Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 w takim dniu taka cudowna wiadomość!!! :loveu: Quote
monika55 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Wrocilam, a tu takie wiadomosci. Smutna historia i tak pieknie zakonczona. Powodzenia sunieczko. Quote
Lidan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Choć raz na dogo popłynęły łzy wzruszenia i radości :bigcry: Przez zupełny przypadek trafiłam na ten wątek (czytając dokładniej inny, jak to często bywa ;) ) Cieszę się, że Mimi została przygarnięta przez osobę, którą samam sobie wybrała. Słyszałam już o onkach, które same wybierały sobie nowych właścicieli (skurat moich znajomych i moją mamę) w podobny sposób ale nie myslałam, że taki niewielki kudłacz, mimo tylu przeciwności też potrafi zakochać się w obcej osobie i tak jej asysytować na każdym kroku. Powodzenia sunieczko :thumbs: Quote
iwonamaj Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bardzo się cieszę, chociaż trochę to wszystko dla mnie dziwne... Quote
Recommended Posts