Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam na PW do Kany, żeby odpowiedziała w sprawie tymczasu. W razie czego jest miejsce w hoteliku u wiosny, 8-10 zł za dobę za małego psa. Gunia jutro będzie wiedziała conieco o innych hotelikach. Mamy też chętnych do wspólnego transportu do Gdańska z podziałem kosztów, jeśli tymczas u Kany wypali - tylko samego transportu nie ma.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilne-transport-z-warszawy-do-gdanska-gdyni-dla-malej-pekinki-myszki-129956/[/url]

Posted

Jeszcze lepsze wieści: wklejam posty Behemot z psiej kostki.

"Mniej więcej w jakim wieku jest ta sunia?
Czy jest możliwość dowiezienia jej do Warszawy?
Moja znajoma, która niedawno straciła jednego ze swoich dwóch psów, szuka koleżanki dla drugiego pieska, który po śmierci przyjaciela jest bardzo przygnębiony...
To mały, kilkuletni psiak, nawet trochę podobny do tej suni
Ta pani zastrzega jednak, że musiałaby się przekonać, jak psy by się dogadywały...
Spotykam ją czasami na spacerach, podeślę jej tego linka, może się zainteresuje suni"

"Moja znajoma właśnie przeczytała ten wątek, jest zachwycona sunią i najchętniej wzięłaby ją "od ręki: Ma teraz problemy z kompem, więc sama nie może się tu odezwać, napisze gdzieś we wtorek-środę. Pyta, czy jest możliwy kontakt telefoniczny z Tobą.
Odezwij się szybko! "

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Martens pozwolisz że tu napisze?
Tak tak u mnie tymczas jest jak najbardziej aktualny :D
Po małych dogadaniach z TŻ jest zgoda ;)
Jeżeli myszka nie trafi do tej pani to proszę pisać :)

Trzymam kciuki ! :multi:

Posted

przepraszam nie odzywalam sie bo mialam dawno uzgodnionch gosci
dowiezienie do warszawy oczywiscie mozliwe
troche sie denerwowalam bo rano wymiotowala woda i slina oraz nie chciala jesc-na sparerze siusiu i kupa w porzadku,temp,37,5,osluchowo brzuch i pluca okey na moje ucho ,wieczorem zjadla troche kurczaka z reki i pila wiec mysle ze to analgetyki i nadmiar wrazen w krotkim czasie,swoja droga trzeba ja zaszczepic w najszybszym mozliwym termnie,od poniedzialku mam duzo pracy wiec jesli wszystko bedzie w porzadku to dalsze kroki ew.sms-em mozna moja komorke podawac domom adopcyjnym czy dt

Posted

Po sunię robi się kolejka ;)

Jeśli się da w weekend będzie spotkanie z panią z W-wy, z forum Psiejkostki i jej pieskiem.

Natomiast wczoraj napisała do mnie jeszcze z zapytaniem o sunię inna pani. Tak więc nawet jeśli pieski się nie polubią, sunia ma w zapasie inny potencjalny domek.

Posted

[quote name='Soema']Ale się układa :Cool!:
nie dość, że nie wróci Sunia do meliny, to jeszcze może dzięki niej inna bida dom znajdzie..:oops:[/quote]

Choć na tym watku dobre wieści:loveu:

Posted

suczka ma sie dobrze jest bardzo grzeczna w domu moze w piatek pojedzie do potencjalnego ds
prosba o podnoszenie watku i jakas pomoc dla innych 2 malych pieskow ktorymi nikt sie nie interesuje [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-bezdomne-wystraszone-pieski-mieszkajace-w-lesie-wies-joniec-mazow-126326/[/url]

Posted

suczka dostala wyposazenie w postaci szelek,zapoznala sie z kolega z ktorym bedzie dzielic dom i ogrodek,spotkanie uplynelo w milej atmosferze wahlujacych ogonow i zabawy.suczka z domku zadowolona jak i domek z suczki i chyba lepiej trafic nie mogla.domek zdjec nie robil ale robil przyjaciel domu ktory ma wstawic zdjecia na forum psia kosc.kolega czy towarzysz zycia jest rozmiarami i z wygladu podobny do suczki.