Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']O matko 5,40 to już lekka przesada :crazyeye:.[/quote]

Przyjaciel Pies jest jeszcze droższy , a bodajże cieńszy.

Posted

[quote name='Dagusia1992']a ile kosztuje Przyjaciel Pies? nie kupuje więc nie wiem xP[/quote]

Pierwszy i ostatni raz kupiłam go we wrześniu, kosztował wtedy 5,50 zł.
Jednak do tej pory cena mogła ulec zmianie.

Posted

[quote name='*Iza*']Przyjaciel Pies jest jeszcze droższy , a bodajże cieńszy.[/QUOTE]

Przyjaciel Pies z tego co pamiętam to zawsze był drogi. Ale "Mój Pies" mnie niemile zdziwił, gdzie te czasy kiedy kosztował 3,50 :cool1: ? Zawartość merytoryczna jakoś tak bardzo się nie zmieniła :roll: .

Posted

Ja tam zbierałam PP i MP, ale PP przestało mnie interesować więc przestałam zbierać, a MP drozeje i coraz rzadziej mam co czytać. Chyba mam za duże wymagania:evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']U mnie nowy numer już jest, najciekawsze artykuły przeczytane;)[/quote]

Uła, ja też już co ciekawsze przeczytałam, teraz lecę od deski do deski, a potem ponadrabiam starsze numery :loveu: Wreszcie wakacje i czas na czytanie! :multi:

Posted

[quote name='Cambel']Uła, ja też już co ciekawsze przeczytałam, teraz lecę od deski do deski, a potem ponadrabiam starsze numery :loveu: Wreszcie wakacje i czas na czytanie! :multi:[/quote]

Oj tak...całe 2 miesiące..:loveu:

Posted

[quote name='bellatriks']A mnie trochę dziwnie jak nie muszę rano wstawać. Przez pół dnia myślałam, że dziś sobota:oops::evil_lol:[/quote]

Ja zawsze musze rano wstawać, mam małą siostre , więc ona robi mi pobudki. Najpóźniej 9:00, najwcześniej- hmm..:cool3: nie wiem do czego jest zdolna:loveu: . Ale i tak pewnie obudzi mnie o 7:00-8:00:roll:

Już nie offuje ;)

Posted

sluchajcie, kiedyś już gdzieś rozmawialiśmy o tym, że przydaloby się w MP poruszanie jakichś bardziej egzotycznych ras, mniej znanych niż york czy spaniel... może jakieś maile? co o tym myślicie? tak tylko rzucam, bo ja bym chętnie poczytała więcej o np. pumi :roll:

Posted

[quote name='grrrond']sluchajcie, kiedyś już gdzieś rozmawialiśmy o tym, że przydaloby się w MP poruszanie jakichś bardziej egzotycznych ras, mniej znanych niż york czy spaniel... może jakieś maile? co o tym myślicie? tak tylko rzucam, bo ja bym chętnie poczytała więcej o np. pumi :roll:[/quote]

Fajnie by było , tylko moim zdaniem redakcja chce przybliżyć czytelnikom rasy , które są znane w Polsce.Ponieważ ludzie wybierają właśnie takie pieski, a kupując np. MP chcą się dowiedzieć o tej rasie(np. spanielu czy yorku). Nie każego stać na sprowadzenie pięknego pieska z np. Francji,Hiszpanii czy Włoch.