DuDziaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ja tez! Ogladalam juz film nawet :cool3: A i ciesze sie ze zostala poruszona spawa tego pseudoartysty.. Tylko strasznie niechecilo mnie to ze policjant wypoweidzial sie ze kupuja psy bez rod. bosa tansze... Quote
eska87 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ja 16.12 wpłaciłam na poczcie pieniądze za prenumeratę i dzień później wysłałam im na maila skan potwierdzenia wpłaty. Zaznaczyłam, że chcę prenumeratę od nr 1/2008 Myślicie, że dostanę już ten numer? Sama nie wiem co powinnam zrobić, może jednak kupić MP w kiosku?:roll: Quote
ania K. Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Spokojnie powinnaś dostać ja bym nie kupowała ;) w końcu za nią zapłaciłaś:p Quote
DuDziaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Mysle ze poczekaj albo napisz maila do nich. Z zapytankiem :cool3: Quote
eska87 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzięki ;) Po prostu nie mogę się już doczekać, a nie wiedziałam, czy jest sens pisać maile: po tym jak nie dostałam potwierdzenia po wysłaniu tamtego dowodu, stwierdziłam, że oni pewnie raczej nie odpisują na maile :roll: Ale spróbuję napisać, zwłaszcza, że minął kolejny dzień, a gazetki nie ma :shake: Chociaż pewnie i tak teraz to odpowiedź dostanę dopiero po świętach.. Quote
Inkaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: ! Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć. Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!). Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę. Zainteresowałam się również '' Castingiem na psa'' i '' Komisarzem Rexem'' . Mója suczka spróbuje się także nauczyć sztuczek na dwóch łapach opisanych w miesięczniku. ;) Quote
bellatriks Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Enchantress*']Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: ! Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć. Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!). [/quote] A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu: Quote
Inkaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='bellatriks']A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu:[/quote] On też jest super :loveu: ! Ogólnie to wszystkie mi się podobają. Ale nagrody za krzyżówki nie mają za fajne. Wolałabym jakąś książkę czy psi gadżet , a nie karmę. Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać... Quote
Inkaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Justys95']A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać...[/quote] Nononono ! To na pweno dzwnil Mój Pies z informacją o nagrodzie ! Jestem tego pewna. ;) Do mnie też raz dzwonił zastrzeny którego nie zdążyłam odebrać ale się z tm pogodziłam . Poza tym wygrałam już ze dwa razy w gazetach z konkursy SMSowego. Ale z MP i PP nigdy. Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 To wszystko przez zaduże domy! :mad: :evil_lol: Quote
Waxy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Przepiękne zdjęcia wygrały psy w foto-konkursie, west jest przepiękny :loveu: Filmu jeszcze nie oglądałam. Plakat jest też super :loveu: Quote
Koma Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Enchantress*']Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę[/quote] Jest taki artykul czy to ja jestem ślepa i go nie widzę? :cool3: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Koma']Jest taki artykul czy to ja jestem ślepa i go nie widzę? :cool3:[/quote] Morda na kłódkę str.16 ;) Quote
dadiii Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 siwetny folm naprawde bardzo mi sie spodobal nawet mojemu tacie sie spodobalo obejzal od polowy ale do samiutkiego konca :D:D jetem w szoku :D:D Quote
DuDziaczek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='DuDziaczek']A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol:[/quote] Bardzo był dowciapny. Ale nawet nie wiedziałam kto go napisał. Nie zwraam uwagi na takie szczegóły ;). Quote
Bewarka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A mi tam się średnio podobał...:eviltong: jestem okrutna. :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 hehe mi sie podobal :razz: Szukalam wlasnie artykulu Pani od kiedy dowiedzialam sie ze sie na dogo udziela bom wczesniej tez nie zwracala uwagi na takie drobiazgi :diabloti: Quote
eska87 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='DuDziaczek']Mysle ze poczekaj albo napisz maila do nich. Z zapytankiem :cool3:[/quote] Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll: Quote
Bzikowa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Mi się strasznie podobał artykuł p. Mrzewińskiej! [jak wszystkie, jestem fan:cool3:] Zresztą rok temu był chyba w numerze styczniowym podobny i naprawdę dzięki niemu troszkę rzeczy zrozumiałam, więc dziękuję serdecznie za niego :loveu: A ja nie piszę smsów z hasłami ;) Ale może czas zacząć no bo przecież żeby wygrać trzeba grać:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='eska87']Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll:[/quote] spokojnie oni zawsze odpisują wiem to po sobie, kiedy bym nie napisała zawsze dostaje odp najpóźniej na następny dzień;) tylko teraz święta mamy to pewnie dlatego Quote
eska87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego? Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='eska87']A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego?[/quote] na jaki meil wysyłałaś? Quote
Recommended Posts