gagata Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Mały Daszek wiercipieta o swym ptaszku nie pamięta... Czy te ciotki oszalały? Czyżby płakać za czym miały? Toż te ptaszki nic dobrego.. Alimentów fura z tego... Psie jajeczka nie są trendy... To wydmuszki dają względy, Ciepłe łóżko ,fajny kocyk... Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Ciotki, widzę, że wena wróciła :multi::multi::multi::multi: Quote
teapot Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='gagata']Mały Daszek wiercipieta o swym ptaszku nie pamięta... Czy te ciotki oszalały? Czyżby płakać za czym miały? Toż te ptaszki nic dobrego.. Alimentów fura z tego... Psie jajeczka nie są trendy... To wydmuszki dają względy, Ciepłe łóżko ,fajny kocyk... Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol:[/quote] Gagata jesteś WIELKA!!!! :loveu: Tak dobrego wierszyka dawno nie czytałam! A tak poza tematem (za co przepraszam) - czy może któraś z Was zna kogoś w Ostródzie? Jamnisia, która miała trafić do Isadory jest bardzo chora. Potrzebny bardzo pilnie jest tymczas na jakieś 2 dni. Mała może nie przeżyć nocy a po 20 zostanie w schronisku sama. Quote
Saphira Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='teapot']Gagata jesteś WIELKA!!!! :loveu: Tak dobrego wierszyka dawno nie czytałam! A tak poza tematem (za co przepraszam) - czy może któraś z Was zna kogoś w Ostródzie? Jamnisia, która miała trafić do Isadory jest bardzo chora. Potrzebny bardzo pilnie jest tymczas na jakieś 2 dni. Mała może nie przeżyć nocy a po 20 zostanie w schronisku sama.[/quote] Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake: Quote
teapot Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Saphira']Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake:[/quote] Saphiro - jestem pewna, że był. Tylko Isadora łudziła się, że małą da się wyciągnąć wcześniej. Od początku miała złe przeczucia - jamnik i to mini i schronisko to naprawdę zły zestaw. Niestety przeczucie okazało się prawdą - mała walczy o życie- złapała jakiegoś parszywego wirusa. Jest totalnie wychłodzona i teraz przez cały czas pod kroplówką. Quote
Saphira Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nie wiem czy w tej sytuacji córka może ją zabrać bo mieszka razem z Klarą też sunia adoptowaną z Ostródy ze schroniska Pani Ewy. Mogłaby się zarazić.......:shake: Quote
teapot Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Saphira']Nie wiem czy w tej sytuacji córka może ją zabrać bo mieszka razem z Klarą też sunia adoptowaną z Ostródy ze schroniska Pani Ewy. Mogłaby się zarazić.......:shake:[/quote] Niestety nie znam się na tym - tutaj jest[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnisia-bizu-czy-stanie-sie-twoim-skarbem-potrzebny-transport-ostroda-wa-wa-124516/index8.html"] wątek małej (klik)[/URL]. Najgorsze jest to, że mała może zostać bez opieki na całą noc. Daszku - wybacz, ale na pewno wiesz jaka to ważna sprawa. Jak Isadorka już będzie spokojna z pewnością napisze Ci niejeden wierszyk... Quote
gagata Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A ja trochę pokadzę: Isadora7 - w pieskach zakochana jamnikowe cudo pieści na kolanach. Komputer nie kryje przed nią swych tajemnic Za każdym jamniorkiem poleci na księżyc. A kiedy dostrzeże w tobie bratnią duszę Zrobi ci allegro, które świat poruszy...:lol: Quote
Isadora7 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Saphira']Przeciez moja córka, która mieszka i studiuje w Olsztynie zaproponowała wziecie jej ze schroniska i zawiezienie 29 listopada do W-wy i nikt nie byl zainteresowany.:shake:[/quote] [B]Pisałam że jestem zainteresowana, na wątku transportowym też to pisałam.[/B] [B]Zaznaczyłam że o ile nie znajdę wcześniejszego transportu, bo wiedziałam co jej grozi. [/B] Quote
Margo05 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Gagata, ja wymiękam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ale Daszek cudny jest! :loveu: Maści "dziczej"!! I tak jak Norka i Justka czeka na domek....!!!:roll: Quote
Margo05 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Przez Was zgłupiałam i nie pamiętam, czy Daszek ma ptaszka :cool3: Quote
Saphira Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To se sprawdź ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 O właśnie! A tak naprawdę to kiedy zbiórka i gdzie? No i czy się zmieszczę?:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Gagatko, EVA coś wspominała o miejscu w bagażniku :evil_lol: A tak na poważnie, to ja do 13 jestem na Zaciszu, Abra ma szkolenie piesa, a EVA jeszcze nie wiem co ma :evil_lol: (poza bagażnikiem :eviltong::eviltong:) EVA, daj znać jak Ty z czasem. Wtedy będziemy się jakoś zgrywać. Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='gagata']Mały Daszek wiercipieta o swym ptaszku nie pamięta... Czy te ciotki oszalały? Czyżby płakać za czym miały? Toż te ptaszki nic dobrego.. Alimentów fura z tego... Psie jajeczka nie są trendy... To wydmuszki dają względy, Ciepłe łóżko ,fajny kocyk... Reszta może śnić się w nocy...:evil_lol:[/quote] :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Hotel KADIF Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [CENTER][FONT=Fixedsys][SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]Gdzie są wszyscy??!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :candle::diabloti::candle::diabloti::candle: [/CENTER] Quote
gagata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Trzepią kiecki przed jutrzejszą imprezką z Daszkiem....:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='gagata']Trzepią kiecki przed jutrzejszą imprezką z Daszkiem....:evil_lol:[/quote] I szykują kenty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No i nie udało mi się uniknąć ogieńków...:roll: Daszku,w górę! Quote
Margo05 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 I ciaaaaaasto :eviltong: Gagatko, pieczesz? :cool3: :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Margo05']I ciaaaaaasto :eviltong: Gagatko, pieczesz? :cool3: :loveu:[/quote] A dobrej kiełbachy nie lepiej? Quote
Recommended Posts