Martens Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Napisałam na PW do Kany, żeby odpowiedziała w sprawie tymczasu. W razie czego jest miejsce w hoteliku u wiosny, 8-10 zł za dobę za małego psa. Gunia jutro będzie wiedziała conieco o innych hotelikach. Mamy też chętnych do wspólnego transportu do Gdańska z podziałem kosztów, jeśli tymczas u Kany wypali - tylko samego transportu nie ma. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilne-transport-z-warszawy-do-gdanska-gdyni-dla-malej-pekinki-myszki-129956/[/url] Quote
gameta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wawa - 3miasto to popularna trasa, myślę, że ktoś się trafi - i trzymam za to kciuki ! Quote
Talia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czekamy w takim razie na info i trzymamy kciuki za sunie;) Quote
Martens Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Jeszcze lepsze wieści: wklejam posty Behemot z psiej kostki. "Mniej więcej w jakim wieku jest ta sunia? Czy jest możliwość dowiezienia jej do Warszawy? Moja znajoma, która niedawno straciła jednego ze swoich dwóch psów, szuka koleżanki dla drugiego pieska, który po śmierci przyjaciela jest bardzo przygnębiony... To mały, kilkuletni psiak, nawet trochę podobny do tej suni Ta pani zastrzega jednak, że musiałaby się przekonać, jak psy by się dogadywały... Spotykam ją czasami na spacerach, podeślę jej tego linka, może się zainteresuje suni" "Moja znajoma właśnie przeczytała ten wątek, jest zachwycona sunią i najchętniej wzięłaby ją "od ręki: Ma teraz problemy z kompem, więc sama nie może się tu odezwać, napisze gdzieś we wtorek-środę. Pyta, czy jest możliwy kontakt telefoniczny z Tobą. Odezwij się szybko! " :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Soema Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nie wierzę :crazyeye: oby wszystko się udało.. Quote
Patisa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 HUUURRRRRA !!!:bigcool: Jak fajnie, jej. Oby się udało! Quote
Kana Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Martens pozwolisz że tu napisze? Tak tak u mnie tymczas jest jak najbardziej aktualny :D Po małych dogadaniach z TŻ jest zgoda ;) Jeżeli myszka nie trafi do tej pani to proszę pisać :) Trzymam kciuki ! :multi: Quote
gunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czyli same dobre wiadomości!!! Coś czuję, że obejdzie się bez hoteliku :multi: Quote
mtf zalesie Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 przepraszam nie odzywalam sie bo mialam dawno uzgodnionch gosci dowiezienie do warszawy oczywiscie mozliwe troche sie denerwowalam bo rano wymiotowala woda i slina oraz nie chciala jesc-na sparerze siusiu i kupa w porzadku,temp,37,5,osluchowo brzuch i pluca okey na moje ucho ,wieczorem zjadla troche kurczaka z reki i pila wiec mysle ze to analgetyki i nadmiar wrazen w krotkim czasie,swoja droga trzeba ja zaszczepic w najszybszym mozliwym termnie,od poniedzialku mam duzo pracy wiec jesli wszystko bedzie w porzadku to dalsze kroki ew.sms-em mozna moja komorke podawac domom adopcyjnym czy dt Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 W takim razie trzymam kciuki, żeby suni się powiodło:multi: Quote
Martens Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Po sunię robi się kolejka ;) Jeśli się da w weekend będzie spotkanie z panią z W-wy, z forum Psiejkostki i jej pieskiem. Natomiast wczoraj napisała do mnie jeszcze z zapytaniem o sunię inna pani. Tak więc nawet jeśli pieski się nie polubią, sunia ma w zapasie inny potencjalny domek. Quote
gunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Martens, czyli mam nie rezerwować dziś hoteliku? W razie co ja mogę wziąć sunię do siebie na 3-4 dni jakby musiała zaczekać na dom. Quote
Martens Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Hotelik już niepotrzebny - 2 potencjalne domki stałe i awaryjnie zaklepany tymczas malutkiej wystarczy ;) Dziękuję za pomoc :) Quote
Soema Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale się układa :Cool!: nie dość, że nie wróci Sunia do meliny, to jeszcze może dzięki niej inna bida dom znajdzie..:oops: Quote
Kana Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jej :loveu: Trzymam kciuki :cool3: P.S jak uaktywnić okno szybkiej wypowiedzi bo u mnie nie chcę się to zrobić ? Quote
maarit Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Soema']Ale się układa :Cool!: nie dość, że nie wróci Sunia do meliny, to jeszcze może dzięki niej inna bida dom znajdzie..:oops:[/quote] Choć na tym watku dobre wieści:loveu: Quote
mtf zalesie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 suczka ma sie dobrze jest bardzo grzeczna w domu moze w piatek pojedzie do potencjalnego ds prosba o podnoszenie watku i jakas pomoc dla innych 2 malych pieskow ktorymi nikt sie nie interesuje [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-bezdomne-wystraszone-pieski-mieszkajace-w-lesie-wies-joniec-mazow-126326/[/url] Quote
Martens Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 To jak rozumiem jutro spotkanie z ewentualną nową panią? :cool3: Czekam na wieści zawalona nauką, już w ten weekend pierwsze zaliczenia niestety... Quote
mtf zalesie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 suczka dostala wyposazenie w postaci szelek,zapoznala sie z kolega z ktorym bedzie dzielic dom i ogrodek,spotkanie uplynelo w milej atmosferze wahlujacych ogonow i zabawy.suczka z domku zadowolona jak i domek z suczki i chyba lepiej trafic nie mogla.domek zdjec nie robil ale robil przyjaciel domu ktory ma wstawic zdjecia na forum psia kosc.kolega czy towarzysz zycia jest rozmiarami i z wygladu podobny do suczki. Quote
Patisa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Super! Maleńka miała farta :multi: Cieszę się ogromnie!:laola: Quote
Recommended Posts