Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: łohohoho buda za 700 niezle

kieeedyś byłam u mojego kolegi i on mial wielkiego (mialam wtedy 7 lat chociaż mój wzrost nie zmienil sie az tak bardzo przez te wszystkie lata ;) ) Owczarka Podhalańskiego i on mieszkał w budzie, którą zrobił tata tego kolegi... pamietam ze miala 3 pomieszczenia i każde miało światło górne! w ogóle buda byla ekstra (byłam w srodku) spokojnie można było się w niej bawić w dom a Kufel (podhalan) nic sobie z tego nie robil tylko lezał i sie patrzył....

Posted

[quote name='Asti']Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).[/quote]
A czy gdzieś są wyniki tego konkursu? Bo brałam w nim udział ;)

Posted

[quote name='Asti']Ja też ;) A jaka odpowiedź zaznaczyłaś?
Nie wiem, kiedy będą wyniki, może w następnym numerze?[/quote]
Zaznaczyłam oczywiście c- owczarek kaukaski :cool3:
Jak wygram tą budę to postawię sobie na balkonie :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jak dostaniecie, kupicie MP to od razu napiszcie wyniki konkursu z budą i wyniki krzyżówki :P Ja pewni kupię późno, bo w mlim kiosku nie ma gazet o psach...

Posted

Wyniki z krzyżówki;
*Danuta Kałuża
*Ewelina Wolna
*Elżbieta Śmiechowicz
*Marta Tamm
*Patrycja Ciemniewska

A wyniku konkursu z budą nie mogę znaleźć:roll:

A czy zamawiając prenumeratę dostaje się gazetki z dodatkami, tzn. jak np. w prezencie jest kalendarz??
I czy MP przychodzi wtedy na czas:roll:

Posted

[quote name='invictus hilaritas']dostajesz dodatki nie okradaja z nich ;) [/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: Cieszę się ogromnie:evil_lol:
To jak nie przychodzi na czas, to sama nie wiem, czy zamawiać prenumeratę:roll:

Posted

Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej.
Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic.
Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni.

Posted

[quote name='Błyskotka'] Dzisiaj w Empiku widziałam taki specjalny numer. Był tam kalendarz i 2 książeczki.[/quote]
Jakiś nowy? Czy poprostu prezenty dołączone do starego?

Posted

[quote name='Sonika']Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej.
Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic.
Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni.[/QUOTE]

A mi właśnie zależy. Bo jak sie nudzę w pracy, to przynajmniej mam co robić:eviltong: