Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kometa napisał(a):
psy były wywożone do wietnamczyków, dowody zbierał detektyw który niestety ju.z nie zyje. misio miał być jednym z tych psiaków.

łoł, to brzmi strasznie....

Posted

Neczka napisał(a):
Sorry, ale nie mam czasu czytać teraz tych kilku stron wątku. Czy Filipek ma jakieś ogłoszenia, czy nadal nie ?
Mogłabym się za to zabrać... :roll:

No właśnie miały być zrobione. Poprosiłam o nie, ale na razie cisza.

Posted

elmira napisał(a):
No właśnie miały być zrobione. Poprosiłam o nie, ale na razie cisza.

beda ogłoszenia jak dostane wszystkie informacje - przesłałam ci PW. Napiszcie też coś wiecej o pisku - stosunke do kotów, dzieci, szczepienia itd. Wszystkie takie informacje są b. ważne w ogłoszeniach. Zdjęcia juz są fajne. Ale nie warto robic ogłoszeń bez jakichkolwiek sensownych informacji o psie. Gdzie on teraz przebywa? dla jakich ludzi to pies: jest spokojny czy raczej potrzebuje ludzi aktywnych. Mieszkanie w bloku czy lepiej ogórdek bo do bloku nie przyzwyczajony. Przejawia agresje czy jest spokojny i tuli sie do człowieka. Jak dostanę te informcje + to o co pytam w PW to ogłoszenia będa tego samego dnia.

Posted

scarlet napisał(a):
beda ogłoszenia jak dostane wszystkie informacje - przesłałam ci PW. Napiszcie też coś wiecej o pisku - stosunke do kotów, dzieci, szczepienia itd. Wszystkie takie informacje są b. ważne w ogłoszeniach. Zdjęcia juz są fajne. Ale nie warto robic ogłoszeń bez jakichkolwiek sensownych informacji o psie. Gdzie on teraz przebywa? dla jakich ludzi to pies: jest spokojny czy raczej potrzebuje ludzi aktywnych. Mieszkanie w bloku czy lepiej ogórdek bo do bloku nie przyzwyczajony. Przejawia agresje czy jest spokojny i tuli sie do człowieka. Jak dostanę te informcje + to o co pytam w PW to ogłoszenia będa tego samego dnia.

Dzięki.
Pisałam bez napastliwości. Mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś.

Posted

elmira napisał(a):
Dzięki.
Pisałam bez napastliwości. Mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś.

jasne, że nie, a ogłoszenia trzeba zrobić jak najszybciej dlatego tak wypytuje

Posted

scarlet napisał(a):

szczepienia ma, odrobaczony tez jest.
super do ludzi-kocha każdego i o każdej porze.
przebywa w schronisku w milanówku.
raczej jako piesek na dwor bo posikuje w domu i ktos musiałby mieć trochę cierpliwości by go tego oduczyć..
do dzieci-ok.
kocha zabawy z pileczką.
stosunek do kotów-nie znam...

Posted

Neczka napisał(a):
Sorry, ale nie mam czasu czytać teraz tych kilku stron wątku. Czy Filipek ma jakieś ogłoszenia, czy nadal nie ?

poki co-nie ma.
im wiecej osób by pomogło tym lepiej...:loveu:

Posted

Neczka napisał(a):

Neczka zrób ogłoszenia PROSIMY!!! :multi:

Posted

Neczka napisał(a):
Tekst z 1 postu ? :roll:

i chyba jeszcze to:

cyt. komety

szczepienia ma, odrobaczony tez jest.
super do ludzi-kocha każdego i o każdej porze.
przebywa w schronisku w milanówku.
raczej jako piesek na dwor bo posikuje w domu i ktos musiałby mieć trochę cierpliwości by go tego oduczyć..
do dzieci-ok.
kocha zabawy z pileczką.
stosunek do kotów-nie znam...

chyba, że to przeklejone do pierwszego postu.

edit: praktycznie wszystko w 1-szym poście ;)

Posted

j3nny napisał(a):
albo mi sie wydaje albo misio jest dzis w metrze
jezeli tak to trzymam kciuki!!

dodałam go na cafe animal więc jak się spodobał to może........