i już