Edyta & Regis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Rauni napisał(a):A co ma być, zawody tam są, tydzień po MP :cool3: Jedziesz? (+ 10 znaków ) Quote
Meguś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Rauni napisał(a):A co ma być, zawody tam są, tydzień po MP :cool3: No coś takiego, w życiu bym się nie domyśliła. Chodziło mi o jakieś konkrety, może link, a nie taką zdawkową informację. Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Edyta & Regis napisał(a):Jedziesz? (+ 10 znaków ) Jade (+2 znaki) Quote
Ewelina & Hera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja właśnie się zastanawiam gdzie lepiej... w sumie bliżej mam do opavy.. :cool3: Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ewelina & Hera napisał(a):Ja właśnie się zastanawiam gdzie lepiej... w sumie bliżej mam do opavy.. :cool3: A sa jeszcze miejsca?:-o Hmmmm wyglada , ze sa.....;) Quote
Edyta & Regis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 PATIszon napisał(a):Jade (+2 znaki) Fajnie masz. Tak na marginesie, Drogi Patiszonie, to zrobiłaś się potwornie uprzejma i pomocna, ani śladu złośliwości. Aż żal i nuda;) Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Edyta & Regis napisał(a):Fajnie masz. Tak na marginesie, Drogi Patiszonie, to zrobiłaś się potwornie uprzejma i pomocna, ani śladu złośliwości. Aż żal i nuda;) Ja mysle , ze to minie...... Quote
Edyta & Regis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 PATIszon napisał(a):Ja mysle , ze to minie...... Uspokoiłaś mnie:evil_lol:. A czym jest spowodawane, jeśli wolno wiedzieć? Warszawskim smogiem, przeziębionkiem czy może myślisz o kolejnym psie i ćwiczysz uprzejmości,żeby przekonać pana L.? Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Edyta & Regis napisał(a):Uspokoiłaś mnie:evil_lol:. A czym jest spowodawane, jeśli wolno wiedzieć? Warszawskim smogiem, przeziębionkiem czy może myślisz o kolejnym psie i ćwiczysz uprzejmości,żeby przekonać pana L.? Nie, poprostu przeszlo na Ciebie, ot co :niewiem: Quote
Meguś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='PATIszon']Alez prosze bardzo . Oto LINK Dziękuję bardzo za link. Na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Meguś napisał(a):Dziękuję bardzo za link. Na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Zebys sie nie zdziwila :p O, juz mi sie poprawia chyba........:evil_lol: Quote
PATIszon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Edyta & Regis napisał(a):Zmoczonego nie zmoczysz:diabloti: Zboczonego nie zboczysz?:roll: Quote
Edyta & Regis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 PATIszon napisał(a):Nie, poprostu przeszlo na Ciebie, ot co :niewiem: Zmoczonego nie zmoczysz:diabloti: Quote
Edyta & Regis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ludek napisał(a):PATI czytasz w myślach:diabloti: Zaczynam się Jej bać:cool1: Quote
tulasy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jednak złamałem się i jeszcze się pojawimy. Michał i Unga Quote
Aussie Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 I my już zgłoszone :-) Ostatnich w roku zawodów w takim fajnym miejscu nie mogę sobie darować :diabloti: Przy okazji - szukamy transportu. Quote
wendka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Sajko, a Ty z jednym zawodnikiem nie bedziesz sie nudzila? he? :evil_lol: Quote
Sajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 co za złośliwce:eviltong: najwyżej Barusia odkurzę, bo nikt inny już mi psa nie chce pożyczyć:placz: na szczęście tylko na te zawody:evil_lol: Quote
stereo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Sajko napisał(a):najwyżej Barusia odkurzę A czyje miejsce w autku zajmie? :evil_lol: Quote
Meguś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 PATIszon napisał(a):Zebys sie nie zdziwila :p O, juz mi sie poprawia chyba........:evil_lol: Dlaczego zaraz tak krytycznie. Daj sobie szansę. Quote
Zielsko Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Poniewaz dotarly do mnie sluchy, ze niektorzy uwazaja, ze na tych zawodach nie moga startowac psy bez rodowodu, postanowilam zdementowac te pogloski. Otoz w sobote WSZYSTKIE PSY startowac beda w tych samych konkurencjach. W niedziele natomiast AGILITY OPEN i JUMPING OPEN bedzie osobny dla psow z rodowodem i dla psow bez, gdzie dla psow z rodowodem, te dwa biegi beda liczyly sie jako MISTRZOSTWA POLSKI, pozostale biegi sa dla wszystkich jak to jest normalnie. Takze zarowno w sobote jak i w niedziele wszystkie psy beda mialy standardowo po 3 biegi. W zwiazku z tym WSZYTKIE PSY zapraszamy na zawody do Lacka! :) Quote
Bzikowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A może ktoś zorientowany mi powie gdzie jeszcze mogą być wolne miejsca noclegowe? Dzwoniłam w parę miejsc i niestety kiepsko z tym :cool1: Quote
Zielsko Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Tak a propos noclegow, kilka osob sie pytalo czy bedzie mozna spac w hali. Po rozmowie z Dorota zadecydowalysmy, ze osoby pelnoletnie moga, pod warunkiem, ze psy beda sie zachowywaly spokojnie i dadza pozostalym spac. Osoby niepelnoletnie musza miec doroslego opiekuna. Trzeba pamietac, ze nie ma tam luksusow - zimno nie jest, ale specjalnie cieplo tez nie, nie ma cieplej wody i trzeba miec wlasny spiwor i materac. Quote
Recommended Posts