Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały Daszek wiercipieta
o swym ptaszku nie pamięta...
Czy te ciotki oszalały?
Czyżby płakać za czym miały?
Toż te ptaszki nic dobrego..
Alimentów fura z tego...
Psie jajeczka nie są trendy...
To wydmuszki dają względy,
Ciepłe łóżko ,fajny kocyk...
Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol:

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Mały Daszek wiercipieta
Czy te ciotki oszalały?
Alimentów fura z tego...
Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol:[/quote]

Gagata jesteś WIELKA!!!! :loveu:
Tak dobrego wierszyka dawno nie czytałam!

A tak poza tematem (za co przepraszam) - czy może któraś z Was zna kogoś w Ostródzie?
Jamnisia, która miała trafić do Isadory jest bardzo chora. Potrzebny bardzo pilnie jest tymczas na jakieś 2 dni. Mała może nie przeżyć nocy a po 20 zostanie w schronisku sama.

Posted

[quote name='teapot']Gagata jesteś WIELKA!!!! :loveu:
Tak dobrego wierszyka dawno nie czytałam!

A tak poza tematem (za co przepraszam) - czy może któraś z Was zna kogoś w Ostródzie?
Jamnisia, która miała trafić do Isadory jest bardzo chora. Potrzebny bardzo pilnie jest tymczas na jakieś 2 dni. Mała może nie przeżyć nocy a po 20 zostanie w schronisku sama.[/quote]
Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake:

Posted

[quote name='Saphira']Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake:[/quote]
Saphiro - jestem pewna, że był. Tylko Isadora łudziła się, że małą da się wyciągnąć wcześniej. Od początku miała złe przeczucia - jamnik i to mini i schronisko to naprawdę zły zestaw. Niestety przeczucie okazało się prawdą - mała walczy o życie- złapała jakiegoś parszywego wirusa. Jest totalnie wychłodzona i teraz przez cały czas pod kroplówką.

Posted

Nie wiem czy w tej sytuacji córka może ją zabrać bo mieszka razem z Klarą też sunia adoptowaną z Ostródy ze schroniska Pani Ewy. Mogłaby się zarazić.......:shake:

Posted

[quote name='Saphira']Nie wiem czy w tej sytuacji córka może ją zabrać bo mieszka razem z Klarą też sunia adoptowaną z Ostródy ze schroniska Pani Ewy. Mogłaby się zarazić.......:shake:[/quote]
Niestety nie znam się na tym - tutaj jest[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnisia-bizu-czy-stanie-sie-twoim-skarbem-potrzebny-transport-ostroda-wa-wa-124516/index8.html"] wątek małej (klik)[/URL].
Najgorsze jest to, że mała może zostać bez opieki na całą noc.

Daszku - wybacz, ale na pewno wiesz jaka to ważna sprawa. Jak Isadorka już będzie spokojna z pewnością napisze Ci niejeden wierszyk...

Posted

A ja trochę pokadzę:

Isadora7 - w pieskach zakochana
jamnikowe cudo pieści na kolanach.
Komputer nie kryje przed nią swych tajemnic
Za każdym jamniorkiem poleci na księżyc.
A kiedy dostrzeże w tobie bratnią duszę
Zrobi ci allegro, które świat poruszy...:lol:

Posted

[quote name='Saphira']Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake:[/quote]

[B]Pisałam że jestem zainteresowana, na wątku transportowym też to pisałam.[/B] [B]Zaznaczyłam że o ile nie znajdę wcześniejszego transportu, bo wiedziałam co jej grozi. [/B]

Posted

Gagatko, EVA coś wspominała o miejscu w bagażniku :evil_lol:

A tak na poważnie, to ja do 13 jestem na Zaciszu, Abra ma szkolenie piesa, a EVA jeszcze nie wiem co ma :evil_lol: (poza bagażnikiem :eviltong::eviltong:)
EVA, daj znać jak Ty z czasem. Wtedy będziemy się jakoś zgrywać.

Posted

[quote name='gagata']Mały Daszek wiercipieta
Czy te ciotki oszalały?
Alimentów fura z tego...
Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol:[/quote]

:mdleje::mdleje::mdleje: