Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znowu te posty przeskakują :/ już chyba wiem dlaczego....wygląda mi na to że forum pobiera czas z komputera z którego wysyła się post i przez to tak się dzieje....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darvin napisał(a):
jedzie ktoś z Was do Bydgoszczy na CAC ? Czy Wy tylko pijecie z psami ;)

teraz głównie są tutaj ślązacy, a my mamy troche daleko :lol:
ale Rinuś ma blisko :diabloti:

Posted

Darvin napisał(a):
znowu te posty przeskakują :/ już chyba wiem dlaczego....wygląda mi na to że forum pobiera czas z komputera z którego wysyła się post i przez to tak się dzieje....

o nie :diabloti: czasy serwerów dogo się nie synchronizują :roll:

Posted

Rinuś nigdzie nie jedzie:angryy:Bo ja jej nie pozwalam:loveu:
Darwin teraz jeszcze wklej tu nam swoją fote ,bo taka tradycja każdy nowicjusz musi się ujawnić:)

Posted

Darvin napisał(a):
ślązacy lub ktokolwiek inny na wystawy chyba też jeżdżą.... ja byłem w zeszłym miesiącu w Nowej Rudzie mimo tego że mam daleko :D

wiesz ja z moim kudlami raczej po wystawach nie jeżdżę, nawet na zlot ich nie zabieram, bo są aspołeczne :evil_lol: ale kto wie moze Wikę w tym roku wezmę, Olek co Ty na to? :diabloti:

wiq napisał(a):
stawiam, że nikt nie jedzie:eviltong:
piją i wymyślają historie, żeby móc opowiadać o czymś innym niż tylko o kacu:evil_lol:

ciiii... :evil_lol: bo go spłoszysz :diabloti::evil_lol:

Darvin napisał(a):
to brzmi jak wstęp na jakieś spotkanie swingersów <lol>

to tylko pozory :evil_lol: Olek i Rinuś dużo gadają, ale gorzej z wprowadzeniem tego w życie :lol::lol::lol:

Posted

Kurcze, Mój biedny pechowy Dolar ucierpiał. Odgryzioną ma połowe ucha...
Wyżalam się Wam bo nie mam komu:diabloti:

Darwin. Właśnie. Musisz się wylegitymować:cool3:.
Kara czy dzwoniłaś do ośrodków w Jeziorsku?

Posted

Darvin napisał(a):
właśnie zgubiłem legitymacje studencką :D muszę jechać do dziekanatu... jak odbiorę nową to pokażę ;)

to ty nie posiadasz normalnych fotek ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mi się wydaje czy Ty z Poznania ??:loveu::loveu::loveu:

Posted

ejjj no jak nie można mieć fotek? :evil_lol: a nk masz? :diabloti::lol::lol::lol:

Karilka biedny Dolarek! Co on teraz bez połowy ucha zrobi, nawet łańcuch nie doda mu powagi :eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
a no P do ń :D co do zdjęć to zdecydowanie wolę fotografować niż być fotografowanym ;) tutaj masz próbkę ;)

Kolejny poznaniak na zlocie :cool3:
Nie powiem że fajne foto :evil_lol: ale to raczej dzięki modelowi:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Może pojadę do Bydg jak Darwin wklei foteczke:eviltong:

Oluś zazdrosny jesteś?:evil_lol:a co do tego kto go pierwszy to hm...tą sprawę już rozwiązaliśmy na gadu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Darvin napisał(a):
właśnie zgubiłem legitymacje studencką :D muszę jechać do dziekanatu... jak odbiorę nową to pokażę ;)

A co studiujesz?:eviltong:
Fajnie, że z Poznania jesteś będę miała z kim się na zlot zabrać:evil_lol:

Posted

ufff... wreszcie dotarłam do jakiś postów, które wyjaśniły mi co to za zlot i kiedy mniej więcej ma się odbyć :p my się też na zlot piszemy!!! :)

tak jeszcze mogę poinformować, że gdyby ktoś był chętny na spacer z psem po wystawie (w Bydgoszczy) to parę psów (i właścicieli :D) spotyka się na polance w Myślęcinku (jakieś 25min spacerkiem przez las - od Zawiszy)

Posted

Paulina87 napisał(a):
A dlaczego ja jeszcze o tym zlocie nie wiem? :mad:...

Ja też ja też się piszę...

Paulina87 + TZ? + pies? - domek

własnie ostatnio się zastanawiałam czy już tu byłaś czy nie :lol::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...