*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Gucio']Ale oszczędzasz i masz więcej pieniędzy na Yorka ;)[/quote] Oszczędzam , to prawda:lol: . Ale w tej gazecie piszą często fajne artykuły. A po za tym to ..dostane tą prenumerate na dzień dziecka(chyba :evil_lol: ) Quote
Guciek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale przy prenumeracie właśnie się oszczędza chyba ;-) ja tam nie wiem, w kiosku odkłądam, ale: [quote name='Rybc!a']Roczna prenumerata kosztuje 48zł, więc dwa numery są darmowe i na dodatek dostaje się świetny prezent[/QUOTE] A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda... Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Gucio'] [B]A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda...[/B][/quote] Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem. A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło. Quote
Guciek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='*Iza*']Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem. A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło.[/QUOTE] Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3: Quote
Korenia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='*Iza*']Ja mam smycz flexi w domu , więc mi nie jest potrzebna :). Natomiast koszulka jakoś nie przemawia do mnie.[/quote] Też mam dokładnie 2, ale 3 też sie przyda. Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Gucio']Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3:[/quote] Ahaaaa,rozumiem :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Albo wystawić na bazarku z przeznaczeniem na jakąś sierotkę;) Ja właśnie zamówiłam prenumeratę z Flexi i jest super, akurat mi z rozmiarem utrafili:evil_lol: Jedyne, co szkoda, to to, że kiedyś wszystkie zdjęcia miesiąca dostawały w nagrodę aparat, a teraz tylko zdjęcie roku... Quote
Ania&Psy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Teraz jest możliwość zamówienia prenumeraty z Flexi? bo na ich stronie książka albo koszulka... nie mam aktualnego numeru, więc jak by mi ktoś mógł rozjaśnić sytację :razz: Quote
ulvhedinn Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zamówiłam w zeszłym miesiącu... teraz chyba jest z koszulką:roll: Quote
Sonix Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mozna sobie wybrac prezent...Trzeba tylko zaprenumerować przez internet,a nie wyciąc z gazety. Quote
ewelinka_m Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='sunprince']Teraz jest możliwość zamówienia prenumeraty z Flexi? bo na ich stronie książka albo koszulka... nie mam aktualnego numeru, więc jak by mi ktoś mógł rozjaśnić sytację :razz:[/quote] niestety właśnie nie jest z koszulką :shake: w zeszłym miesiącu była smycz flexi, ale za to do wygrania w krzyżówce jest też ta smycz Quote
*Iza* Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Sonix']Mozna sobie wybrac prezent...Trzeba tylko zaprenumerować przez internet,a nie wyciąc z gazety.[/quote] Kiedyś było, ale teraz chyba nie. Quote
Ania&Psy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Polna']Ja nie widzę tej oferty prenumeraty z flexi :([/QUOTE] ja też nie. a szkoda :( Quote
*Iza* Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Może będzie- za miesiąc albo dwa ;) A ja czekam jaki będzie prezent za miesiąc , bo ta koszulka nie przypadła mi do gustu. Quote
Sonix Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [URL]http://prenumerata.wprost.pl/f/o/[/URL] Nie ma do wyboru flexie :niewiem: Trzeba wyciąć kupon z gazety. Quote
invictus hilaritas Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 nie dostalam jeszcze MP .. jak myslicie zglosic juz brak gazetki czy jeszcze poczekac? Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='invictus hilaritas']nie dostalam jeszcze MP .. jak myslicie zglosic juz brak gazetki czy jeszcze poczekac?[/quote] Możesz już zgłosić, chyba już sporo czasu upłynęło od należytego terminu. ja zazwyczaj zgłaszałam jeśli w terminie nie dostałam, ale początkowo piszę na meila i od razu dostaję odpowiedź ewentualnie na następny dzień, Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Właśnie wróciłam ze sklepu ze świeżutkim MP :cool3: Quote
Bewarka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Cambel']Właśnie wróciłam ze sklepu ze świeżutkim MP :cool3:[/QUOTE] e tam świeży...od dawna w kioskach :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='justys95']e tam świeży...od dawna w kioskach :eviltong:[/quote] W naszym kiosku Pani specjalnie dla mnie trzyma :loveu: Jak tylko dostaję kasę, to od razu po niego lecę :lol: Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='grrrond']:evil_lol: zamówiłam sobie prenumeratke[/quote] Z czym? :lol: Quote
Recommended Posts