Jump to content
Dogomania

[Wrocław/Kraków] Milka - młoda i malutka, MA NOWY DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

Milka to młoda, ok. 3 letnia sunia, której pan zmarł :(
Trafiła do lublinieckiego schroniska, gdzie odbyła leczenie - chorowała na świerzba.

Teraz piękna i ofutrzona czeka na DT we Wrocławiu u PaulinyB (a niedługo trafi do hoteliku w Niepołomnicach).

Jest małym psem bez kompleksu małego psa ;)
Nieszczekliwa, w miarę odważna, dobrze zniosła podróż pociągiem, tramwajem, autobusem:evil_lol:, a także grzecznie śpi na wykładach:evil_lol:

Jedyny jej problem to lęk separacyjny.

podlinkowany bannerek by Isadora7!
dziękujemy! :)

Oto Milka - jeszcze w schronisku

a tu już na DT u Pauliny:multi:

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milka grzecznie czekała dzisiaj na mnie jak wróce z zajęć, a powitanie było boskie, tyle radości mieści sie w tym małym ciałku:))) Sunia jest słodziutka już widze te kolejki ustawiające sie po nią:D

Posted

Następna śliczna dziewczynka!:lol: Jednak uroda to duży atut w życiu!
Sama się na to łapię:evil_lol:
Wiq!
To teraz trzeba się znowu rozglądać w schronie-bo ta też szybko domek znajdzie!
Nie ma tam u Was jakiegoś strachulca? Bo Paulina nie zdążyła "poćwiczyć" na Dusi-aktorce":diabloti:

Posted

jest zdziczały Niko, który 5 lat już kibluje.

Ale Lu_Gosiak dzielnie go urabia:eviltong:
Myślę, to Niko to wyzwanie adopcyjne:evil_lol:

Posted

Jakbyście chcieli żebym zrobiła jej allegro to poproszę dane kontaktowe i jutro po pracy zrobię.

I jeszcze dodam że to ja bym chciała jej zrobić allegro, skoro nie mogę takiej ślicznoty adoptować więc chociaż tyle :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ufff znalazłąm, wczoraj miałam mało czasu i gdzieś mi sie wątek zagubił. Zapisuję i biore sie do roboty.

Dziekuje:)
A Milka juz nie wyje tak bardzo jak ją zostawial, troche tylko poskuczy ale zaraz sie uspakaja i idzie spac, jest baaaaaaardzo grzeczna:D
Moje podejrzenia odnosnie tego ze moze byc wysterylizowana okazaly sie bledne niestety, bo sunka ma wlasnie cieczke, wiec poki co sterylka nie wchodzi w gre...Jak tylko przyjade do domu to ją zaszczepie na zakazne bo nie ma:/