Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:[/quote]
A ja w ogóle nie czytam...nawet jak to lektura to przeczytam połowe książki (czyli do momentu kiedy staje się nudna ;)) ale z MP jest inaczej, bo jakoś chce mi się czytać to co nie chcę czytać...:D pewnie dlatego, bo jest krótkie :)

PS:A to etui nadmuchiwane to chyba na komóre, żeby sie w morzu nie zamoczyła :lol: jeśli w ogóle mój big telefon tam wejdzie :D [size=1]i o ile zamówie prenumerate, co graniczy z cudem[/size]

Posted

Ja z prenumeratą czekam na ciekawe okazje XD
A co do ksiazek, to ja dużo czytam- ksiazki, gazety, artykuły w necie po polsku i po angielsku. Teraz musze zapisać się do biblioteki poblicznej, tylko czekam, az siosttra wyrobi sobie dowód to na nią będe ksiażki brała :)

Posted

O dobry pomysł z biblioteką. Ja kiedyś wypożyczyłam [B]ze szkolnej [/B]2 albo 3 ksiązki o psach (nie opowieści tylko poradniki ;))

Posted

Ja mam za małą bibliotekę i wolą prenumerować jakieś czasopisma których nikt nie czytać, zamiast kupować literaturę specjalistyczną, co zapewne rozwijałoby wiedze i zainteresowania wielu osób, gdyby miały o nich dostęp :/
Wiele osób nie czyta książek, bo nie trafiły na takie które by ich zainteresowały, które by ich wciągnęły. W mojej bibliotece jest coraz mniej interesujących mnie książek, a tak to wchodzę se na biblionetke, szukam książkę danego rodzaju, czytam recenzje, czytam opinie, co mnie zainteresuje to idę, wyporzyczam, czytam. Tylko, że w szkolnej jest mało takich książek. W przyszłym roku mam zamiar przeczytać całą serie Ann Rice o wampirach :evil_lol:

Posted

Wiesz u mnie też różne, ale ja nie czytam ksiazek przygodowych albo fantastyki-chyba, ze coś naprawde mnie zainteresuje. Przeważnie klasyke, literature zagraniczna współczesną czy też jakieś bardziej obyczajowe.

Posted

U mnie (w szkole) to już żadnej fajnej ksiązki niema, bo co ciekawsze to przeczytane...już z 2 mies. nic nie wypożyczyłam, a już nie wolno :D

Posted

[quote name='asik89']do rocznej jakieś dmuchane etui nie wiem do czego to to :) a do półrocznej książka "Przechytrzyć psa"[/quote]
dziękuje ale chyba w tym miesiącu też nie zamówię :evil_lol:
[quote name='asik89']hihi z tą prenumeratą to też czekam na jakiś fajny preent :)[/quote]
dokładnie mam tak samo, już któryś numer z rzędu oczekuje wreszcie jakiś fajnych dodatków a jak nie ma tak nie ma :shake:
może za miesiąc do rocznej książeczkę dadzą bo etui mi się nie widzi

Posted

[quote name='ewelinka_m']dziękuje ale chyba w tym miesiącu też nie zamówię :evil_lol:

dokładnie mam tak samo, już któryś numer z rzędu oczekuje wreszcie jakiś fajnych dodatków a jak nie ma tak nie ma :shake:
może za miesiąc do rocznej książeczkę dadzą bo etui mi się nie widzi[/QUOTE]
A jakich wy sobie prezentow zyczycie? Moze warto napisac petycje i im podeslac, ze powinni dac jakie prezenty? :D

Posted

często jest tak, że się zamawia prenumerate z taką "średnio fajną książką" ale nie możemy znaleźć fajniejszego prezentu...a miesiąc po zamówieniu dają jakiś super dodatek i żałujemy, że nie poczekaliśmy miesiąc dłużej :D