Jump to content
Dogomania

Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski Agility 2008

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni napisał(a):
A co ma być, zawody tam są, tydzień po MP :cool3:

No coś takiego, w życiu bym się nie domyśliła. Chodziło mi o jakieś konkrety, może link, a nie taką zdawkową informację.

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Fajnie masz. Tak na marginesie, Drogi Patiszonie, to zrobiłaś się potwornie uprzejma i pomocna, ani śladu złośliwości. Aż żal i nuda;)

Ja mysle , ze to minie......

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja mysle , ze to minie......

Uspokoiłaś mnie:evil_lol:. A czym jest spowodawane, jeśli wolno wiedzieć? Warszawskim smogiem, przeziębionkiem czy może myślisz o kolejnym psie i ćwiczysz uprzejmości,żeby przekonać pana L.?

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Uspokoiłaś mnie:evil_lol:. A czym jest spowodawane, jeśli wolno wiedzieć? Warszawskim smogiem, przeziębionkiem czy może myślisz o kolejnym psie i ćwiczysz uprzejmości,żeby przekonać pana L.?

Nie, poprostu przeszlo na Ciebie, ot co :niewiem:

Posted

Poniewaz dotarly do mnie sluchy, ze niektorzy uwazaja, ze na tych zawodach nie moga startowac psy bez rodowodu, postanowilam zdementowac te pogloski. Otoz w sobote WSZYSTKIE PSY startowac beda w tych samych konkurencjach. W niedziele natomiast AGILITY OPEN i JUMPING OPEN bedzie osobny dla psow z rodowodem i dla psow bez, gdzie dla psow z rodowodem, te dwa biegi beda liczyly sie jako MISTRZOSTWA POLSKI, pozostale biegi sa dla wszystkich jak to jest normalnie. Takze zarowno w sobote jak i w niedziele wszystkie psy beda mialy standardowo po 3 biegi. W zwiazku z tym WSZYTKIE PSY zapraszamy na zawody do Lacka! :)

Posted

Tak a propos noclegow, kilka osob sie pytalo czy bedzie mozna spac w hali. Po rozmowie z Dorota zadecydowalysmy, ze osoby pelnoletnie moga, pod warunkiem, ze psy beda sie zachowywaly spokojnie i dadza pozostalym spac. Osoby niepelnoletnie musza miec doroslego opiekuna.

Trzeba pamietac, ze nie ma tam luksusow - zimno nie jest, ale specjalnie cieplo tez nie, nie ma cieplej wody i trzeba miec wlasny spiwor i materac.