Guciek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A co, popiszczeć nie można? :eviltong: :evil_lol: Dobrze zauważopno - jestem KOBIETA :evil_lol: Quote
grrrond Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :cool3: łohohoho buda za 700 niezle kieeedyś byłam u mojego kolegi i on mial wielkiego (mialam wtedy 7 lat chociaż mój wzrost nie zmienil sie az tak bardzo przez te wszystkie lata ;) ) Owczarka Podhalańskiego i on mieszkał w budzie, którą zrobił tata tego kolegi... pamietam ze miala 3 pomieszczenia i każde miało światło górne! w ogóle buda byla ekstra (byłam w srodku) spokojnie można było się w niej bawić w dom a Kufel (podhalan) nic sobie z tego nie robil tylko lezał i sie patrzył.... Quote
Koma Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Asti']Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).[/quote] A czy gdzieś są wyniki tego konkursu? Bo brałam w nim udział ;) Quote
Asti Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja też ;) A jaka odpowiedź zaznaczyłaś? Nie wiem, kiedy będą wyniki, może w następnym numerze? Quote
Kati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ja na konkurs sie spóźniłam, żawsze czytam z opóźnieniem :( A buda rzeczywiście bardzo fajna. Quote
Koma Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Asti']Ja też ;) A jaka odpowiedź zaznaczyłaś? Nie wiem, kiedy będą wyniki, może w następnym numerze?[/quote] Zaznaczyłam oczywiście c- owczarek kaukaski :cool3: Jak wygram tą budę to postawię sobie na balkonie :lol: Quote
Asti Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 O nie, ja ją wygram :D Też zaznaczyłam c - reszta to były krótkowłose, o ile pamiętam :) Quote
Bewarka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 to były chyba bokser i doberman,o ile pamiętam...ale nie wiem, bo to dawno było...:roll: Quote
Sonix Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kurcze, powinnam dostać mp jeszcze na ten miesiąc a tu nadal nie ma...moze sie pomylili :niewiem: Quote
JustynaJK Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 jak się kończy prenumerata to przychodzi taki list informujący Quote
Sonix Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nic takiego nie dostalam ani teraz, ani jak konczyla sie pół roku temu :niewiem: Quote
Asti Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jak dostaniecie, kupicie MP to od razu napiszcie wyniki konkursu z budą i wyniki krzyżówki :P Ja pewni kupię późno, bo w mlim kiosku nie ma gazet o psach... Quote
Medorowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wyniki z krzyżówki; *Danuta Kałuża *Ewelina Wolna *Elżbieta Śmiechowicz *Marta Tamm *Patrycja Ciemniewska A wyniku konkursu z budą nie mogę znaleźć:roll: A czy zamawiając prenumeratę dostaje się gazetki z dodatkami, tzn. jak np. w prezencie jest kalendarz?? I czy MP przychodzi wtedy na czas:roll: Quote
invictus hilaritas Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dostajesz dodatki nie okradaja z nich ;) ale czy MP przychodzi na czas.. nie przychodzi :) ja jeszcze nie mam gazetek i czeeekam :) Quote
Rawa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A wiecie może czy numery archiwalne też mają dodatki? :p Quote
Medorowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='invictus hilaritas']dostajesz dodatki nie okradaja z nich ;) [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Cieszę się ogromnie:evil_lol: To jak nie przychodzi na czas, to sama nie wiem, czy zamawiać prenumeratę:roll: Quote
Sonika Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej. Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic. Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni. Quote
Błyskotka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja mam zawsze zostawione w sklepie w teczce. Dzisiaj w Empiku widziałam taki specjalny numer. Był tam kalendarz i 2 książeczki. Quote
gabryska Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Błyskotka'] Dzisiaj w Empiku widziałam taki specjalny numer. Był tam kalendarz i 2 książeczki.[/quote] Jakiś nowy? Czy poprostu prezenty dołączone do starego? Quote
aleb Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kalendarz ten sam, tylko z jakimiś książkami co kiedyś były w prezencie ;) Quote
Medorowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Sonika']Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej. Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic. Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni.[/QUOTE] A mi właśnie zależy. Bo jak sie nudzę w pracy, to przynajmniej mam co robić:eviltong: Quote
kaskaSz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 książeczki zapewne o pielegnacji poszczegolnych ras i o wychowaniu/sztuczkach dla psa :) A to było wydanie specjalne-nowy numer czy jakis stary numer? Quote
aleb Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To było po prostu wydanie specjalne :) 2 książeczki i kalendarz, nic więcej ;) Quote
Błyskotka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='aleb']To było po prostu wydanie specjalne :) 2 książeczki i kalendarz, nic więcej ;)[/quote] Tak dokładnie. Gazety tam nie było, tylko sam kalendarz i książeczki. Quote
gabryska Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Eh..a ja już liczyłam na to, że wyszedl jakiś nowy- specjalny numer ;) Quote
Recommended Posts