Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3:

Posted

[quote name='kamilka91']Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...)
A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać?[/quote]

No właśnie nic nie mówili, po wysłaniu odpowiedzi i adresu nie otrzymałam żadnego maila.

[quote name='Toffuś']Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad:[/quote]

Eee... tam, nie ma czegoś takiego jak szczęście, to zwykły przypadek, z resztą co z tego, że mnie komputer wylosował, skoro nie przysłali prezentu :eviltong:.

[quote name='Daga & Maks']zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3:[/quote]

Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.

Posted

[quote name='RCookie'] Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.[/quote]

Hmmm... znam to uczucie :)

Posted

[quote name='RCookie']

Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.[/QUOTE]

To dokładnie tak jak ja ;);).

Posted

Kalendarz z MP bardzo mi się podoba. Co prawda, jest bardzo podobny do tegorocznego, ale ten pomysł z różnymi naczyniami kuchennymi super ;) Dodatkowo jest bardzo czytelny i są wypisane ważne zawody czy wystawy :)

Z PP jakoś nie przypadł mi do gustu. Nic oryginalnego, w prawie każdej księgarni znajdę podobny...

Posted

[quote name='"Justys95"']Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca...[/QUOTE]
Noo właśnie, zawsze tak było... ;)
A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol:

EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll:

Posted

[quote name='Juszes']A już w środę kolejny MP, ale ten czas leci! :crazyeye:[/quote]Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca...

Posted

[quote name='kamilka91']Noo właśnie, zawsze tak było... ;)
A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol:

EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll:[/quote]

No niestety, posty skaczą, jak im się podoba :(

Posted

Ja będę mieć w czwartek... :multi: (pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mogę się doczekać :evil_lol: to dlatego, że grudniowy numer mi się spodobał, w przeciwieństwie do wielu poprzednich... :roll:)