Dinka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Szczerze mówiąc to nie chce mi się czytać tego co piszecie :P A chciałam się zapytać czy warto kupić w tym miesiącu "mojego Psa"? ;) Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Moim zdaniem jest kilka ciekawych artykułów, chyba jeden z bardziej udanyc numerów ostatnio... :razz: Quote
Shetanka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gordonowa']Moim zdaniem jest kilka ciekawych artykułów, chyba jeden z bardziej udanyc numerów ostatnio... :razz:[/quote] No i kalendarz :cool3: Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ten numer jest ciekawszy od poprzednich Quote
Martyna&Zara Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Daga & Maks']ten numer jest ciekawszy od poprzednich[/quote] Zdecydowanie!!Mam nadzieję, ze na styczeń zachowa taka sama formę. Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Toffuś']Zdecydowanie!!Mam nadzieję, ze na styczeń zachowa taka sama formę.[/QUOTE] oby, oby :):):). Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Właśnie kupiłam MP, kalendarz bardzo fajnie zrobiony :razz: Quote
kamilka91 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Taak, tym razem naprawdę warto. Jest o wiele ciekawszy numer, i kalendarz bardzo fajny :razz: Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3: Quote
Dinka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dzięki w każdym razie. Chyba się skuszę.;) Quote
Martyna&Zara Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Skuś się, skuś, bo tym razem naprawdę warto. Quote
Illusion Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kamilka91']Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...) A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać?[/quote] No właśnie nic nie mówili, po wysłaniu odpowiedzi i adresu nie otrzymałam żadnego maila. [quote name='Toffuś']Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad:[/quote] Eee... tam, nie ma czegoś takiego jak szczęście, to zwykły przypadek, z resztą co z tego, że mnie komputer wylosował, skoro nie przysłali prezentu :eviltong:. [quote name='Daga & Maks']zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3:[/quote] Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają. Quote
m@dzi@ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='RCookie'] Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.[/quote] Hmmm... znam to uczucie :) Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='RCookie'] Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.[/QUOTE] To dokładnie tak jak ja ;);). Quote
Olusia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kalendarz z MP bardzo mi się podoba. Co prawda, jest bardzo podobny do tegorocznego, ale ten pomysł z różnymi naczyniami kuchennymi super ;) Dodatkowo jest bardzo czytelny i są wypisane ważne zawody czy wystawy :) Z PP jakoś nie przypadł mi do gustu. Nic oryginalnego, w prawie każdej księgarni znajdę podobny... Quote
Juszes Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A już w środę kolejny MP, ale ten czas leci! :crazyeye: Quote
kamilka91 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='"Justys95"']Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca...[/QUOTE] Noo właśnie, zawsze tak było... ;) A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol: EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll: Quote
Bewarka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Juszes']A już w środę kolejny MP, ale ten czas leci! :crazyeye:[/quote]Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca... Quote
Daga&Maks Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja też dopiero niedawno skończyłam czytać.Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć czy będzie coś ciekawego w tym numerze Quote
Juszes Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='kamilka91']Noo właśnie, zawsze tak było... ;) A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol: EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll:[/quote] No niestety, posty skaczą, jak im się podoba :( Quote
Rahl Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Super, w środe numer :multi:. Ciekawe jak to z nim będzie... :lol: Quote
kamilka91 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja będę mieć w czwartek... :multi: (pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mogę się doczekać :evil_lol: to dlatego, że grudniowy numer mi się spodobał, w przeciwieństwie do wielu poprzednich... :roll:) Quote
Daga&Maks Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 już kupiłam PP i MP.Narazie tylko przejrzałam ale ten numer też mi się podoba.Jest dużo ciekawych artukułów.Mam wrażenie że też trochę mniej reklam Quote
Coffee&Nera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja wlasnie zaraz ide po nowy MP ;) Quote
Recommended Posts