Daga&Maks Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a czy ktoś może mi powiedzieć co jest w prezencie do prenumeraty MP w tym miesiącu? Quote
siekowa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Książka "Rodzina Penderwicków na Gardam Street". Kalendarz trochę dziwny ale nawet ładny cóż inaczej przedstawili psa domowego. :D Quote
Bewarka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mi się podoba bardziej z MP, taki niecodzienny ;) Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='siekowa'] Kalendarz trochę dziwny ale nawet ładny cóż inaczej przedstawili psa domowego. :D[/QUOTE] Pies domowy w sosie własnym:cool3: :evil_lol::lol:. Chyba kalendarz z PP jest lepszy;). Ale... jeszce go nie mam, mówię na podstawie zdjęć z internetu :cool3:. Quote
Juszes Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja niestety dziś nie miałam czasu kupić gazetki, zrobię to jutro. Ile kosztował MP z kalendarzem? Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Juszes']Ja niestety dziś nie miałam czasu kupić gazetki, zrobię to jutro. Ile kosztował MP z kalendarzem?[/QUOTE] 8.50 <10 znakow> Quote
bartek1208 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 z PP taki tandetny wg. mnie troszkę. xd Quote
Juszes Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa']8.50 <10 znakow>[/quote] Dzięki (: 10... Quote
Coffee&Nera Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kalendarz taki jak wczesniej- mi sie bardzo podoba :cool3: Co do kalendarza z PP zawiodlam sie :roll: Quote
Lotos Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Szczeniaki w kalendarzu MP oczywiście cudne - jak to szczeniaki. Ale dlaczego w naczyniach? :hmmmm: Jak co roku kupię oba i będę mieć cały pokój w psach. Quote
Coffee&Nera Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja juz mam caly w psach :cool3: Liczylam na kalendarz na biurko jak to bylo z PP jeszcze dawno dawno... niestety w tym roku nie bede musiala sobie jakis wykombinowac na biurko :cool3: Quote
Lotos Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Właściwie to ja też... ^^; I również liczyłam na ten kalendarz stojący, bo jak obwieszę ściany kalendarzami to mi się nie będą mieścić kolejne zdjęcia, plakaty etc. ; p Quote
Cambel&Megi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Właśnie kupiłam MP i mnie się bardzo podoba ten kulinarny kalendarz...:razz: Ten z PP jakoś do mnie nie przemawia...(widziałam tylko na stronie)..śnieżynki, kwiatuszki, listki...kicz :eviltong: ale i tak będę projektować własny z moim liskiem :lol: Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Cyraneczka']A co powiecie o.... kalendarzu? Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/QUOTE] ten kalendraz bardziej się nadaje na upiększenie ściany głównej siedziby Koła Gospodyń Wiejskich niż pokoju psiarza:roll::evil_lol: Quote
Skibka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja tam nie narzekam na kalendarz. Pierwszy raz mam kalendarz z tej gazety i jestem zadowolona. Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mnie się podoba, takie słodkie te psiaki. Strasznie mi się podoba belgijski, zawiodłam się że nie dali ON'ka... ; ( Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Lotos']Szczeniaki w kalendarzu MP oczywiście cudne - jak to szczeniaki. Ale dlaczego w naczyniach? :hmmmm: Jak co roku kupię oba i będę mieć cały pokój w psach.[/QUOTE] Szczeniaki w naczyniach? :crazyeye: Chyba zaraz polecę do sklepu kupić :cool3: Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nie tak dosłownie w naczyniach np. talerzach. ; PP W czymś naczynio podobnym. ; d Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 W kiosku nie ma... :mad: Chyba muszę zabrać psa na dłuuuugi spacer i przejść się po osiedlu w poszukiwaniu gazety :evil_lol: Tak swoją drogą to zupełnie zapomniałam o nowym numerze... a w kalendarzu wyraźnie napisane 'Mój pies w kioskach' :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja też ciągle zapominam dlatego zamawiam prenumeratę bo wtedy nie muszę pamiętać że gazeta jest już w kioskach :evil_lol: Quote
Lotos Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='kamilka91']a w kalendarzu wyraźnie napisane 'Mój pies w kioskach' :evil_lol:[/quote] Ja dzięki temu zawsze pamiętam ; p Quote
**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ja nie zapominam. Mam w kalendarzu na ścianie zaznaczone, kiedy wychodzi MP. :eviltong: Ten nowy numer z kalendarzem jest świetny!!! :oops::oops::oops: A Wam się podoba??? :loveu::loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Świetny, bo jest kalendarz, czy świetny, bo ciekawy? :p Czy może jakieś fajne zdjęcia (wreszcie) są? Quote
Recommended Posts