mala_czarna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zapraszam do wątku Kosty z Klembowa. [url]http://www.dogomania.pl/threads/181427-Nie-je-nie-pije-a-chodzi-i-A-yje?p=14258959#post14258959[/url] Quote
anouk92 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ciotki dzisiaj podrzucę parę rzeczy do Agi35 na bazarek - kaska będzie do skarpety Klembowskiej do podziału na potrzebujące psiaki. Tyle na razie mogę, niestety. Quote
mala_czarna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='anouk92'] Tyle na razie mogę, niestety.[/QUOTE] Nie "tyle", ale "aż tyle" :) Quote
Kago Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Skiper pojechal na ciecie! Jak mu wkluwali igle panikowal tak bardzo, ze musialam wyjsc. Kago go trzymala bo ja nie lubie igiel i placzu psiakow. A Kago ma twardy tylek i wytrzymuje :) Skiperson do odebrania wieczorem. Biedaczysko moje kochane... Słuchaj no wrażliwa istoto, czekam na SMSa z tel do Ewy - wiesz coś o tym? Quote
AGA35 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no i przywiozłam homera do domu ....zwiedza kąty chłopak Quote
Monika z Katowic Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Biedny Banan! Już bez "klejnocików"... :) Quote
mala_czarna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='AGA35']no i przywiozłam homera do domu ....zwiedza kąty chłopak[/QUOTE] Cyknij no jaką fotę ;) Jak się chłopak czuje?? Quote
AGA35 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Homerek w domowych(tymczasowych) pieleszach :) [CENTER][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2589/homerd.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Aga-33-76 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Kago, możesz mi przesłać na PW swój nr telefonu? Quote
Aga-33-76 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Madallena']Jutro dowiem sie o koszta. Faktura bedzie wystawiona na Fundacje Azylu pod Psim Aniolem bo to ich znizki i dzieki temu dzisiaj wtryniłam go na jutrzejsze cięcie :)[/QUOTE] Wysłałam Ci wczoraj wiadomość (sms) z adresem mailowym na który trzeba wysłać nr konta do zapłaty za kastrację Skipera - nie dostałam nic. Poproszę o skan FV. Oryginał FV pojedzie razem z książeczką zdrowia (mam nadzieję że potwierdzono w niej wykonanie zabiegu) w piątek do Katowic. DT nie odbiera telefonu, w związku z powyższym pytam, czy Skipera będzie można odebrać w piątek w godzinach przedpołudniowych? Tu liczę na pomoc Kago. Umowa adopcyjna w dwóch egzemplarzach zostanie przesłana pocztą, bezpośrednio do przyszłych właścicieli (niestety nie mam możliwości przekazania umów w miejsce odbioru Skipera); poproszę osobę transportującą o sprawdzenie danych zawartych w umowie z dokumentem tożsamości. Quote
AGA35 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zapraszam na bazarek . [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181499-Bazarek-kosmetyczny-dla-psiakA-w-z-KLEMBOWA-do-21-03-2010?p=14263805#post14263805[/URL] Quote
Madallena Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Aga-33-76']Wysłałam Ci wczoraj wiadomość (sms) z adresem mailowym na który trzeba wysłać nr konta do zapłaty za kastrację Skipera - nie dostałam nic. Poproszę o skan FV. Oryginał FV pojedzie razem z książeczką zdrowia (mam nadzieję że potwierdzono w niej wykonanie zabiegu) w piątek do Katowic. DT nie odbiera telefonu, w związku z powyższym pytam, czy Skipera będzie można odebrać w piątek w godzinach przedpołudniowych? Tu liczę na pomoc Kago. Umowa adopcyjna w dwóch egzemplarzach zostanie przesłana pocztą, bezpośrednio do przyszłych właścicieli (niestety nie mam możliwości przekazania umów w miejsce odbioru Skipera); poproszę osobę transportującą o sprawdzenie danych zawartych w umowie z dokumentem tożsamości.[/QUOTE] Przepraszam, niedawno wrocilam z pracy ;/ Racja. Dostalam smsa. Zapomnialam Ci wyslac dane :( sory, moja wina. dane sa tu: Fundacja Azylu pod Psim Aniolem Rachunek bankowy: [B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B] Siedziba: [B]ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa[/B] Zapomnialam ksiazeczke. Nie wiem czy faktura bedzie do piatku. Fundacja dostaje zazwyczaj faktury pod koniec miesiaca. Ale postaram sie chociaz o jej skan. (Ada, sory za zamieszanie ale mam za duzo spraw ostatnimi czasy, wiec z gory wielkie sory za moje roztrzepanie) Bylam niedawno u Skipersona. Jaki on jest biedny :( w tym okropnym kolnierzu wyglada jak 7 nieszczzesc :( Jest smutny i prosi o zdjecie abazury, po to tylko, zeby choc na chwilunie mogl sobie polizac to, czego juz nie ma :) Ranka ladna, nic sie nie babrze. Quote
AGA35 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181508-Bazarek-mieszany-dla-psiakA-w-z-Klembowa-do-21-03-2010[/URL] Quote
AGA35 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Homer w domu zachowuje sie super .w nocy nie posikał się i kupy też nie był.Co prawda ostatni spacer miał około 24 a poranny przed 6 . Pies przesymatyczny i kochany . Quote
mala_czarna Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Hmmm. Aga, a nie chcesz zostawić Homerka u siebie? :cool3: Quote
AGA35 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Uwierz mi, że gdybym mogła to bym go zostawiła, pies jest naprawdę świetny ! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona- naprawde można się w tej ciapie zakochać :) Quote
AGA35 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Otwieram oficjalnie " SKARPETĘ DLA KLEMBOWA " więc ciotki sypnijcie groszem dla psiaków.. Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Skiper. Nie wiem jak sie czuje. Dowiem sie po poludniu... Za to KROPKA zrobila KUPE na spacerze :multi::multi::multi::multi: Lece do niej sie pochwalic :multi::multi::multi::multi: Homer jest KOZAK! Okreslenie CIAPA bardzo do niego pasuje :):) Quote
anouk92 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ale te nasze psiaki są dzielne :) 1) Kropka w końcu zrobiła kupę na spacerze! 2) Homer jest grzeczny i pewnie właśnie w tej chwili ma obcinane jajka 3) Banan już po obcinaniu jajek - zuch chłopak 4) Niunia vel. Malutka już po usunięciu guza, listwy mlecznej i sterylce 5) Fibi chce zostać na stałe u Karoliny bo skutecznie odstrasza wszystkich zainteresowanych szczerząc zęby 6) Tośka i Shila też są już na drodze po nowe życie Quote
Aga-33-76 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Madallena']Przepraszam, niedawno wrocilam z pracy ;/ Racja. Dostalam smsa. Zapomnialam Ci wyslac dane :( sory, moja wina. dane sa tu: Fundacja Azylu pod Psim Aniolem Rachunek bankowy: [B]03 1020 1042 0000 8802 0109 6528[/B] Siedziba: [B]ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa[/B] [B]Zapomnialam ksiazeczke[/B]. Nie wiem czy faktura bedzie do piatku. Fundacja dostaje zazwyczaj faktury pod koniec miesiaca. Ale postaram sie chociaz o jej skan. (Ada, sory za zamieszanie ale mam za duzo spraw ostatnimi czasy, wiec z gory wielkie sory za moje roztrzepanie) Bylam niedawno u Skipersona. Jaki on jest biedny :( w tym okropnym kolnierzu wyglada jak 7 nieszczzesc :( Jest smutny i prosi o zdjecie abazury, po to tylko, zeby choc na chwilunie mogl sobie polizac to, czego juz nie ma :) Ranka ladna, nic sie nie babrze.[/QUOTE] Ciotka uduszę. Nie mogę od przyszłych właścicieli żądać zwrotu kasy za kastrację bez faktury i formalnego wpisu w książeczce :shake: (ale mam nadzieję, że książeczkę z Klembowa zabrałaś, tylko zapomniałaś ją zabrać na kastrację ? i będzie ona wraz ze Skiperem do zabrania na piątek ?) Quote
Recommended Posts