Daga_i_Oskar Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [b]Emilko[/b] kiedys na dogo było pisane, że papiloty mozna zrobic samemu, ale teraz nie pamietam z czego, poprostu wyleciało mi z głowy :-? [b]Karolcia[/b] haha swietne zkojarzenia :lol: Quote
Milka&Feniks Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ojej Dagusiu serio nie pamietasz ? :( Szkoda :( Nikt mi nie chce odpowiedzieć na pytanie :( :roll: A gdzie moglabym szukac tego daguś? Quote
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Emilko: Ja ze swojej strony moge powiedzieć że do papilotów wykorzystałam papier śnaidaniowy... 8) i zdał egzamin wyśmienicie... :wink: :D a czyżbyś się do papilotów przymierzała dla Feniksa? :) pzodrawiam :fadein: Quote
Milka&Feniks Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Dzięki Malwi :) Spróbuje tego papieru w takim razie :) Tak chce go zacząc papilotowac bo ma juz dośc długie włoski i mysle ,ze to dobre wyjście.Chcemy "spróbować"na wystawach i stad te papiloty :) Quote
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ahaaa to widzę że nowy konkurent lorda nam tu będzie wyrastał na forum... 8) :lol: ale ciesze sie bo będzie wiecej okazji do spotkań na wystawach... :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Milka&Feniks Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A hihihih konkurencja rosnie :evilbat: Zartuje oczywiscie, tak chce go wystawic "zasmakowac ringu" ze tak powiem :D :D Pies biegał juz sobie po ringach(treningowo oczywiscie) z tego co mi wiadomo i ringówki tez sie nie lęka. Kupiłam go jak miał 6 miesiecy i ćwiczono z nim juz od małego.Takze sama widzisz cóz mam do stacenia? :wink: Buziaczki :) Quote
Yorkies Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No Emilko masz rację, spróbowac zawsze można... :wink: 8) nic nie starcisz a mozesz zyskać. :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Milka&Feniks Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No własnie tak mysle Malwinko :) A bedzie fajniutko bo bedzie wiecej okazji do spotkan tak jak napisałas :D :) :) Quote
martyna. Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wiecie gdzie można kupić przez internet papiloty papierowe? Z foliowymi nie ma problemu,ale niestety papierowych nie moge znaleźć,a są mi potrzebne:placz: Pozdr Quote
GosiaNatalka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ostatnio widziałam na allegro:lol: Quote
Ramona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Do tych papilotów można takze wykorzystac papier z reczniczków tylko taki grubszy podobno rezultat swietny. Quote
p.a.u.l.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Chcialbym wiedziec jakiego olejku czy lanoliny (z jakiej firmy) uzywacie do papilotowania swoich yoraskow :) Ja zastanawiam sie nad kupnem lanoliny PURE COSMETIC LANOLIN PLUS SKIN & HAIR EMOLLIENTS z 1all systems. Jesli ktos juz uzywal jej to prosze napiszcie mi co o niej sadzicie. Quote
Aurunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja używam tylko odżywki z all system. Do natłuszczanie pierw używałam w bio groom lanoliny z witaminami ale trzeba mieszać 2 produkty i są one sprzedawane w dużych pojemnikach dla mnie z dużych. A ja do papilotowania używam oleju palmowego z ISB. Jest bardzo dobry i to nie jest tylko moje zdania. Quote
p.a.u.l.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziekuje za szybka odpowiedz :) Pozdrawiam Quote
Libres Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Przyłączam się do wypowiedzi Auruni, też używam olejku palmowego ISB i polecam z czystym sumieniem. Quote
iberia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Aurunia']Ja używam tylko odżywki z all system. Do natłuszczanie pierw używałam w bio groom lanoliny z witaminami ale trzeba mieszać 2 produkty i są one sprzedawane w dużych pojemnikach dla mnie z dużych. A ja do papilotowania używam oleju palmowego z ISB. Jest bardzo dobry i to nie jest tylko moje zdania.[/quote] Też polecam!!! Quote
ladyyork Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Libres']Przyłączam się do wypowiedzi Auruni, też używam olejku palmowego ISB i polecam z czystym sumieniem.[/quote] Ja też , sama natłuszczam nim moją sunie choć jeszcze jej nie papilotuje:loveu: Quote
p.a.u.l.a Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zastanawiam sie jakiego uzywacie papieru do papilotowania. Na rynku mamy szeroki wybor papilotow ale konkretnie chcialabym wiedzieciec co myslicie o tych tanszych papilotach ktore mozna juz dostac w cenie okolo 15stu zl. Quote
Upiór Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ile ja slyszalam opinii to podsumujac moge powiedziec, ze najlepsze sa ryzowe, tzn. papier z ryzu Quote
Aurunia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witam. Ja papilotuje moją Aurunię już jakiś czas i ja powiem tak polecam papierowe. Jakie to już samemu trzeba wypróbować. Ja osobiście używam tych tańszych papierowych sprowadzanych z Francji. Jako nie doświadczona kierowałam się jednym po prostu kupuję je od Pani która sama hoduję Yorki. Jej suczką pasuję i Aurze też. Teraz jak pojadę na wystawę to kupię jakieś inne tak aby mieć porównanie. Ale na samym początku jak włoski były jeszcze krótkie to kupowałam po prostu woreczki śniadaniowe Jana Niezbędnego sprawdzają się w moim przypadku super. Używałam je dopóki włoski nie zrobiły się za długie. Quote
ladyyork Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja papilotowałąm narpiwew zwykłymi papierowymi , jednak kupiłąm teraz papier ryżowy (super sprawa jednak nie wtedy gdy pies wygryza z początku papiloty) na początek radze papierowe. Jeśli hodzi o foliowe papiloty słyszałąm że włos zaparzają więc nigdy nie stosowałam Quote
iberia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A ja uzywam papierowych zamówiłam u fryzjera paierki do farbowanie włosów. dla Ibki są ok. Quote
ladyyork Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 słyszałam że niektórzy stosują woskowany papier śniadaniowy ,że jest nawet ok Quote
martyna. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ladyyork, mówisz o tych ryżowych z Show-Tech za 50 pare złotych ??:razz: Ja jak narazie mam papier śniadaniowy z Jana Niezbednego i jest OK :) Quote
Libres Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja do papilotowania używam wysuszonych chusteczek, tych co są dla dzieci np. do pupki, u mnie zdały egzamin. Quote
Recommended Posts