Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tilia, ale jak pewnie widzialas, Aza nie chce nawet podejsc:) wczoraj najpierw ja pogonil ten mlody ONek i warczal potem przysliscie Wy z wielkoludami:) to ona juz sie bawila tylko ze Stitchem;)

iac1 zapraszamy :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu troszke zdjec z wczorajszego spacerku...

Aza zawsze na poczatku bawi sie ze Stitchem - te psy sie chyba koffaja:)107_0724.jpg

moj ulubienic Bary:) - niestety nie mojej sunki...

107_0728.jpg

Azie tez czasem stoja uszka;)

107_0729.jpg

szczesliwy ONek

107_0730.jpg

"zostaw! moja butelka!"

107_0737.jpg

Posted

takie to niewinne...

107_0745.jpg

...ale czasem potrafi zamienic sie w diabelka:)

108_0807.jpg

:)

107_0759.jpg

i zabawa labkow...

108_0803.jpg

107_0800.jpg

nastepne zdjecia pewnie dopiero za tydzien, albo i jeszcze pozniej...

Posted

Argo bardzo ladne zdjecia! niestety o tej godzinie kiedy chodze na spacer jest kiepskie slonce (albo go nie ma w ogole) i to mocno psuje zdjecia:(

dodam jeszcze dwa domowe...fotel na zdjeciu jest ogolnie Azy, ale brat chcial usiasc na nim podczas rozmowy przez tel i oto jaki efekt :lol:

Aza po prostu weszla na brata zamiast na fotel ktory powinien byc pusty :wink:

107_0711.jpg

107_0713.jpg

Posted

108_0807.jpg

Nietoperz :wink:

Śliczna twoja Aza, najfajniejsze zdjęcie to to na tym fotelu :wink: ONek też bardzo ładny, i czarny labek też :wink: Sami modele i modelki :D

Posted

nareszcie zeskanowalam zdjecia robione moja lustrzanka - wiec z malym opoznieniem zamieszczam wg mnie najlepsze foty Azy:)

na poczatek pierwszy pobyt sunki na dzialce - miala wtedy jakos 7 m-cy:)

taki dzieciak z niej jeszcze, a teraz? pannica!:)

aza016.jpg

aza015.jpg

aza017.jpg

wycieczka do koni - za drutem byly grubaski, dlatego zdjecia sa nieostre - Aza nie mogla siedziec spokojnie i sie wiercila:)

aza.jpg

aza001.jpg

Posted

Agnes - świetne fotki w grupie. Suńka ma się gdzie i z kim wyszaleć. Czekam na kolejne reportaże ze spacerów :D (jak ze szkolenia już nie będzie ;( :P )

Posted

moze beda jutro foty ze szkolenia - zalezy to od tajdzi czy uda jej sie zakrasc na miejsce szkolenia tak, zeby Aza jej nie zobaczyla:)

Co do pol - faktycznie super miejsce, ale niestety musimy zrezygnowac ze spacerow ok 18 - wtedy jest najwiecej psow - bo Blues (bobtail) i Bary (ON) strasznie terroryzuja Aze i biedna potem bala sie podejsc do pol rocznego ONka:( bedziemy chodzic wczesniej, a wtedy nie wiem czy sa jakies psiaki

Posted

Zdjęcia wspaniałe 8) Masz bardzo ciekawe tereny na spacerki z Azą :) Aza przy tym bassecie wygląda na dużego psa ale zarazem małego :lol: mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi :lol: :lol: A ta ruda sunia jest prześliczna

Posted

cos pustawo sie tu zrobilo:( no nic...umieszczam dalej zdjecia, bo ciagle ktos mnie pogania (nie bede wskazywac brzydko palcem KTO :lol: )

najpierw troszke szkolacych pieskow:) zdjecia byly robione z ukrycia przez tajdzi (zeby Aza nie widziala)

nauka aportowania - p. Janusz cos zawziecie tlumaczy:)

008.jpg

tam gdzie my sie szkolimy nizsza trawa niz ta widoczna na zdjeciu:)

012.jpg

p. Janusz z mlodym (pol roku), rozpieszczonym ONem:)

013.jpg

014.jpg

009.jpg

Posted

"kolega" czekajacy na nastepna grupe zeby sie szkolic:)

018.jpg

iiii koniec szkolenia na dzis! wracamy z sunka do tajdzi:)

021.jpg

a taka byla reakcja Azy jak zobaczyla ukochana ciotke (tajdzi:))

022.jpg

teraz zdjecia domowe i ze spacerku:)

maltretowanie psa:)

033.jpg

ktos tu ma dylemat ktora pilke wybrac :lol:

044.jpg

slodkie:)

064.jpg