Agnes Posted September 18, 2004 Author Posted September 18, 2004 Tilia, ale jak pewnie widzialas, Aza nie chce nawet podejsc:) wczoraj najpierw ja pogonil ten mlody ONek i warczal potem przysliscie Wy z wielkoludami:) to ona juz sie bawila tylko ze Stitchem;) iac1 zapraszamy :D Quote
Agnes Posted September 19, 2004 Author Posted September 19, 2004 i znowu troszke zdjec z wczorajszego spacerku... Aza zawsze na poczatku bawi sie ze Stitchem - te psy sie chyba koffaja:) moj ulubienic Bary:) - niestety nie mojej sunki... Azie tez czasem stoja uszka;) szczesliwy ONek "zostaw! moja butelka!" Quote
Agnes Posted September 19, 2004 Author Posted September 19, 2004 portrecik:) łapą go! łapą:) a teraz Nikita i Bary Quote
Agnes Posted September 19, 2004 Author Posted September 19, 2004 takie to niewinne... ...ale czasem potrafi zamienic sie w diabelka:) :) i zabawa labkow... nastepne zdjecia pewnie dopiero za tydzien, albo i jeszcze pozniej... Quote
Agnes Posted September 19, 2004 Author Posted September 19, 2004 Argo bardzo ladne zdjecia! niestety o tej godzinie kiedy chodze na spacer jest kiepskie slonce (albo go nie ma w ogole) i to mocno psuje zdjecia:( dodam jeszcze dwa domowe...fotel na zdjeciu jest ogolnie Azy, ale brat chcial usiasc na nim podczas rozmowy przez tel i oto jaki efekt :lol: Aza po prostu weszla na brata zamiast na fotel ktory powinien byc pusty :wink: Quote
anetta Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 :laola: super!! Aza jest fajniutka :D Quote
Dalia Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Nietoperz :wink: Śliczna twoja Aza, najfajniejsze zdjęcie to to na tym fotelu :wink: ONek też bardzo ładny, i czarny labek też :wink: Sami modele i modelki :D Quote
Agnes Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 to jest raczej wsciekly nietoperz :lol: Quote
Agnes Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 nareszcie zeskanowalam zdjecia robione moja lustrzanka - wiec z malym opoznieniem zamieszczam wg mnie najlepsze foty Azy:) na poczatek pierwszy pobyt sunki na dzialce - miala wtedy jakos 7 m-cy:) taki dzieciak z niej jeszcze, a teraz? pannica!:) wycieczka do koni - za drutem byly grubaski, dlatego zdjecia sa nieostre - Aza nie mogla siedziec spokojnie i sie wiercila:) Quote
Agnes Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 a teraz ze spacerku na naszych polach:) przepiekny basset:) jakie miesniochy mial:) Quote
Agnes Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 byla tez sliczna 2-letnia ruda sunka:) Quote
donna Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Agnes - świetne fotki w grupie. Suńka ma się gdzie i z kim wyszaleć. Czekam na kolejne reportaże ze spacerów :D (jak ze szkolenia już nie będzie ;( :P ) Quote
Agnes Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 moze beda jutro foty ze szkolenia - zalezy to od tajdzi czy uda jej sie zakrasc na miejsce szkolenia tak, zeby Aza jej nie zobaczyla:) Co do pol - faktycznie super miejsce, ale niestety musimy zrezygnowac ze spacerow ok 18 - wtedy jest najwiecej psow - bo Blues (bobtail) i Bary (ON) strasznie terroryzuja Aze i biedna potem bala sie podejsc do pol rocznego ONka:( bedziemy chodzic wczesniej, a wtedy nie wiem czy sa jakies psiaki Quote
KaRa_ Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Zdjęcia wspaniałe 8) Masz bardzo ciekawe tereny na spacerki z Azą :) Aza przy tym bassecie wygląda na dużego psa ale zarazem małego :lol: mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi :lol: :lol: A ta ruda sunia jest prześliczna Quote
Agnes Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 Aza ma dokladnie 60 cm wysokosci:) (30kg) jak narazie nie rosnie, wiec juz chyba nie bedzie wieksza - w koncu pannica juz ma prawie 10 m-cy! :lol: Quote
Agnes Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 cos pustawo sie tu zrobilo:( no nic...umieszczam dalej zdjecia, bo ciagle ktos mnie pogania (nie bede wskazywac brzydko palcem KTO :lol: ) najpierw troszke szkolacych pieskow:) zdjecia byly robione z ukrycia przez tajdzi (zeby Aza nie widziala) nauka aportowania - p. Janusz cos zawziecie tlumaczy:) tam gdzie my sie szkolimy nizsza trawa niz ta widoczna na zdjeciu:) p. Janusz z mlodym (pol roku), rozpieszczonym ONem:) Quote
Agnes Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 "kolega" czekajacy na nastepna grupe zeby sie szkolic:) iiii koniec szkolenia na dzis! wracamy z sunka do tajdzi:) a taka byla reakcja Azy jak zobaczyla ukochana ciotke (tajdzi:)) teraz zdjecia domowe i ze spacerku:) maltretowanie psa:) ktos tu ma dylemat ktora pilke wybrac :lol: slodkie:) Quote
Agnes Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 piekne zdjecie!:) znowu KTOS (czyt tajdzi:)) meczy mojego psa!:) troszke rozmazane, ale extra:) ja mam "super" mine, ale Aza pieknie wyszla kangurek? Quote
Agnes Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 wkoncu pies mysliwski, nie? :lol: teraz ja mecze Aze:) a potem Aza meczyla mnie... i na koniec portrecik Quote
tajdzi Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Noooooo to a propos kangura :) http://tajdzi.w.interia.pl/Photos/kangur.JPG :lol: Quote
Recommended Posts