Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']no własnie, co z imieniem?
takie małe bardzo zcęsto sa zjadliwe, bo musza nadrabać miną :diabloti:.
bedzie dobrze.
czy dziewczyny z watku robusia odezwały się w sprawie pozostałych chetnych domków?[/quote]

Imię chyba zostało..Staś;)

Dziewczyny z wątku Robusia się nie odezwały...

Posted

Jeju jaki on ślicznusi...
Te ludzie niech se do ciucholandu idą szmaty wybrać w odpowiednim kolorze...:mad:
Pies to nie ciuch ładny czy brzydki:angryy:
żal.pl:placz:
Jeszcze zdrowy,cudofny...Moje koty to terorysty pewnie by mu krzywdę zrobiły...:shake:

Posted

witam dziewczyny ;)
nie wiem czy imie Stas zostanie, bo chyba wymyslaja mu jakies nowe :roll:, i jakos nie moga sie na zaadne zdecydowac :roll:
pierwsza noc minela mu spokojnie, mial juz swoje poslanie i nie chcial z niego chodzic :cool3:, podaba mu sie, staruszkowi nie pozwala sie zblizac do swojej miseczki gdzie majedzenie i picie, oprocz tego jest wszysko dobrze:lol:, nie robi zadnych scen ani Stas ani ten drugi piesek :lol:
brzuszek ma wydety jak zje jakies papusiu, a normalnie jest ok, robaczki niestety mial i nie wiem czy trzeba go ponownie chyba po jakims czasie odrobaczyc, tak???
no to chyba tyle pozdrawiam :cool3:

Guest monia3a
Posted

Ale mały ma szczęście :loveu:
Swój własy domek i dostanie nowe imię, ciekawe czy mu się spodoba ??

Posted

[quote name='madcat1981']A tytuł wątku to już chyba można zmienić? Czy jeszcze czekamy co by nie zapeszyć;):p[/quote]

jeszcze poczekamy do wizyty poadopcyjnej - jak myślicie?

Posted

[quote name='majqa']Jasne. Ty tu rozdajesz karty Andziu! Czekam na sygnał od Ciebie odnośnie zdejmowania ogłoszeń. Bez porozumienia z Tobą nie tykałam ich.[/quote]

Majga - dzięki:loveu: wolę dmuchac na inne - a w razie co mogę proponowac inne psiaki...no może nie tak oryginalne, ale równie potrzebująca;)

Posted

Słuszny tok rozumowania Andziuś...może wobec tego nie tykać tych ogłoszeń, niech się bujają w necie i sprowadzą jakąś dobrą duszę do Ciebie, a Ty ją usidlisz innym piesiem. :razz:

Posted

[B]Sorry za offa ale pilne, prześlijcie dalej

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilny-tymczas-potrzebny-dla-7kg-suni-razem-z-ciaza-z-kociego-swiata-124176/?highlight=[/url]
[/B]

Posted

Majqa mam wielka prosbe...nie napisalabys wzruszajacego tekstu ogloszenia o psiaku ktory ma czas do poniedzialku:placz:
watek ponizej:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznurek-z-orzechowcow-znow-trafi-do-schronu-ma-czas-do-poniedzialku-10-11-heeelp-124233/[/URL]