Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dobrze,że mamy info na temat Michałka...Wszędzie podaję numer telefonu jak w pierwszym poście,ale adres maila mój i imię też moje.Skontaktuję się z APSA(bo to chyba ona wystawiła allegro) i poproszę o jej imię i mail,wtedy jakiekolwiek zapytania o Michałka,będą już w całości kierowane do niej.Oby takich zapytań było jak najwięcej;)

Posted

Kurna,porobiłam już wszystkie jakie mi się udało zrobić:mdleje:.Niektóre sa do odczytania na już,a niektóre muszą się aktywować:p.Mam nadzieję,że ktoś wypatrzy naszego syneczka:loveu:

66.
www.petsy.pl
67. www.vendito.pl
68. www.e-zwierzak.pl
69. www.twoje-ogloszenia.pl
70. www.poszukiwane.pl
71. www.adpedia.pl
72. www.ogloszenia.aleokazja.pl
73. www.olx.pl
74. www.szybko-sprzedam.pl
75. www.sprzedasz.pl
76. www.tablica.com
77. www.pchlitarg.info.pl
78. www.ogloszenia.infoweb.pl
79. www.neeon.pl

Posted

W ogłoszeniach podawałam swoje imię,ale numer telefonu jak w pierwszym poście.Także niech się nie zdziwi ta osoba której jest telefon,jak potencjalny domek zadzwoni i powie moje imię;).Mail tez podawałam swój,więc jak ktoś do mnie napisze,to od razu podam numer telefonu ten 602....(kurna znam ten numer na pamięć:eviltong:).Oby Michałek-schroniskowa słodycz(tak zatytułowałam ogłoszenia)znalazł wreszcie swój domek:loveu:

Posted

Michasiu wracaj na górę psinko.
Kurna nie dostałam jeszcze żadnego maila w sprawie Michałka.Do dziewczyny co jej numer telefonu podawałam,pewnie też nikt nie dzwonił,bo by się pochwaliła...szkoda,ale cóż...czekamy

Posted

dokładnie, nikt nie dzwonił :shake:
Michałek od wielu miesięcy jest na stronie schroniska, na adopcje.org i regularnie odnawiam go na allegro. Jeszcze nigdy nikt o niego nie spytał :roll: