wtatara Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Michałek ma około 40 cm w kłębie, jest małym pieskiem o krępej budowie. Spokojny i grzeczny na spacerach. Ale ma w sobie życie i enrgię. Interesuje się okolicą, nowymi zapachami, ale nie ciągnie. Może być idealnym towarzyszem starszej osoby. Lubi głaskanie, kontakt z człowkiem, jednak sam się nie narzuca. Spokojnie "słucha" głaskania. Zrównoważony i cierpliwy sprawdzi się przy małych (wychowanych) dzieciach. Jest bezkonfliktowy do innych psów. Nie zaczepia, a prowokowany poddaje się. W schronisku już od kilku lat. Ot, taki "bury kundel" w kącie klatki... [FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji proszę o kontakt ze mną: tel. 602-18-45-73 lub "zadaj pytanie sprzedającemu".[/FONT] Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mój syn ma na imię Michałek,więc będę o Ciebie wirtualnie dbać i pilnować,żebyś był ciągle wysoko,słodziaku mały:loveu:Tylko tyle mogę zrobić... Quote
wtatara Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 mój syn to też Michał. Moze to imie przyniesie Ci szczęście Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No to będziemy dbały o naszego wspólnego Michałka i trzymały kciuki,żeby prędko znalazł domek:loveu:Kto się jeszcze do nas przyłączy?:razz: Quote
wtatara Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 super-moze wspólnie pomozemy znaleźć mu domek Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wszystkie mamusie co mają synków Michałków---ŁĄCZMY SIĘ.Niech nasz psi Michałek nie będzie sam,pomóżmy mu znaleźć domek!!!:loveu: Quote
wtatara Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Renata5 napisał(a):Wszystkie mamusie co mają synków Michałków---ŁĄCZMY SIĘ.Niech nasz psi Michałek nie będzie sam,pomóżmy mu znaleźć domek!!!:loveu: zmieniłam tytuł-bardzo spodobało mi sie to zdanie Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie ma sprawy:loveu:,oby tylko przyniosło szczęście słodziakowi:loveu: Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Tak mało mamuś ma Michałki?Nie wierzę...Mamuśki do roboty-szukamy domku dla Michałka:loveu: Quote
iwonamaj Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mamy dużych Michałów, średnich Michałków czy malutkich Michasiów- chodżcie tu.... Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pewnie trzeba poczekać do wieczora,bo niejedna mamusia jakiegoś Michałka jest teraz w pracy.Tymczasem naszemu psiemu Michałkowi musimy wystarczyć my;) Quote
malagos Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja ma syna Michałka, a właściwie Michała, bo już duży z niego chłopiec :p Ale tylko tak moge pomóc, podnoszac wątek :cool1: Quote
iwonamaj Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 malagos napisał(a):Ja ma syna Michałka, a właściwie Michała, bo już duży z niego chłopiec :p Ale tylko tak moge pomóc, podnoszac wątek :cool1: To tak, jak ja...Mój Michaś ma 28 latek i pół :razz: Quote
malagos Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a moj 26 :eviltong: Ale dzieki temu wątek w górze :p Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mój też nie jest maleńki,bo ma prawie 17 lat:p Quote
morisowa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 W imieniu Michałka dziękuję za wątek i zainteresowanie jego losem :loveu: ech, dopiero teraz widzę ile literówek zrobiłam w tym opisie :oops: Postaram się napisać całkiem nowy opis, bardziej aktualny, bo i psiak się zmienił odkąd go poznałam, a kopiuję w ogłoszeniach ciągle to samo... za dużo podopiecznych mam :roll: no i przekopiowane z allegro "zadaj pytanie sprzedającemu" można zmienić na: [email protected] co jeszcze dodam? że Michałek mieszka obecnie w schronisku w Warszawie, na Paluchu. I to od 4 lat... Quote
iwonamaj Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dzień dobry Michałku i Michałkowe mamusie :lol: Quote
Lionees Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A witam!!!;).Tylko czemu tych mamuś tak mało?Przecież Michał to bardzo popularne imię.Czyżby nie było więcej mamusiów z Michałkami?:roll: Quote
iwonamaj Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Renata5 napisał(a):A witam!!!;).Tylko czemu tych mamuś tak mało?Przecież Michał to bardzo popularne imię.Czyżby nie było więcej mamusiów z Michałkami?:roll: A może chociaż na drugie imię Michał??? Quote
Lionees Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 iwonamaj napisał(a):A może chociaż na drugie imię Michał??? A może od bierzmowania...albo wogóle witamy wszystkich,którzy lubią to imię;).A jak nie lubią tego imienia,to i tak zapraszamy na wątek,bo piesio jest kochany i trzeba mu pomóc znaleźć domek. Quote
Recommended Posts