Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Wycieraczka całym jej światem. Przepiękna sunia ma dom!!![/FONT]

[FONT=Georgia]Niezrównane są w zwierzętach pokłady miłości i oddania ludziom.[/FONT]
[FONT=Georgia]Każdy dzień utwierdza nas w przekonaniu, że potrafią wybaczać jak [/FONT]
[FONT=Georgia]nikt inny i kochać bezinteresownie. [/FONT]
[FONT=Georgia]Jedna z takich istot, nie wiedzieć skąd, nie sposób zgadnąć dlaczego, [/FONT]
[FONT=Georgia]pojawiła się któregoś dnia u drzwi pewnej Pani. [/FONT]
[FONT=Georgia]Wyglądała jak zjawa ze snu, postać z baśni ot, CZTEROŁAPNA CZARODZIEJKA. [/FONT]
[FONT=Georgia]Zaczarowała zdumionego sytuacją człowieka, rzuciła na kolana urodą, ciepłem, [/FONT][FONT=Georgia]zrównoważeniem, [/FONT]
[FONT=Georgia]łagodnością i urokliwym, magnetyzującym spojrzeniem, przesyconych mądrością oczu. [/FONT]
[FONT=Georgia]Zaczęła sypiać na wycieraczce, strzec, darowanego jej przez los, małego kwadracika szczęścia. [/FONT]
[FONT=Georgia]Dzień po dniu, odprowadza wspomnianą Panią do pracy, tam czeka na nią 8 godzin, [/FONT]
[FONT=Georgia]by przywieść do ukochanych drzwi. Ich progu[/FONT][FONT=Georgia] niestety nie przekroczy. [/FONT]
[FONT=Georgia]Stał się on, i zawsze będzie, granicą nie do pokonania.[/FONT]
[FONT=Georgia]W domu, do którego zastukała swym puchatym ogonkiem, nie ma dla niej miejsca. [/FONT]
[FONT=Georgia]Jest tam jedynie dokarmiana i za ten, zdawać się może prozaiczny gest, sunia gotowa jest oddać całą siebie. [/FONT]
[FONT=Georgia]Sytuacja tego biednego stworzenia nie jawi się w różowych kolorach.[/FONT]
[FONT=Georgia]Jej pojawienie się skomplikowało sytuację osobistą Pani. [/FONT]
[FONT=Georgia]Doszły do tego problemy z sąsiadami, którym przeszkadza sama obecność suni. [/FONT]
[FONT=Georgia]Jej ciało wie już, czym są rany zadane rzuconym kamieniem, a mimo to wciąż trwa[/FONT]
[FONT=Georgia]na posterunku, gotowa dać się zranić kolejny raz.[/FONT]
[FONT=Georgia]Pepsi, bo takie otrzymała robocze imię, pozwoliła się poznać jako[/FONT]
[FONT=Georgia]niezwykle posłuszny, oddany i łagodny pies. Nie przejawia cienia[/FONT]
[FONT=Georgia]agresji zarówno wobec ludzi, jak i innych zwierząt. Dowolny psiak jest[/FONT]
[FONT=Georgia]jej przyjacielem, kot kompanem do zabaw. Uważna, delikatna, wpatrzona[/FONT]
[FONT=Georgia]w człowieka, każdą minutą swej wegetacji, zdaje się walczyć o łaskę,[/FONT]
[FONT=Georgia]o szansę na lepsze życie u boku człowieka.[/FONT]
[FONT=Georgia]Czy można założyć, że góra 3 - 5 letni staż po tej stronie[/FONT]
[FONT=Georgia]rzeczywistości, bezapelacyjne piękno i wspaniały charakter, uchronią[/FONT]
[FONT=Georgia]Pepsi przed złem, niebezpieczeństwem, na jakie jest narażona???[/FONT]
[FONT=Georgia]Samotna i wciąż bezpańska,tak bardzo błaga o litość!!![/FONT]
[FONT=Georgia]Czy jest ktoś gotów otworzyć przed nią serce i zapobiec katastrofie, jaka pewno wcześniej niż później [/FONT]
[FONT=Georgia]stanie się jej udziałem???[/FONT]
[FONT=Georgia]Pragniemy wierzyć, że znajdzie się człowiek, w którym sunia obudzi[/FONT]
[FONT=Georgia]ciepłe uczucia...bo jeśli nie wiara, cóż nam pozostaje?[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Georgia]Osoby zainteresowane losem Pepsi proszone są o kontakt z Moniką[/FONT]
[FONT=Arial]dzwoniąc na numer 0 - 509-566- 556 lub pisząc na adres mailowy [/FONT][FONT=Georgia][email protected][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W górę wątek!!! Beatko pisz piorunem do Folen (zgoń to na mnie :razz:). Podaj jej link do wątku, a ja od ręki proszę ją o banerek! :loveu:
W tytule podaj może lokalizację, to powinno przyciągnąć konkretnych ludzi.

Posted

Beata19 napisał(a):
TO NIE JA:oops: POCHWAŁY DLA MAJGI

No tak...spodziewałam się tego,bo znowu oczy zaszły mi łzami:roll:.
Majga! odkupujesz mi klawiaturę,bo od czytania Twoich tekstów jest już cała zalana łzami:p