Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też zawsze sugerowałem się okładką na stronie ;)
a swoja drogą znalażłem taka informacje

[B]"Jeśli chcesz się dowiedzieć wszystkiego o goldenie retrieverze albo o tym, jak nie zniechęcić ukochanego czworonoga do szkolenia, a także całej prawdy o głaskaniu i przytulaniu psa – masz czas do wtorku 26 października.

[/B]Numer dziesiąty miesięcznika „Mój Pies” jeszcze w kioskach i salonach prasowych."

i wszystko jasne ;)

Posted

ja od 20 szukałam i nic....wczoraj też kioski itp-zero nowego numeru,dziś byłam w kiosku koło mnie ,ale tam nie ma MP....może na mieście-w końcu jest wtorek 26..tylko,że wkurzam się już 2 a może i 3 numer,bo ciagle opóznienia mają--ja mam w kuchni ich kalendarz i jak widzę,że ma być nowy numer to leze do kiosku-a tam echo ;/

Posted

[I]Mój Pies[/I] wychodzi zawsze w środy więc pewnie trzeba poczekać do jutra.

Posted

[quote name='sator_k_']A ja muszę się dopiero do empiku wybrać ;)

Mógłby ktoś napisać jakie tematy są w tym numerze, bo ja nie mogę znaleźć spisu treści na stronie...[/QUOTE]

jest trochę popisane o psach na łańcuchach, o tym jak kończy się kupno psa z pseudohodowli, o psach w Japonii, pierwsza kąpiel, jak obchodzić się z dużym psem, o rally obedience, jak leczyć chore pazury, jaki pies dla niedoświadczonego właściciela, jak napisać skutecznie ogłoszenie o adopcji. I z ras są opisane ogólnie teriery, z wielkiej księgi psów wyżeł niemiecki krótkowłosy, zanim kupisz beagle'a i jeszcze owczarek holenderski

Posted

[quote name='klaudusia0219']ciekawe czy tak samo bedzie z nastepnym numerem :P[/QUOTE]
Och, mam nadzieję, że nie! Chciałabym już zobaczyć ten kalendarz. Będzie z kundelkami ^^