Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Michałek ma około 40 cm w kłębie, jest małym pieskiem o krępej budowie.
Spokojny i grzeczny na spacerach. Ale ma w sobie życie i enrgię. Interesuje się okolicą, nowymi zapachami, ale nie ciągnie. Może być idealnym towarzyszem starszej osoby. Lubi głaskanie, kontakt z człowkiem, jednak sam się nie narzuca. Spokojnie "słucha" głaskania. Zrównoważony i cierpliwy sprawdzi się przy małych
(wychowanych) dzieciach. Jest bezkonfliktowy do innych psów. Nie zaczepia, a prowokowany poddaje się.
W schronisku już od kilku lat. Ot, taki "bury kundel" w kącie klatki...

[FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji proszę o kontakt ze mną: tel. 602-18-45-73 lub "zadaj pytanie sprzedającemu".[/FONT]

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Wszystkie mamusie co mają synków Michałków---ŁĄCZMY SIĘ.Niech nasz psi Michałek nie będzie sam,pomóżmy mu znaleźć domek!!!:loveu:

zmieniłam tytuł-bardzo spodobało mi sie to zdanie

Posted

malagos napisał(a):
Ja ma syna Michałka, a właściwie Michała, bo już duży z niego chłopiec :p

Ale tylko tak moge pomóc, podnoszac wątek :cool1:

To tak, jak ja...Mój Michaś ma 28 latek i pół :razz:

Posted

W imieniu Michałka dziękuję za wątek i zainteresowanie jego losem :loveu:
ech, dopiero teraz widzę ile literówek zrobiłam w tym opisie :oops: Postaram się napisać całkiem nowy opis, bardziej aktualny, bo i psiak się zmienił odkąd go poznałam, a kopiuję w ogłoszeniach ciągle to samo... za dużo podopiecznych mam :roll: no i przekopiowane z allegro "zadaj pytanie sprzedającemu" można zmienić na: [email protected]

co jeszcze dodam? że Michałek mieszka obecnie w schronisku w Warszawie, na Paluchu. I to od 4 lat...

Posted

Renata5 napisał(a):
A witam!!!;).Tylko czemu tych mamuś tak mało?Przecież Michał to bardzo popularne imię.Czyżby nie było więcej mamusiów z Michałkami?:roll:

A może chociaż na drugie imię Michał???

Posted

iwonamaj napisał(a):
A może chociaż na drugie imię Michał???

A może od bierzmowania...albo wogóle witamy wszystkich,którzy lubią to imię;).A jak nie lubią tego imienia,to i tak zapraszamy na wątek,bo piesio jest kochany i trzeba mu pomóc znaleźć domek.