andzia69 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Erazm'] A co z wizytą dla Stasia? Ja sie piszę[/quote] Podam ci na pw namiary do nowego domku - jutro dobrze(mam w pracy umowę to podjadę jutro)? to sie umówisz jak ci bedzie pasowało i może zabierzesz ze sobą Sleep? bo na pewno obie chciałybyscie poznać Stasia:lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
NaamahsChild Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Erazm']Jessuuuuuuu, bosko zadzwonię tylko do ludków jutro( bo późno więc ...) i piszę do Ciebie na priwa adres, numer, z nieba mi spadłaś:loveu:Dzięki wielkie, szukałam, pukałam, ale wiadomo nie wszędzie tłumy co mogą, dzięki jeszcze raz A co z wizytą dla Stasia? Ja sie piszę[/quote] Nie ma sprawy - oby tylko się jakos udało, biorę kogoś pod pachę, by sama po lasach się nie szlajać i czadu:razz: Quote
Erazm Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie ma problemu, chętnie pojadę w towarzystwie:lol: Uff, to Nowe Chechło ma ulice więc może nie będzie tak źle;) Quote
NaamahsChild Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Erazm']Nie ma problemu, chętnie pojadę w towarzystwie:lol: Uff, to Nowe Chechło ma ulice więc może nie będzie tak źle;)[/quote] To daj mi znać potem jaki pies w ogóle i jaka sprawa, żebym nie wyszła na taką, co nic nie wie:cool3: Damy radę, a co:cool3: Quote
sugarr Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja to bym chętnie przyjechała na wizytę... Z Krakowa :cool3: Zakochałam się w tym psie od pierwszego wejrzenia i już tu miałam wypisywać wyzwiska i płakać nad losem tego cudaka, gdy się okazało, że taki happy end jest. Także dziewczyny tytuł to na prawdę do zmiany :lol: I o zdjęcia błagam również:mad: Quote
sleepingbyday Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 no to pokedziemy z erazm... w weekend, tak? Quote
Panca Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 no i co ze zmania tytulu?przecie on juz szczesliwy w swym domku Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 To ja jutro zadzwonie do ludków od Stasia i umówię was na weekend i podam adresik na pw - a na kiedy by wam pasowało? Quote
Erazm Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Piszę na priwa w sprawie Zoji, Stasia musimy uzgodnić też kiedy jego pani odpowiada, Może niedziela? Kto się skontaktuje? Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 halo, ludziska, zbliża się weekend. chciałabym sobie go ułozyć... skontaktujecie nas z właścicielami stasia, albo dajcie namiary to się umówimy. ale załatwmy to do jutra, bo zablokowane mam inne rzeczy... Quote
amberline Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 witam dziewczyny :))) jak juz pisalam wczesniej ten week pasuje wlascicielom, tylko trzeba zadzwonic i umowic sie konkretnie, zeby na 100 byli w domu o danej porze:razz: a i jeszcze mialam wam napisac ze ostatnio we wtorek przyjechal do wlascicieli wnuczek prawie 1.5 roczny i nie mogl sie zblizyc do stasia bo na niego warczal i szczekal, chyba cos nie lubi dzieci:-( Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 podasz nam telefon, żebysmy się umowiły? czy nas umowisz? pisze do erazm pw, żeby miała mj nr. tel. Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Amberline - podaj dziewczynom tel. stacjonarny i komórkę - chyba najlepiej jak one się dogadaja co i jak - bo ja byłabym pośrednikiem i mogłabym cos pokręcić;) Quote
amberline Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 nie wiem jak sie tu na tym forum pisze na priv aloe kliknelam na to zdjecie przy twoim nicku i tam ci napisalam nr tel w jakiejs wiadomosci :-o Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dostałam numer spoks. odkliknełam z pytaniem ;-) Quote
amberline Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no to super, dopiero sie ucze obslugiwac to forum :razz:, nie jest latwo Quote
Erazm Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Oj, nie jest prosto:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To możemy się wpraszać na niedzielne południe;)? Quote
amberline Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mysle ze chyba tak, raczej nie beda mieli nic przeciwko ;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 to co, dzwonic? wpadłabys ok 11.30, to myśle, ze ok południa bysmy sie u nich pojawiły plus minus.... jakby wtedy nie mogli, kiedy tobie jeszcze ew. odpowiada? Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 bardzo wam dziękuję - i mam prośbę jeszcze - zabierzcie mały transporterek...tylko jeszcze nie wiem jak on dojedzie do kielc...ale coś wymyślę;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 na spokojnie sprawdzi sie na mapie, czy ktś do kielc nie jeździ. Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Jeżdzi Maja75 - tylko musiałaby go gdziesik odebrać;) Quote
Erazm Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jest boooooooooski i domek super. Tyle Wam powiem.......:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts