Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy?
coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/

Posted

[quote name='megi82']jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy?
coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/[/QUOTE]
ja wczoraj dostałam prenumeratę :) bo tydzień temu wyszła gazeta :)

Posted

Ja już mam z tydzień.
A jakieś 2-3 tygodnie tamu doszła książka z prezentu do prenumeraty :) czyli miesiąc po tym jak prenumerata została zamówiona.
Acz książka taka sobie, nie ma czego polecać moim zdaniem.. (Póki pies nas nie rozłączy) Najlepsza z całego jak ładna graficznie okładka z pudlem :D

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
Posted

[COLOR=#000000]Kupię numery [/COLOR]"Mojego psa" (kompletne ;-)) - w nawiasach podałam numer numeru:
*styczeń 2009 (208
*wrzesień 2010 (228
*grudzień 2010 (bez kalendarza, bo mam, ale gazetki nie mam :-() (231)
*czerwiec 2011 (237)
*lipiec 2011 (238 )
*sierpień 2011 (239)
*wrzesień 2011 (240)
*październik 2011 (241)
*listopad 2011 (242)
*grudzień 2011 (243)
*styczeń 2012 (244)
*luty 2012 (245)
*marzec 2012 (246)
*kwiecień 2012 (247)
*maj 2012 (248

• 1 month later...
Posted

kupiłam ostatnio nowy nr.MP ,bo przestałam go prenumerować ze 2lata temu... niestety jest trochę niemile zaskoczona,mniej tekstu,cieńszy w stosunku do poprzedniego, zbyt dużo reklam,gdzie część miejsca można by zagospodarować na fajny tekst w tym Winner z Biedronki z tyłu..stary Mój Psie wróć!!

Posted

[quote name='aganela']kupiłam ostatnio nowy nr.MP ,bo przestałam go prenumerować ze 2lata temu... niestety jest trochę niemile zaskoczona,mniej tekstu,cieńszy w stosunku do poprzedniego, zbyt dużo reklam,gdzie część miejsca można by zagospodarować na fajny tekst w tym Winner z Biedronki z tyłu..stary Mój Psie wróć!![/QUOTE]

Popieram... Jak ktoś chce poczytać coś ambitniejszego, nie polecam MP :(

Guest Lotty
Posted

Również uważam, że " Mój Pies" zdecydowanie się pogorszył, ale podoba mi się cykl" " Zanim kupisz...", gdzie hodowcy charakteryzują poszczególne rasy.

Posted

[quote name='Lotty']Również uważam, że " Mój Pies" zdecydowanie się pogorszył, ale podoba mi się cykl" " Zanim kupisz...", gdzie hodowcy charakteryzują poszczególne rasy.[/QUOTE]

Ma to swoje plusy i minusy. Teraz MP nie kupuję, więc wypowiadać się mogę o gazecie za "moich czasów", choć nie uważam, by coś się zmieniło. Któregoś razu charty zostały scharakteryzowane jako cała grupa, no ludzie!! Każda z ras grupy X jest na tyle specyficzna, że błędem było je opisywać razem. Kiedyś też czytałam w MP opis amstaffów, tak pobieżnie napisany, że nic ciekawego nie można było wyciągnąć. Przeznaczyli na to 2 strony, a 50% zajmowało zdjęcie kobietki ze szczeniakiem :shake:. Gazeta dobra li i jedynie dla amatora. Ubolewam nad brakiem dobrej pozycji kynologicznej na polskim runku (chyba że coś nowego na dniach wyszło). Osobiście przerzuciłam się "PSY RASY MYŚLIWSKIE". Kwartalnik o (jak sama nazwa wskazuje) zawężonej tematyce, ale na poziomie, choć zdecydowanie za drogi :shake:.

Guest Lotty
Posted

[B]Kika9004[/B]
Pod koniec ubiegłego roku zaczął ukazywać się kwartalnik [I]Who is who in the dog world. Osobistości kynologii[/I].
Tu jest ich wątek:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/213145-Nowy-kwartalnik-kynologiczny[/URL]
Moim zdaniem to obecnie najlepsze czasopismo o psach, tylko, że dość drogie, ale i tak uważam, że jest warte swojej ceny. (Pięknie wydane na kredowym papierze).
Dotyczy co prawda głównie psów rasowych i hodowców/ hodowli, ale są też artykuły o fundacjach pomagającym psiakom w potrzebie itp.

• 7 months later...
Posted

[quote name='kamilka91']Tak, teraz można sobie poczytać w Internecie... :roll:
Nie wiem jak Wy, ale ja tam nie zaglądam. Choć MP w wersji papierowej prenumerowałam przeszło 3 lata...[/QUOTE]

Ja tak samo. Strona MP jest mało czytelna jak dla mnie. Z resztą w ogóle nie uznaję e-booków itp.

Posted

No i dobrze.Mam kilkadziesiąt MP z lat 2007-2011 i bez przerwy powtarzają się tam tematy.Muszę je gdzieś opchnąć.
A już artykuł z ostatniego MP o tym jak to aport wprowadza psa w chroniczny stres to już masakra:grab: