Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez!
Ogladalam juz film nawet :cool3:
A i ciesze sie ze zostala poruszona spawa tego pseudoartysty..
Tylko strasznie niechecilo mnie to ze policjant wypoweidzial sie ze kupuja psy bez rod. bosa tansze...

Posted

Ja 16.12 wpłaciłam na poczcie pieniądze za prenumeratę i dzień później wysłałam im na maila skan potwierdzenia wpłaty. Zaznaczyłam, że chcę prenumeratę od nr 1/2008
Myślicie, że dostanę już ten numer? Sama nie wiem co powinnam zrobić, może jednak kupić MP w kiosku?:roll:

Posted

Dzięki ;)
Po prostu nie mogę się już doczekać, a nie wiedziałam, czy jest sens pisać maile: po tym jak nie dostałam potwierdzenia po wysłaniu tamtego dowodu, stwierdziłam, że oni pewnie raczej nie odpisują na maile :roll: Ale spróbuję napisać, zwłaszcza, że minął kolejny dzień, a gazetki nie ma :shake:
Chociaż pewnie i tak teraz to odpowiedź dostanę dopiero po świętach..

Posted

Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: !

Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć.
Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!).
Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę.
Zainteresowałam się również '' Castingiem na psa'' i '' Komisarzem Rexem'' .

Mója suczka spróbuje się także nauczyć sztuczek na dwóch łapach opisanych w miesięczniku. ;)

Posted

[quote name='Enchantress*']Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: !

Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć.
Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!).
[/quote]
A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu:

Posted

[quote name='bellatriks']A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu:[/quote]
On też jest super :loveu: !
Ogólnie to wszystkie mi się podobają. Ale nagrody za krzyżówki nie mają za fajne. Wolałabym jakąś książkę czy psi gadżet , a nie karmę.

Posted

A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać...

Posted

[quote name='Justys95']A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać...[/quote]
Nononono ! To na pweno dzwnil Mój Pies z informacją o nagrodzie ! Jestem tego pewna. ;)
Do mnie też raz dzwonił zastrzeny którego nie zdążyłam odebrać ale się z tm pogodziłam . Poza tym wygrałam już ze dwa razy w gazetach z konkursy SMSowego. Ale z MP i PP nigdy.

Posted

[quote name='Enchantress*']Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę[/quote]
Jest taki artykul czy to ja jestem ślepa i go nie widzę? :cool3:

Posted

[quote name='DuDziaczek']A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol:[/quote]
Bardzo był dowciapny. Ale nawet nie wiedziałam kto go napisał. Nie zwraam uwagi na takie szczegóły ;).

Posted

[quote name='DuDziaczek']Mysle ze poczekaj albo napisz maila do nich. Z zapytankiem :cool3:[/quote]
Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll:

Posted

Mi się strasznie podobał artykuł p. Mrzewińskiej! [jak wszystkie, jestem fan:cool3:]
Zresztą rok temu był chyba w numerze styczniowym podobny i naprawdę dzięki niemu troszkę rzeczy zrozumiałam, więc dziękuję serdecznie za niego :loveu:

A ja nie piszę smsów z hasłami ;) Ale może czas zacząć no bo przecież żeby wygrać trzeba grać:evil_lol:

Posted

[quote name='eska87']Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll:[/quote]
spokojnie oni zawsze odpisują wiem to po sobie, kiedy bym nie napisała zawsze dostaje odp najpóźniej na następny dzień;)
tylko teraz święta mamy to pewnie dlatego

Posted

A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego?

Posted

[quote name='eska87']A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego?[/quote]
na jaki meil wysyłałaś?