Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmlasowice']Nie rozumiem dlaczego nikt się do mnie nie odzywa.A ja nie rozumiem dlaczego się Pani denerwuje. 2 posty wyżej poprosiłam, żeby przekazała Pani namiary tego zainteresowanego adopcją psa właścicielce owczarka. Jej numer podałam na poprzedniej stronie - [FONT=Tahoma]604 614 230[/FONT]
Ja tylko pośredniczę w tej sprawie i to nie ja będę wyadoptowywała psa.

Posted

mmlasowice napisał(a):
Telefon o numerze 0604614230 MILCZY!
Taki numer podała mi właścicielka psa. Innego nawet nie mam.
A może po prostu ta pani nie może teraz odebrać? Nie wiem...

Posted

Mam nadzieję, że pani coś przeszkodziło odebrać telefon. Jeśli numer jest jedynym łącznikiem z ludźmi, a okazałby się błędnie podany, to kiepsko.

Posted

Dostałam maila od właścicielki psa. Rozmawiała m.in. z panem z Sosnowca, który zrobił na niej bardzo dobre wrażenie i którego pies polubił od razu (choć nie przepada za obcymi). Na dniach ma podjechać i sprawdzić w jakich warunkach mieszkałby pies. Jak coś się wyjaśni, to oczywiście zostanę poinformowana :).

Posted

majqa napisał(a):
No i co, no i co, bo mnie ciekawość zeżre!!!???
No i nie wiem... Pani się nie odezwała po poniedziałku, więc albo zapomniała albo do wizyty nie doszło. Wysłałam do niej maila.

Posted

majqa napisał(a):
Uzbrajam się w kolejną porcję cierpliwości...
Już wszystko wiem. Pani wysłała mi we wtorek maila, ale dotarł dopiero dziś. Razem z drugim mailem.
Psiak jest już w nowym domu. Ma duży teren do pilnowania, ładny kojec i dużą ocieplaną budę. Nowych opiekunów zaakceptował od razu, teren obleciał i zaznaczył. Oczywiście strasznie płakał jak pani odjeżdżała :-(, ale powinien się szybko przyzwyczaić do nowego miejsca i nowych ludzi. Tym bardziej, że to psiarze pełnym sercem :).
Pani obiecała, że będzie sprawdzać co u Aresa słychać. Bardo dziękowała za pomoc i widać było, że bardzo cierpi po rozstaniu z przyjacielem :(.