Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erazm']
A co z wizytą dla Stasia? Ja sie piszę[/quote]

Podam ci na pw namiary do nowego domku - jutro dobrze(mam w pracy umowę to podjadę jutro)? to sie umówisz jak ci bedzie pasowało i może zabierzesz ze sobą Sleep? bo na pewno obie chciałybyscie poznać Stasia:lol:

Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Jessuuuuuuu, bosko zadzwonię tylko do ludków jutro( bo późno więc ...) i piszę do Ciebie na priwa adres, numer, z nieba mi spadłaś:loveu:Dzięki wielkie, szukałam, pukałam, ale wiadomo nie wszędzie tłumy co mogą, dzięki jeszcze raz
A co z wizytą dla Stasia? Ja sie piszę[/quote]

Nie ma sprawy - oby tylko się jakos udało, biorę kogoś pod pachę, by sama po lasach się nie szlajać i czadu:razz:

Posted

[quote name='Erazm']Nie ma problemu, chętnie pojadę w towarzystwie:lol:

Uff, to Nowe Chechło ma ulice więc może nie będzie tak źle;)[/quote]
To daj mi znać potem jaki pies w ogóle i jaka sprawa, żebym nie wyszła na taką, co nic nie wie:cool3: Damy radę, a co:cool3:

Posted

Ja to bym chętnie przyjechała na wizytę... Z Krakowa :cool3: Zakochałam się w tym psie od pierwszego wejrzenia i już tu miałam wypisywać wyzwiska i płakać nad losem tego cudaka, gdy się okazało, że taki happy end jest. Także dziewczyny tytuł to na prawdę do zmiany :lol: I o zdjęcia błagam również:mad:

Posted

witam dziewczyny :)))
jak juz pisalam wczesniej ten week pasuje wlascicielom, tylko trzeba zadzwonic i umowic sie konkretnie, zeby na 100 byli w domu o danej porze:razz:
a i jeszcze mialam wam napisac ze ostatnio we wtorek przyjechal do wlascicieli wnuczek prawie 1.5 roczny i nie mogl sie zblizyc do stasia bo na niego warczal i szczekal, chyba cos nie lubi dzieci:-(