wiq Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Milka to młoda, ok. 3 letnia sunia, której pan zmarł :( Trafiła do lublinieckiego schroniska, gdzie odbyła leczenie - chorowała na świerzba. Teraz piękna i ofutrzona czeka na DT we Wrocławiu u PaulinyB (a niedługo trafi do hoteliku w Niepołomnicach). Jest małym psem bez kompleksu małego psa ;) Nieszczekliwa, w miarę odważna, dobrze zniosła podróż pociągiem, tramwajem, autobusem:evil_lol:, a także grzecznie śpi na wykładach:evil_lol: Jedyny jej problem to lęk separacyjny. podlinkowany bannerek by Isadora7! dziękujemy! :) Oto Milka - jeszcze w schronisku a tu już na DT u Pauliny:multi: Quote
wiq Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 no, postury prawie jak jamnik:eviltong: Quote
PaulinaB Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Milka grzecznie czekała dzisiaj na mnie jak wróce z zajęć, a powitanie było boskie, tyle radości mieści sie w tym małym ciałku:))) Sunia jest słodziutka już widze te kolejki ustawiające sie po nią:D Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No słodziak nad słodziami - sliiiiczna dziewczynka. I jaka ambitna - studiuje:evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Następna śliczna dziewczynka!:lol: Jednak uroda to duży atut w życiu! Sama się na to łapię:evil_lol: Wiq! To teraz trzeba się znowu rozglądać w schronie-bo ta też szybko domek znajdzie! Nie ma tam u Was jakiegoś strachulca? Bo Paulina nie zdążyła "poćwiczyć" na Dusi-aktorce":diabloti: Quote
wiq Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 jest zdziczały Niko, który 5 lat już kibluje. Ale Lu_Gosiak dzielnie go urabia:eviltong: Myślę, to Niko to wyzwanie adopcyjne:evil_lol: Quote
PaulinaB Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No i jak Wam sie podoba ta słoda wariatka??:D:D:D ja sie zakochałam:) Quote
Isadora7 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jakbyście chcieli żebym zrobiła jej allegro to poproszę dane kontaktowe i jutro po pracy zrobię. I jeszcze dodam że to ja bym chciała jej zrobić allegro, skoro nie mogę takiej ślicznoty adoptować więc chociaż tyle :) Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ufff znalazłąm, wczoraj miałam mało czasu i gdzieś mi sie wątek zagubił. Zapisuję i biore sie do roboty. Quote
PaulinaB Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Isadora7 napisał(a):Ufff znalazłąm, wczoraj miałam mało czasu i gdzieś mi sie wątek zagubił. Zapisuję i biore sie do roboty. Dziekuje:) A Milka juz nie wyje tak bardzo jak ją zostawial, troche tylko poskuczy ale zaraz sie uspakaja i idzie spac, jest baaaaaaardzo grzeczna:D Moje podejrzenia odnosnie tego ze moze byc wysterylizowana okazaly sie bledne niestety, bo sunka ma wlasnie cieczke, wiec poki co sterylka nie wchodzi w gre...Jak tylko przyjade do domu to ją zaszczepie na zakazne bo nie ma:/ Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Milka ze swoim lwem wyglada bosko :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts