NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 To można napisać, że mix collie i goldena, bo na prawdę ma podobne wygląd. Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 tez sie nad tym zastanawialam.Ale te pręgi i dropy?jak po wujku collie merle...I strasznie mały stop. Quote
maggie1971 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale ten collakowaty jest śliczny, zakochałam się w nim,:loveu: ale mam już dwa takie w domu i nie mogę wziąć trzeciego niestety.:-( Quote
brazowa1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 fakt niezły chwyt reklamowy-mc collie i goldena.Musze sprobowac. CHarakter ma super,super,super,sama takiego psa bym chciała miec.Otwarty,wesolutki,przyjacielski,zywotny,bo dzieciak jeszcze. Quote
brazowa1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jutro zobacze,czy ktorys dom znalazl.Ale jak znam zycie-to pewnie tylko przybylo coś do schroniska :( Quote
NaamahsChild Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ten goldeno-collie jest niesamowity! Ludzie, gdzie wy oczy macie, ja bym już go dawno brała:shake: A nie wiesz jak z jego czystością? Pewnie nie jest nauczony nie załatwiać się w mieszkanku?:roll: Quote
brazowa1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 to domowy pies,pewnie jest nauczony.Oczywiscie jak pobedzie pare lat w schronisku,to cala nauka moze pojsc w las. Quote
irenaka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Brązowa! Czy mogę zdjęcia skopiować i przesłać tego collie do chętnego domku? Pytam ze względu na prawa autorskie. Quote
brazowa1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ależ oczywiscie,po to sa foty,coby z nich korzystac.Tylko ewentualny dom musi byc przygotowany na odbior osobisty psa-nie mam mozliwosci dowozu,a trzymac młodego psa w schronisku dluugo,zanim transport sie znajdzie,to zły pomysł. Quote
irenaka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 brazowa1 napisał(a):ależ oczywiscie,po to sa foty,coby z nich korzystac.Tylko ewentualny dom musi byc przygotowany na odbior osobisty psa-nie mam mozliwosci dowozu,a trzymac młodego psa w schronisku dluugo,zanim transport sie znajdzie,to zły pomysł. Facet ma pisać do mnie w poniedziałek. Jest z .... Sopotu:evil_lol: A ja z Krakowa:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 aaaaaaa,to Irenaka,dawaj go! jutro bede i pojutrze w schronie! Quote
irenaka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 brazowa1 napisał(a):aaaaaaa,to Irenaka,dawaj go! jutro bede i pojutrze w schronie! Nie mam numeru. Prosił o zdjęcia, bo chce chyba żonie pokazać. Ma do mnie pisać w poniedziałek i zaraz jak się odezwie to dam Ci znać. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Irenaka,mc collie ma dom :) pilnie szuka swojej rodziny ten szczeniak [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/388/d6b2f0773efcea1f.jpg[/IMG][/URL] od 3 tygodni w schronisku,to bardzo pilna adopcja!!!! Dziecinstwo spedza za kratami! Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 bialy,nakrapiany Model szuka domu i szczylek przytulasek-bedzie owczarkowatym kundelkiem. Quote
irenaka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='brazowa1']Irenaka,mc collie ma dom :) pilnie szuka swojej rodziny ten szczeniak [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/388/d6b2f0773efcea1f.jpg[/IMG][/URL] od 3 tygodni w schronisku,to bardzo pilna adopcja!!!! Dziecinstwo spedza za kratami![/quote] Brązowa! Ty mi skrótami nie pisz.:evil_lol: Rozumiem, że tamten "collie" pojechał do domu( napisz mi jakiego). I zamiast collie mam zaproponować tego "wilczka":evil_lol: Tylko chociaż dwa słowa o nim. Po pierwsze wiek i szczepienia. Quote
akucha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Brązowa pojechała do schronu. Szczylek ma 3,5, w schronie szczepia na wścieklizne, to bankowo. Wystawiam tego malucha, miałam dziś o niego zapytanie. Facet z okolic Trójmiasta. Ale na 100% nie wiem, czy zabierze. Quote
irenaka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='akucha']Brązowa pojechała do schronu. Szczylek ma 3,5, w schronie szczepia na wścieklizne, to bankowo. Wystawiam tego malucha, miałam dziś o niego zapytanie. Facet z okolic Trójmiasta. Ale na 100% nie wiem, czy zabierze.[/quote] OK. Poczekam. Daj znać czy zabrał. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 piesek ciagle czeka w schronisku.Nr w schronisku to 202/08. Quote
brazowa1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dopiero w ten piatek piesek poszedl do domu.Ludzie mili...obiecywali,ze nie wroci,ale sami wiemy,jak to jest.Najwazniejsze,ze go teraz wzieli-szkoda,zeby dziczal,niech sie uczy zycia,a co bedzie potem-zobaczymy. Model z pierwszej strony szuka domu!!! Quote
akucha Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Poszedła szczeniaczek, a Model dalej szuka, tak? Quote
Recommended Posts