siekowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 do rocznej jakieś dmuchane etui nie wiem do czego to to :) a do półrocznej książka "Przechytrzyć psa" Quote
Dagusia1992 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 też sie zastanawiam nad półroczną ale nie wiem czy sie mama zgodzi;/ Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:[/quote] A ja w ogóle nie czytam...nawet jak to lektura to przeczytam połowe książki (czyli do momentu kiedy staje się nudna ;)) ale z MP jest inaczej, bo jakoś chce mi się czytać to co nie chcę czytać...:D pewnie dlatego, bo jest krótkie :) PS:A to etui nadmuchiwane to chyba na komóre, żeby sie w morzu nie zamoczyła :lol: jeśli w ogóle mój big telefon tam wejdzie :D [size=1]i o ile zamówie prenumerate, co graniczy z cudem[/size] Quote
Dagusia1992 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 mama sie zgodziła! jupi xD no zawsze taniej;] i gratis ksiązka xP Quote
Atena Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja z prenumeratą czekam na ciekawe okazje XD A co do ksiazek, to ja dużo czytam- ksiazki, gazety, artykuły w necie po polsku i po angielsku. Teraz musze zapisać się do biblioteki poblicznej, tylko czekam, az siosttra wyrobi sobie dowód to na nią będe ksiażki brała :) Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 O dobry pomysł z biblioteką. Ja kiedyś wypożyczyłam [B]ze szkolnej [/B]2 albo 3 ksiązki o psach (nie opowieści tylko poradniki ;)) Quote
siekowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 hihi z tą prenumeratą to też czekam na jakiś fajny preent :) Quote
Atena Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja mam za małą bibliotekę i wolą prenumerować jakieś czasopisma których nikt nie czytać, zamiast kupować literaturę specjalistyczną, co zapewne rozwijałoby wiedze i zainteresowania wielu osób, gdyby miały o nich dostęp :/ Wiele osób nie czyta książek, bo nie trafiły na takie które by ich zainteresowały, które by ich wciągnęły. W mojej bibliotece jest coraz mniej interesujących mnie książek, a tak to wchodzę se na biblionetke, szukam książkę danego rodzaju, czytam recenzje, czytam opinie, co mnie zainteresuje to idę, wyporzyczam, czytam. Tylko, że w szkolnej jest mało takich książek. W przyszłym roku mam zamiar przeczytać całą serie Ann Rice o wampirach :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 u mnie w bibiliotece są różności ale nic o psach Quote
Atena Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Wiesz u mnie też różne, ale ja nie czytam ksiazek przygodowych albo fantastyki-chyba, ze coś naprawde mnie zainteresuje. Przeważnie klasyke, literature zagraniczna współczesną czy też jakieś bardziej obyczajowe. Quote
Mi. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [B]jezuu ja od kilku dobrych lat nic z biblioteki nie wyporzyczylam :P[/B] Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 U mnie (w szkole) to już żadnej fajnej ksiązki niema, bo co ciekawsze to przeczytane...już z 2 mies. nic nie wypożyczyłam, a już nie wolno :D Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ooo, nie zauważylam, że do pół rocznej jest "Przechytrzyć psa" .. Muszę się zastanowić :cool3: Quote
ewelinka_m Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='asik89']do rocznej jakieś dmuchane etui nie wiem do czego to to :) a do półrocznej książka "Przechytrzyć psa"[/quote] dziękuje ale chyba w tym miesiącu też nie zamówię :evil_lol: [quote name='asik89']hihi z tą prenumeratą to też czekam na jakiś fajny preent :)[/quote] dokładnie mam tak samo, już któryś numer z rzędu oczekuje wreszcie jakiś fajnych dodatków a jak nie ma tak nie ma :shake: może za miesiąc do rocznej książeczkę dadzą bo etui mi się nie widzi Quote
arkana Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='ewelinka_m']dziękuje ale chyba w tym miesiącu też nie zamówię :evil_lol: dokładnie mam tak samo, już któryś numer z rzędu oczekuje wreszcie jakiś fajnych dodatków a jak nie ma tak nie ma :shake: może za miesiąc do rocznej książeczkę dadzą bo etui mi się nie widzi[/QUOTE] A jakich wy sobie prezentow zyczycie? Moze warto napisac petycje i im podeslac, ze powinni dac jakie prezenty? :D Quote
Dagusia1992 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ale z tym etiu to dali plame takie coś to se moge za 5 zł kupić w sklepie xP książka droższa a dali ja do półrocznej zamiast do rocznej heh xP Quote
Atena Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wiesz, bo logo:evil_lol: Ja za prezenty oczekuje książki, ale jakies ciekawe, wiec musze troche o tej przeczytać i sie zastanowię. Quote
*Iza* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kupiłam sobie dzisiaj nowego "Mojego psa" :razz: . Quote
ewelinka_m Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja oczekuje jakiejś dobrej książki :evil_lol: nie musi być nawet ani droga ani gruba zadowolę się większością Quote
Bewarka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 często jest tak, że się zamawia prenumerate z taką "średnio fajną książką" ale nie możemy znaleźć fajniejszego prezentu...a miesiąc po zamówieniu dają jakiś super dodatek i żałujemy, że nie poczekaliśmy miesiąc dłużej :D Quote
Dagusia1992 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja właśnie zamówiłam prenumerate;] mam nadzieje, że nie pozałuje tego za miesiąc xP Quote
Incunabula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Mojego Psa nie kupowałam ładnych kilka lat, dziś mnie tak coś naszło, idę do kiosku i facet woła mi 5,40 :crazyeye: . Zdrożały te gazety :shake: . Quote
Recommended Posts