Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='siekowa']

Kalendarz trochę dziwny ale nawet ładny cóż inaczej przedstawili psa domowego. :D[/QUOTE]
Pies domowy w sosie własnym:cool3: :evil_lol::lol:.
Chyba kalendarz z PP jest lepszy;). Ale... jeszce go nie mam, mówię na podstawie zdjęć z internetu :cool3:.

Posted

Szczeniaki w kalendarzu MP oczywiście cudne - jak to szczeniaki. Ale dlaczego w naczyniach? :hmmmm:
Jak co roku kupię oba i będę mieć cały pokój w psach.

Posted

Właściwie to ja też... ^^;
I również liczyłam na ten kalendarz stojący, bo jak obwieszę ściany kalendarzami to mi się nie będą mieścić kolejne zdjęcia, plakaty etc. ; p

Posted

Właśnie kupiłam MP i mnie się bardzo podoba ten kulinarny kalendarz...:razz:

Ten z PP jakoś do mnie nie przemawia...(widziałam tylko na stronie)..śnieżynki, kwiatuszki, listki...kicz :eviltong:

ale i tak będę projektować własny z moim liskiem :lol:

Posted

[quote name='Cyraneczka']A co powiecie o.... kalendarzu?
Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/QUOTE]

ten kalendraz bardziej się nadaje na upiększenie ściany głównej siedziby Koła Gospodyń Wiejskich niż pokoju psiarza:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Lotos']Szczeniaki w kalendarzu MP oczywiście cudne - jak to szczeniaki. Ale dlaczego w naczyniach? :hmmmm:
Jak co roku kupię oba i będę mieć cały pokój w psach.[/QUOTE]

Szczeniaki w naczyniach? :crazyeye: Chyba zaraz polecę do sklepu kupić :cool3:

Posted

W kiosku nie ma... :mad:

Chyba muszę zabrać psa na dłuuuugi spacer i przejść się po osiedlu w poszukiwaniu gazety :evil_lol:
Tak swoją drogą to zupełnie zapomniałam o nowym numerze... a w kalendarzu wyraźnie napisane 'Mój pies w kioskach' :evil_lol: