Guest monia3a Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Imię Staś zostało, czy może dostał nowe?? Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no własnie, co z imieniem? takie małe bardzo zcęsto sa zjadliwe, bo musza nadrabać miną :diabloti:. bedzie dobrze. czy dziewczyny z watku robusia odezwały się w sprawie pozostałych chetnych domków? Quote
andzia69 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='sleepingbyday']no własnie, co z imieniem? takie małe bardzo zcęsto sa zjadliwe, bo musza nadrabać miną :diabloti:. bedzie dobrze. czy dziewczyny z watku robusia odezwały się w sprawie pozostałych chetnych domków?[/quote] Imię chyba zostało..Staś;) Dziewczyny z wątku Robusia się nie odezwały... Quote
ewelinka_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ale się cieszę, dopiero dziś weszłam na wątek, wcześniej zabrakło czasu :roll: ale o wszystkim wiedziałam :cool1: bardzo się cieszę :multi::multi: Quote
Gosiara Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jeju jaki on ślicznusi... Te ludzie niech se do ciucholandu idą szmaty wybrać w odpowiednim kolorze...:mad: Pies to nie ciuch ładny czy brzydki:angryy: żal.pl:placz: Jeszcze zdrowy,cudofny...Moje koty to terorysty pewnie by mu krzywdę zrobiły...:shake: Quote
majqa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Modlę się do swojego Boga, byś nie spłatał figla skrzacie!!! Bądź grzeczny maleńki! Quote
amberline Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 witam dziewczyny ;) nie wiem czy imie Stas zostanie, bo chyba wymyslaja mu jakies nowe :roll:, i jakos nie moga sie na zaadne zdecydowac :roll: pierwsza noc minela mu spokojnie, mial juz swoje poslanie i nie chcial z niego chodzic :cool3:, podaba mu sie, staruszkowi nie pozwala sie zblizac do swojej miseczki gdzie majedzenie i picie, oprocz tego jest wszysko dobrze:lol:, nie robi zadnych scen ani Stas ani ten drugi piesek :lol: brzuszek ma wydety jak zje jakies papusiu, a normalnie jest ok, robaczki niestety mial i nie wiem czy trzeba go ponownie chyba po jakims czasie odrobaczyc, tak??? no to chyba tyle pozdrawiam :cool3: Quote
andzia69 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Jak miał robale to koniecznie jeszcze raz odorbaczyc za tydzien od 1 odrobaczenia. Potem od 2 odrobaczenia 7 dni i szczepienia;) To cieszę się, ze nie rozrabia za bardzo;) Quote
Charly Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fajnie, że jest fajnie:multi: A miseczkę niech sobie pilnuje, co tam innemu psu do jego miseczki:stop: Quote
mru Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hihih no właśnie! ma swoją :eviltong: niech się nie interesuje! :nono: hahaha Stasiek, jake Ci tam imię szykują, co? ;) Quote
Erazm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Stasiek, a Ty się godzisz na nowe imię?:eviltong: Quote
Guest monia3a Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale mały ma szczęście :loveu: Swój własy domek i dostanie nowe imię, ciekawe czy mu się spodoba ?? Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mi tam zwisa, niech sie nawet azor nazywa, byle był szczęśliwy. ja też żałowałam, jak śliwka została kiką, ale co tam... Quote
madcat1981 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A tytuł wątku to już chyba można zmienić? Czy jeszcze czekamy co by nie zapeszyć;):p Quote
majqa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cieszę się wytrwałością domku!!! :loveu: Mały rozbestwieniec, tyle zwierzaczków jest bezimiennych, a tu proszę, kroi się nowe!!! ;) Quote
andzia69 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='madcat1981']A tytuł wątku to już chyba można zmienić? Czy jeszcze czekamy co by nie zapeszyć;):p[/quote] jeszcze poczekamy do wizyty poadopcyjnej - jak myślicie? Quote
majqa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jasne. Ty tu rozdajesz karty Andziu! Czekam na sygnał od Ciebie odnośnie zdejmowania ogłoszeń. Bez porozumienia z Tobą nie tykałam ich. Quote
andzia69 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='majqa']Jasne. Ty tu rozdajesz karty Andziu! Czekam na sygnał od Ciebie odnośnie zdejmowania ogłoszeń. Bez porozumienia z Tobą nie tykałam ich.[/quote] Majga - dzięki:loveu: wolę dmuchac na inne - a w razie co mogę proponowac inne psiaki...no może nie tak oryginalne, ale równie potrzebująca;) Quote
majqa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Słuszny tok rozumowania Andziuś...może wobec tego nie tykać tych ogłoszeń, niech się bujają w necie i sprowadzą jakąś dobrą duszę do Ciebie, a Ty ją usidlisz innym piesiem. :razz: Quote
Erazm Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Niecne dogomaniaczek knowania....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Erazm']Niecne dogomaniaczek knowania....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a co:diabloti: moze dzięki temu inny biedaczek bedzie miał domek:p Quote
Erazm Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [B]Sorry za offa ale pilne, prześlijcie dalej [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilny-tymczas-potrzebny-dla-7kg-suni-razem-z-ciaza-z-kociego-swiata-124176/?highlight=[/url] [/B] Quote
majqa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie mogę się doczekać nowej porcji wieści z domku! Quote
Panca Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Majqa mam wielka prosbe...nie napisalabys wzruszajacego tekstu ogloszenia o psiaku ktory ma czas do poniedzialku:placz: watek ponizej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznurek-z-orzechowcow-znow-trafi-do-schronu-ma-czas-do-poniedzialku-10-11-heeelp-124233/[/URL] Quote
Recommended Posts