Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gucio']Ale oszczędzasz i masz więcej pieniędzy na Yorka ;)[/quote]

Oszczędzam , to prawda:lol: . Ale w tej gazecie piszą często fajne artykuły.
A po za tym to ..dostane tą prenumerate na dzień dziecka(chyba :evil_lol: )

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale przy prenumeracie właśnie się oszczędza chyba ;-) ja tam nie wiem, w kiosku odkłądam, ale:

[quote name='Rybc!a']Roczna prenumerata kosztuje 48zł, więc dwa numery są darmowe i na dodatek dostaje się świetny prezent[/QUOTE]

A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda...

Posted

[quote name='Gucio']
[B]A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda...[/B][/quote]

Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem.

A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło.

Posted

[quote name='*Iza*']Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem.

A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło.[/QUOTE]
Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3:

Posted

[quote name='*Iza*']Ja mam smycz flexi w domu , więc mi nie jest potrzebna :).
Natomiast koszulka jakoś nie przemawia do mnie.[/quote]
Też mam dokładnie 2, ale 3 też sie przyda.

Posted

[quote name='Gucio']Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3:[/quote]

Ahaaaa,rozumiem :evil_lol:

Posted

Albo wystawić na bazarku z przeznaczeniem na jakąś sierotkę;)

Ja właśnie zamówiłam prenumeratę z Flexi i jest super, akurat mi z rozmiarem utrafili:evil_lol:

Jedyne, co szkoda, to to, że kiedyś wszystkie zdjęcia miesiąca dostawały w nagrodę aparat, a teraz tylko zdjęcie roku...

Posted

Teraz jest możliwość zamówienia prenumeraty z Flexi?
bo na ich stronie książka albo koszulka...
nie mam aktualnego numeru, więc jak by mi ktoś mógł rozjaśnić sytację :razz:

Posted

[quote name='sunprince']Teraz jest możliwość zamówienia prenumeraty z Flexi?
bo na ich stronie książka albo koszulka...
nie mam aktualnego numeru, więc jak by mi ktoś mógł rozjaśnić sytację :razz:[/quote]
niestety właśnie nie jest z koszulką :shake:
w zeszłym miesiącu była smycz flexi, ale za to do wygrania w krzyżówce jest też ta smycz

Posted

[quote name='Sonix']Mozna sobie wybrac prezent...Trzeba tylko zaprenumerować przez internet,a nie wyciąc z gazety.[/quote]

Kiedyś było, ale teraz chyba nie.

Posted

[quote name='invictus hilaritas']nie dostalam jeszcze MP .. jak myslicie zglosic juz brak gazetki czy jeszcze poczekac?[/quote]
Możesz już zgłosić, chyba już sporo czasu upłynęło od należytego terminu. ja zazwyczaj zgłaszałam jeśli w terminie nie dostałam, ale początkowo piszę na meila i od razu dostaję odpowiedź ewentualnie na następny dzień,

Posted

[quote name='Cambel']Właśnie wróciłam ze sklepu ze świeżutkim MP :cool3:[/QUOTE]
e tam świeży...od dawna w kioskach :eviltong:

Posted

[quote name='justys95']e tam świeży...od dawna w kioskach :eviltong:[/quote]

W naszym kiosku Pani specjalnie dla mnie trzyma :loveu: Jak tylko dostaję kasę, to od razu po niego lecę :lol: