Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Bonsai']Z kiedy to wiadomość???[/QUOTE]
Dostałam link na PW i czytam, że ta informacja jest z wczoraj.
ale to nie wszystko:-(
Dziś padło zapytanie o adopcje Sabinki. Jak przeczytacie wszystkie komentarze tam, to zobaczycie, że o tą sunie był bój ale pani Smigielski wymyśliła chyba sobie adopcję niemiecką i skutecznie zdaje się, ze ją doprowadziła do końca mimo tego, ze były propozycje adopcji u nas.
Jakas osoba pyta tam już kilkanaście razy w jakim kraju przebywa Sabinka. Najpierw jest jej pytanie niezauważone i ignorowane a w końcu udaje jej się otrzymac odpowiedź.
[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Pani Dinuś wydaje mi się, że mieszkamy w Unii Europejskiej i pytania typu jaki kraj są na poziomie przy której ulicy. Jest adoptowana i tyle. Będą zdjęcia na pewno.
Teraz pojawiła się kolejna odpowiedź w sparwie Saby. Jestem wstrżąsnięta!
[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Co do Sabinki niczego więcej się Pani nie dowie. Wkleję zdjęcia z jej nowego domu jak tylko je dostanę a na pewno je dostanę bardzo szybko. Koniec dyskusji. Proszę mi więcej nie zadawać tych samych pytań..... A co do Sabinki proszę czekać na zdjęcia. Pozdrawiam i proszę więcej nie zadawać tych samych pytań bo już Pani ma odpowiedzi kilkakrotnie podane.

Edited by malizna78
Posted

i to największy problem bo mrunio ma w dupie ludzi nie można zadawać im niewygodnych pytań...ta afera z podpalonym Kubą itp...ja dostaję gęsiej skóry jak słyszę samą nazwę tej fundacji....

Posted

Kurde, a nie miało być tak, że jak Klembów będzie miał jedzenie, to nie będzie wywózki do Niemiec? Nie wiem o co chodzi Mrunio z tym brakiem jedzenia - póki co psy mają co jeść, nie głodują.
Trzeba porozmawiać z Panią Celiną... Nogi się pode mną ugięły jak teraz o tym przeczytałam... Masakra, nie chcę sobie wyobrażać co się stanie z tymi psami...

Posted

sluchajcie...a moze trzeba po prostu na profilu mrunio na fb zapytać po co, na co i gdzie jadą te wszystkie psy z Klembowa? ja kiedys grzecznie zapytałam to zostalam zbesztana od ignorantek i bezczelnych i usunieto moj wpis...
na tok rozumowania p. celiny i innych nie mamy wpływu...to że się obrazimy na Klembów za współpracę z Mrunio czy kims innym nie spowoduje że tym psom bedzie lepiej...i błagam nie piszcie komentarzy w stylu , jak możecie na to pozwolic itp, bo setny raz powtórzę nie mamy na to wpływu...nam zależy jak najwięcej tych psin znalazło domy tu w Polsce...

Posted

[quote name='Bonsai']Kurde, a nie miało być tak, że jak Klembów będzie miał jedzenie, to nie będzie wywózki do Niemiec? Nie wiem o co chodzi Mrunio z tym brakiem jedzenia - póki co psy mają co jeść, nie głodują.
Trzeba porozmawiać z Panią Celiną... Nogi się pode mną ugięły jak teraz o tym przeczytałam... Masakra, nie chcę sobie wyobrażać co się stanie z tymi psami...[/QUOTE]
Doczytałam coś jeszcze bardziej wstrzasającego. Czy tu ktos o tym wiedział?
[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] ... poza tym jestem w tej chwili w trakcie szukania domu dla ok. 350 psów z niezajestrowanego schroniska i jak się Pani domyśla nie jest to łatwe zadanie. Udało mi się wyadoptować stamtąd ponad 50 ale nadal ilość mnie przeraża. Na szczęście udało się już znaleźć domy dla większości ślepych i okaleczonych ale zostało jeszcze wiele starych. ... Nie chcę nikogo ignorować ale proszę zrozumieć i uszanować moją pracę bo poświęcam jej cały mój czas i angażuję w nią całą moją rodzinę a jedynym wynagrodzeniem jest dla mnie szczęśliwy wyraz pysia umieszczonego w nowym domu psa. Ani ja ani, ani mój mąż ani żaden z moich wspaniałych synów (wożą psy do adopcji, pomagają w internecie itp) nie pobieramy za to pensji. (wpis z 16 .01)
Zuzanna Zapoczyńska
Wejdę, owszem.Nie odpowiedziała pani jednak na żadne z moich pytań. Bardzo proszę o odpowiedzi konkretne. Czy psy z Klembowa mają ogłoszenia? Bo skoro szuka im pani domów, to chyba gdzies ogłasza. Gdzie? Proszę wskazać. No i pytania ile psów z wymienionych przez panią 50, znalazło domy w Polsce ile w Niemczech, czy możemy liczyć na zdjecia i informacje z nowych domów? Jak w Niemczech, to gdzie zostają wyadoptowane i za ile? Czy pieniądze z adopcji niemieckich zasilaja konto fundacji? No i co z tymi hasky? Proszę uprzejmie o konkretne odpowiedzi na konkretne pytania, dotyczace działaności fundacji Mrunio. 18 stycznia o 23:09 · [URL="https://www.facebook.com/browse/likes/?id=348081308537952"][IMG]https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yw/r/drP8vlvSl_8.gif[/IMG] 1[/URL]
[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] ...Działam zgodnie ze statutem fundacji i zgodnie z przepisami prawa polskiego i unijnego. Wszystkie adopcje mam udokumentowane. Na stronie fundacji nie ma wszystkich informacji bo tracę masę czasu na odpowiadanie na ataki i wyjaśnianie plotek.
18 stycznia o 17:25
[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Proszę sobie wejść na stronę internetową Klembowa i będzie mogła Pani wybrać pieska. Jest ich faktycznie dużo

To tylko wycinki z komentrzy dotyczące psów z Klembowa. Inne watki mnie nie obchodzą na razie. Czy ktoś wiedział o tych 50 psach wywiezionych w styczniu? Rozumiem ze w tak krótkim czasie pani Smigielski wywiozła z Klembowa 73 psy? Nikt z wolontariuszy się nie spotrzegł, że brakuje takiej ilosci psów? Jak to mozliwe, że w ciagu kilku tygodni Mrunio znajduje domy dla prawie 80 psów i nikt się temu nie dziwi i nie widzi tego? Gdzie są te psy teraz? wszystkie w domach? Jestem zbulwersowana.

Posted

[quote name='malizna78']
To tylko wycinki z komentrzy dotyczące psów z Klembowa. Inne watki mnie nie obchodzą na razie. Czy ktoś wiedział o tych 50 psach wywiezionych w styczniu? Rozumiem ze w tak krótkim czasie pani Smigielski wywiozła z Klembowa 73 psy? Nikt z wolontariuszy się nie spotrzegł, że brakuje takiej ilosci psów? Jak to mozliwe, że w ciagu kilku tygodni Mrunio znajduje domy dla prawie 80 psów i nikt się temu nie dziwi i nie widzi tego? Gdzie są te psy teraz? wszystkie w domach? Jestem zbulwersowana.[/QUOTE]
I to dla niemal 80 starych, chorych psów...

Niech ktoś kto ma dobre kontakty z p. Celiną z nią porozmawia.

Posted

[quote name='Kinia1984']sluchajcie...a moze trzeba po prostu na profilu mrunio na fb zapytać po co, na co i gdzie jadą te wszystkie psy z Klembowa? ja kiedys grzecznie zapytałam to zostalam zbesztana od ignorantek i bezczelnych i usunieto moj wpis...
na tok rozumowania p. celiny i innych nie mamy wpływu...to że się obrazimy na Klembów za współpracę z Mrunio czy kims innym nie spowoduje że tym psom bedzie lepiej...i błagam nie piszcie komentarzy w stylu , jak możecie na to pozwolic itp, bo setny raz powtórzę nie mamy na to wpływu...nam zależy jak najwięcej tych psin znalazło domy tu w Polsce...[/QUOTE]Nie nie dziewczyny! Ja nie mam do was pretensji, bo to jest oczywiste, że za wiele zrobić nie możecie. Ale kurde, jak widzicie, ze takie brakie w ciągu dnia są to dawajcie znac. Wy jako wolontariuszki zrobić bezposrednio nic nie możecie, to jasne. ale ogólnie coś z tym zrobić musimy! To jest nielogiczne. Wydac w ciagu miesiaca 80 psów nie wiadomo dokąd? O jednego psa tam sie dowiedzieć nie mozna jak widać to cóz dopiero o 80? jak można wydawac komuś psy, kiedy nie wiadomo dokąd i po co? Czarna dziura? To chyba jest przestępstwo. No ja nigdy nie uwierzę, że Niemcy tylko czekaja, aby dac 80 psom z Polski dom i kanapę. Albo utrzymywac za państwowe pieniądze polskie bezdomniaki.

Posted

[quote name='Bonsai']I to dla niemal 80 starych, chorych psów...

Niech ktoś kto ma dobre kontakty z p. Celiną z nią porozmawia.[/QUOTE]
Bonsai tak jak pisalam wyżej nie raz rozmawiałyśmy...były zapewnienia ale co z tego...takie samo zapewnienia dostała Emilia2280 z Kastora...

[quote name='malizna78']Nie nie dziewczyny! Ja nie mam do was pretensji, bo to jest oczywiste, że za wiele zrobić nie możecie. Ale kurde, jak widzicie, ze takie brakie w ciągu dnia są to dawajcie znac. Wy jako wolontariuszki zrobić bezposrednio nic nie możecie, to jasne. ale ogólnie coś z tym zrobić musimy! To jest nielogiczne. Wydac w ciagu miesiaca 80 psów nie wiadomo dokąd? O jednego psa tam sie dowiedzieć nie mozna jak widać to cóz dopiero o 80? jak można wydawac komuś psy, kiedy nie wiadomo dokąd i po co? Czarna dziura? To chyba jest przestępstwo. No ja nigdy nie uwierzę, że Niemcy tylko czekaja, aby dac 80 psom z Polski dom i kanapę. Albo utrzymywac za państwowe pieniądze polskie bezdomniaki.[/QUOTE]
malizna trudno zapamiętac 350 psow, zwlaszcza kiedy sie jest raz na jakis czas, te ktore oglaszalysmy byly...rotacja psów jest, przychodzą nowe, nie sposob tego zapamietac...a te 50 psow to na pewno w styczniu wyjechalo?

Posted

[quote name='Kinia1984']Bonsai tak jak pisalam wyżej nie raz rozmawiałyśmy...były zapewnienia ale co z tego...takie samo zapewnienia dostała Emilia2280 z Kastora...

malizna trudno zapamiętac 350 psow, zwlaszcza kiedy sie jest raz na jakis czas, te ktore oglaszalysmy byly...rotacja psów jest, przychodzą nowe, nie sposob tego zapamietac...a te 50 psow to na pewno w styczniu wyjechalo?[/QUOTE]Fundacja mrunio napisała o tym 16 stycznia. ale kiedy wywiozła te psy nie mam pojęcia:(

Posted

[quote name='Kinia1984']sluchajcie...a moze trzeba po prostu na profilu mrunio na fb zapytać po co, na co i gdzie jadą te wszystkie psy z Klembowa? ja kiedys grzecznie zapytałam to zostalam zbesztana od ignorantek i bezczelnych i usunieto moj wpis...
na tok rozumowania p. celiny i innych nie mamy wpływu...to że się obrazimy na Klembów za współpracę z Mrunio czy kims innym nie spowoduje że tym psom bedzie lepiej...i błagam nie piszcie komentarzy w stylu , jak możecie na to pozwolic itp, bo setny raz powtórzę nie mamy na to wpływu...nam zależy jak najwięcej tych psin znalazło domy tu w Polsce...[/QUOTE]Tak, ja widze, że Smigielska kasuje posty bo nawet o tym pisze, ze wymazuje. ale widac to tez po tym, ze kasuje post ale odpowiedź swoją na ten post zostawia, co wyglada komicznie i niekoniecznie dobrze o niej świadczy. Bardzo nieładnie sie tez wypowiada o dogomanii i o dogomaniakach. ale co z tego. pewnie, że piszcie tam i pytajcie , tylko koniecznie bardzo grzecznie:)
Sama jestem ciekawa, czy otrzymacie odpowiedź.
Ale mam nadzieję, ze Fundacja Kastor jakoś zareaguje. Jest w koncu organizacją zwierzęcą i ma do tego pełne prawo, aby kontrolować takie rzeczy i wymagać. Ale z drugiej strony to ta mrunio też powinna być ostro przetrzepana chyba. wyglada mi to na masowe wywózki. a może to tylko tak wyglada? Moze się dowiemy,gdzie psy mają domy bo tak obiecuje ta pani oficjalnie.

Posted

[LIST]
[*] A można prosić o zdjęcia psów z Klembowa, które znalazły już domy stałe?35 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*] Proszę o odpowiedź gdzie zostały umieszczone te 23 psy z Klembowa?28 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*]Tak, zdjecia w domach uspokoiłyby wolontariuszy, którzy nawet nie wiedzieli, że psiaki, będą gdzieś wywożone. To zrozumiałe, że taka ilość psów nagle wywożona 'bez śladu' może zaniepokoić, dlatego prosimy o wieści i zdjęcia. :)18 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*][URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"][IMG]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash2/373316_160153134034113_752568354_q.jpg[/IMG][/URL]

[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Najważniejsze chyba jest to, że psy są bezpieczne, nakarmione, w cieple i wolne od chorób. Oczywiście dostaniecie zdjęcia i nowiny. Ale działać trzeba szybko i nie ma czasu na administrację ale na zabieranie każdego trzęsącego się z zimna chudego biedaka w bezpieczne miejsce. Jak byłam ostatnio to pracowałyśmy tam w -25 do -30 mrozu. Nawet zdjęć nie zrobiłyśmy tyle ile potrzeba. Ale cieszcie się z nami bo 23 kolejno4 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*] tam działa kilka fundacji tylko że są informacje gdzie przebywają psiaki i są zdjęcia...mam nadzieję że fundacja Mrunio tez udostępni takie informacje.2 minut(y) temu · Lubię to!

[/LIST]

Posted

[quote name='Kinia1984']
[LIST]
[*] A można prosić o zdjęcia psów z Klembowa, które znalazły już domy stałe?35 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*] Proszę o odpowiedź gdzie zostały umieszczone te 23 psy z Klembowa?28 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*]Tak, zdjecia w domach uspokoiłyby wolontariuszy, którzy nawet nie wiedzieli, że psiaki, będą gdzieś wywożone. To zrozumiałe, że taka ilość psów nagle wywożona 'bez śladu' może zaniepokoić, dlatego prosimy o wieści i zdjęcia. :)18 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*][URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"][IMG]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash2/373316_160153134034113_752568354_q.jpg[/IMG][/URL]

[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Najważniejsze chyba jest to, że psy są bezpieczne, nakarmione, w cieple i wolne od chorób. Oczywiście dostaniecie zdjęcia i nowiny. Ale działać trzeba szybko i nie ma czasu na administrację ale na zabieranie każdego trzęsącego się z zimna chudego biedaka w bezpieczne miejsce. Jak byłam ostatnio to pracowałyśmy tam w -25 do -30 mrozu. Nawet zdjęć nie zrobiłyśmy tyle ile potrzeba. Ale cieszcie się z nami bo 23 kolejno4 minut(y) temu · Lubię to!Nie lubię

[*] tam działa kilka fundacji tylko że są informacje gdzie przebywają psiaki i są zdjęcia...mam nadzieję że fundacja Mrunio tez udostępni takie informacje.2 minut(y) temu · Lubię to!

[/LIST]
[/QUOTE]A, no włąśnie! To jest odpowiedź? Najważniejsze, ze sa bezpieczne, nakarmione i w cieple? To nie jest zadna odpowiedź. Pytajcie gdzie znalazło domy prawie 80 psów! Przecież to niemożliwe zeby Wam , wolonatriuszom nie napisała. Nie pytacie o adresy tylko o miejsce przebywania i miasto. Czy ja dobrze rozumiem, że w tym niby pośpiechu nawet nie było czasu na administrację, czyli nie ma żadnych umów adopcyjnych? Proszę, nie pozwólcie się zwieść. Proście o konkrety.

Posted

obawiam się że prosić to sobie możemy w nieskończoność...
-tam działa kilka fundacji tylko że są informacje gdzie przebywają psiaki i są zdjęcia...mam nadzieję że fundacja Mrunio tez udostępni takie informacje.11 minut(y) temu · Lubię to!

[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Zapewniam, że psy nie są gdzieś wywożone ale umieszczane w sprawdzonych domach. Poza tym trzeba coś robić a nie siedzieć wyłącznie za klawiaturą komputera ....... a jeżeli już to zamawiać tam karmę. Pisałam też, że przydałyby się płaszczyki... z polaru aby psom w zewnętrznych kojcach było cieplej. To jest bardzo pilne, Jeżeli zależy wam na ich losie to weźcie się proszę do pracy i wyślijcie tam karmę i ubranka. No i oczywiście bierzcie do adopcji. ............ Aha, właśnie zobaczyłam. że ostatnia moja odpowiedź się ucieła >>> chciałam powiedzieć >>>> cieszcie się z nami bo 23 kolejne psy zostały zabrane do ciepłych pomieszczeń pełnych karmy,

[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Proszę przestać zadawać pytania typu gdzie są, kto je zabrał, gdzie itp tylko działajcie >>> koce, karma, ubranka, adopcje >>>> proszę o współpracę ale nie będę odpowiadać wiecznie na te same pytania bo nie mam na to czasu - proszę Was pomóżcie psom zamiast teoretyzować.

to chyba nie do nas te słowa:) karmy pojechało mnóstwo , dzieki wolonatriuszom, fundacjom, Klembow wygrał tez w ankiecie krakvetu. słoma przyjeżdża też dzieki wolontariuszom:)6 minut(y) temu ·
i proszę przestać się od razu denerwować ...to normalne pytania. Po prostu duzo ludzi i fundacji ogłasza te psy i wyadoptowuje . A 23 sztuki, czy 50 wcześniej to ogromne ilości psów jadących głownie do Niemiec...

Posted

[URL="https://www.facebook.com/anna.schmeidl"]Anna Schmeidl[/URL] Dziekuję bardzo za odpowiedź! Ma Pani rację, temperatura jest straszna i wolontariuszy również to bardzo martwi. Super, że psy są w cieple i z pełnym brzuchem. Dziękujemy bardzo za obietnicę zdjęć i nowin, będziemy czekać z niecierpliwością! :) Powodzenia w adopcjach i wszystkiego dobrego.
Aniu, przeczytałam Twoją odpowiedź i powiem Ci, ze łatwo odnieść wrażenie, że tym postem zachęcasz do dalszych "adopcji" mrunia?
Czy naparwdę uwierzyłaś, że w ciągu miesiąca 80 psów znalazło domy, kiedy nawet nie sa ogłaszane? Jak to możliwe? Takim praktykowm nalezy mówić zdecydowane veto! Inaczej nic nie bedzie z naszego płaczu nad losem skrzywdzonych:shake:

Posted

Chwila!

Przede wszystkim natarczywością nic nie zdziałamy, przecież widzicie, jak ta Pani reaguje na takie wpisy. Obiecała zdjęcia i informacje, dajmy jej więc na to kilka dni i wtedy się przypomnijmy. Naciskając W TYM MOMENCIE tylko ją do siebie zniechęcimy. Postarajmy się postawić na współpracę, a nie brutalną inwigilację, która ma marne szanse na sukces (bo jak się osiołek zaprze... ;) )

Posted

[quote name='Kinia1984']obawiam się że prosić to sobie możemy w nieskończoność...
tam działa kilka fundacji tylko że są informacje gdzie przebywają psiaki i są zdjęcia...mam nadzieję że fundacja Mrunio tez udostępni takie informacje.11 minut(y) temu · Lubię to!

[URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113"]Fundacja Mrunio[/URL] Zapewniam, że psy nie są gdzieś wywożone ale umieszczane w sprawdzonych domach. Poza tym trzeba coś robić a nie siedzieć wyłącznie za klawiaturą komputera ....... a jeżeli już to zamawiać tam karmę. Pisałam też, że przydałyby się płaszczyki... z polaru aby psom w zewnętrznych kojcach było cieplej. To jest bardzo pilne, Jeżeli zależy wam na ich losie to weźcie się proszę do pracy i wyślijcie tam karmę i ubranka. No i oczywiście bierzcie do adopcji. ............ Aha, właśnie zobaczyłam. że ostatnia moja odpowiedź się ucieła >>> chciałam powiedzieć >>>> cieszcie się z nami bo 23 kolejne psy zostały zabrane do ciepłych pomieszczeń pełnych karmy,[/QUOTE]Kinga, ale trzeba pytać i piętnować takie poczynania. przecież to już jest masówka! Tak chcemy przeciwdziałać bezdomnosci? Z czego mamy się cieszyć? Ufac tej pani na słowo, że mają ciepło i domy jak to jest nierealne 80 domów w takim czasie? Ja nie mam konta na fb i nie umiem nawet założyc. Ale aż mnie świerzbi, żeby tam coś wysmarować:( Już przypomniałam sobie jak się ta pani nazywa, co podobno zabiera psy w większej ilości, to podbno jakaś pani roma.

Posted

[quote name='Szura']Chwila!

Przede wszystkim natarczywością nic nie zdziałamy, przecież widzicie, jak ta Pani reaguje na takie wpisy. Obiecała zdjęcia i informacje, dajmy jej więc na to kilka dni i wtedy się przypomnijmy. Naciskając W TYM MOMENCIE tylko ją do siebie zniechęcimy. Postarajmy się postawić na współpracę, a nie brutalną inwigilację, która ma marne szanse na sukces (bo jak się osiołek zaprze... ;) )[/QUOTE]
Przeczytaj sobie ile juz ta pani naobiecywała i z żadnej obietnicy sie nie wywiązała. Ja dzis poczytałam trochę tej lektury. A czym Ty ją chcesz do siebie zachecać? Od takich ludzi z daleka! Ta pania nalezy przepędzić stamtąd a nie zachęcać! Po co psom tacy pomocnicy? Przestańcie!

Posted

Przede wszystkim natarczywością nic nie zdziałamy, przecież widzicie, jak ta Pani reaguje na takie wpisy. Obiecała zdjęcia i informacje, dajmy jej więc na to kilka dni i wtedy się przypomnijmy. Naciskając W TYM MOMENCIE tylko ją do siebie zniechęcimy. Postarajmy się postawić na współpracę, a nie brutalną inwigilację, która ma marne szanse na sukces (bo jak się osiołek zaprze... ;) )[/QUOTE]
Szura a wiesz jak ciężko mi się powstrzymać...:)ta kobieta jest tak niegrzeczna i tak olewa ludzi że szlag człowieka trafia...

Posted

80 psów w ciągu miesiąca? jakoś mi się nie chce wierzyć i to w styczniu? Klembów obiecywał że tego nie będzie robił ale tak jak pisze Kinia niestety nikt się nie pyta nikogo o zdanie... to jest ich sposób na zmniejszenie się liczby psów ;/

[B]emilio a co wy na to?

po[/B]dejrzewam że ta pani ma nas głęboko w d*** i tak będzie robić to co robi, bo zawsze znajdzie się ktoś chętny na taki układ, niestety... ale oczywiście warto próbować...

Kinia powiedz jej co myślisz tak jak pewnemu panu :)

Posted

Malizna, poczekajmy może parę dni na obiecane info i zdjęcia, zmasowany atak zostawmy na wypadek, jakby nic nie poskutkowało.

EDIT: Kinia, wiem, że się trudno powstrzymać, ale takim powstrzymywaniem się udało mi się nawrócić pseudo na zarejestrowanie się w związku, więc czasem warto. :D

Posted

Zgadzam się... Nie naskakujmy na nich, bo dostaniemy figę z makiem. Ona teraz odpowiada bardzo wymijająco, ale dajmy jej szansę. Nikt nie daje się zwieść, ale co to da jak zaczniemy na nią rzucać wyzwiskami? Skasuje wiadomości i tyle.

Posted

Ale poczekać i być uprzejmym można. To nie zaszkodzi, a wzbudza chęć współpracy.

JEŚLI faktycznie te psiaki trafiają do nowych domków, to wyobrażam sobie, że mają tam ostry zapieprz, i wyobrażam sobie, że takie nagonki muszą faktycznie wkurzać.

JEŚLI nie... to zdjęć z domków i info po prostu nie będzie... Mimo braku niemiłych nacisków z naszej strony.

Posted

[quote name='Szura']Ale poczekać i być uprzejmym można. To nie zaszkodzi, a wzbudza chęć współpracy.

JEŚLI faktycznie te psiaki trafiają do nowych domków, to wyobrażam sobie, że mają tam ostry zapieprz, i wyobrażam sobie, że takie nagonki muszą faktycznie wkurzać.

JEŚLI nie... to zdjęć z domków i info po prostu nie będzie... Mimo braku niemiłych nacisków z naszej strony.[/QUOTE]Jak Wy możecie wierzyć w takie rzeczy, że znalazła domki w Polsce 80 psom?Zastanówcie się na logikę! Nie chodzi o wyzywanie absolutnie ale o zadawanie pytań, gdzie są? czy są w Polsce czy wyjechały za granice? Tylko tyle. No skoro napisała, ze nawet nie miała czasu na administracje, dla 23 psów to Wy liczycie na zdjęcia i informacje o 80 psach?