ana Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Chciałam zapytać ludzi zWrocławia o ten klub.Byłam na ich stronce chyba dawno nie była aktualizowana..Czy ten klub jeszcze działa, jeśli tak to prosiłabym o jakieś info. Chciałabym się zapisać z moją Tayą jak podrośnie do takiego klubu :wink: Quote
anyia Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ana... jest jeszcz taka grupa zaprzegowcow z Wroclawia i okolic.. tylko nie pamietam jak sie nazwali:)) ale nasi forumowi zaprzegowcy znaja z pewnoscia Henia Marca z Wojnarowic wiec moze podadza Ci namiary na niego Heniu oprocz tego ze jest czynnym ,, zaprzegowcem.'' jest takze czlonkiem naszego oddzialu ZK a poza tym bardzo go lubie... i jego familie takze... nie wspomne juz o wszystkich jego psach:)) a & malamuty Quote
szybszy_od_dylizansu Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Henryk Marzec - Wojnarowice tel. 0 601 700 292 @mail [email protected] Quote
anyia Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 dzieki szybszy :D mysle ze bede miala fory u Henia za ta reklame 8) ale na serio uwazam ze sa to fajni , normalni ludzie,... nie nastawieni na komercje.. czego im dozgonnie zycze.. howgh!! Quote
sh_maniak Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nio, sympatyczni ludzie i maja fajne białaski :D U nich w zaprzęgu biega mój Haker :) Quote
ana Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 Dzięki za informacje na pewno skorzystam i sie skontaktuje. Już nie mogę się doczekać aż taya urośnie :D Quote
anyia Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 ana... jesli chcesz to podam Ci namiary na jeszcze jednego zaprzegowca wroclawskiego.... nie jest on zrzeszony i ma zaprzeg tylko i wylacznie z malamutow... przewaznie cudzych tez swietny facet ale tak czy inaczej Henia Marca Ci polecam... a & malamuty Quote
ana Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 No moja Taya to właśnie malamut, jest jeszcze mała bo ma dopiero trzy miesiące ale ja pytam już tak na wyrost hehe. Chciałabym spróbować w przyszłosci podpiąć ją do czyjegoś 8) zaprzęgu. Więc jeśli byłabyś tak miła to czekam na namiary. Jak na razie na wysiłek jesteśmy za młode(tzn.Taya) więc zapisałyśmy się do przedszkola dla szczeniąt :lol: Quote
ana Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 Na wysiłek tak, ale zaprzęg to też komendy, a tych można uczyć wcześnie :) hymm ale w tym temacie to też wolałabym skontaktować się z kimś doświadczonym i zobaczyć jak taka nauka komend potrzebnych do pracy w zaprzęgu wygląda 8) Quote
anyia Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 ana wyslalam Ci numer telefonu na pw mam nadzieje ze dojdzie w kazdym razie nic nie stoi na przeszkodzie abys sie skontaktowala albo ze Slawkiem albo z Heniem.. z pewnoscia pomoga Ci wychowac przyszlego zaprzegowca:)) powodzenia a & malamuty Quote
ana Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 anyia nie dostałam nic na priva a buuu :cry: Quote
wiosna Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 a pytalas jeszcze o Amarok.. jasne, ze dziala, i to jak ;) maja duzy zaprzeg i z powodzeniam startuja na zawodach.. z forum jest tutaj Agacia i Komar (jego ostatnio nie widzialam..) a namiary na klub chyba sa na stronce.. sprawdze, jakby co tez napisze na priva ;) a komendy to glownie zakrety, wiec po prostu jak idziesz i wiesz, ze zaraz bedzie w lewo,. to mowisz psu 'ha' albo 'lewo' czy jakas inna komende, na ktora chcesz zeby skrecal w lewo, i to samo z prawa strona. od tego sie zaczyna. pozdrawiam ;) Quote
anyia Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 :-? hmmm... nie wiem dlaczego nie dostalas.. wyslalam na pw... niestety nie ma tu Twojego adresu mailowego wiec nie moge inaczej wyslac.. a z kolei na forum niezrecznie podawac mi nie swoj numer telefonu :( a & malamuty Quote
ana Posted August 29, 2004 Author Posted August 29, 2004 już się poprawiłeam więc jeśli możesz to podeślij mi na maila :modla Quote
dziewcze Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 A jest moze taki klub niedaleko mnie kto wie? tez bysmy chcieli archiego , nie wiem tylko czy jest za stary ; ) (14.11.00) woj. slaskie /przejde wisle/malopolskie mieszkam niedaleko 15 od pszyczny na wschod i 10 km od oswiecimia na zachod .. do katowic mam z 35 , 40 max km prosze odpowiedzcie Quote
agacia Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Teraz zobaczylam ten topic. A wiec ja jestem z Amaroka i klub nadal dziala,chociaz stronka jest mocno nieaktualna. Ana podesle Ci namiary na maila. A jakbys chciala to w niedziele mamy pierwsze spotkanie polaczone z treningiem i grillem w Wilczynie na parkingu przy lesie( droga na Oborniki) ale nie wiem czy jakies mamutki beda. Jednak zawsze mozesz przyjechac i zobaczyc. 8) Quote
anyia Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 :) wyslalam Ci maila z numerem fonu.... mam nadzieje ze teraz dojdzie :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) a & malamuty Quote
dziewcze Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 czy jest ktos, kto moglby mi odpowiedziec na nasze pytanie? :( Quote
anyia Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 :) dziewcze... w Katowicach jest chyba klub Polarex albo cos pokrecilam... ale napewno w tamtych okolicach cos zwiazanego z zaprzegami sie dzieje.... o tym jednak najlepiej poinformowani sa forumowi zaprzegowcy.... tylko nie wiem dlaczego milcza.... ja zaprzegowcem nie jestem niestety 8) pozdrowienia a & malamuty Quote
dziewcze Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 anyia... dziekuje ze sie odezwalas. wiesz wiem ze jestesmy poczatkujacy na dogomani. moze nas poprostu zwyczajnie nie lubia :bigcry: Quote
anyia Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 :roll: nie placz..... :roll: ... mnie tez nie lubia 8) ............ ale moze to dlatego ze mamy malamuty a nie haszczaki :roll: a & malamuty a tak serio... to mozliwe ze poprostu nikt z zaprzegowcow z tamtego rejonu nie zaglada tu a & m Quote
dziewcze Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 dziekuje ci anyio ze nas pocieszac. archi & dziewcze ps. ale tu sa przeciez wlasciciele malamutow;)... psiurie sa kochane Quote
ewaka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 dziewczę na Śląsku jest conajmniej kilka klubów. M.in. Travois, Polarex, Husky Fan Katowice (są malamuty). Dalej w kierunku Lublińca - Extreme, w kierunku Kędzierzyna - Cze-Mi gdzie jest też wiecej mamutków, niż haszczaków. Wiele osób z tego forum jest też ze Sląska trenuje samodzielnie lub razem - Grześ, wiosna, husky-regan. Z Travois jest bodaj SH i Andrew. Jezeli mam aktulane dane to podaję ci kontakty: Siberian Husky Club "POLAREX-KATOWICE" ul. Podchorążych 3/10a 40-043 Katowice tel. (032) 2515539 www.polarex.republika.pl Stowarzyszenie Miłośników Psów Zaprzęgowych "HUSKY FAN KATOWICE" ul. Kołodzieja 2 40-749 Katowice Stowarzyszenie Miłośników Psów Zaprzęgowych "TRAVOIS" ul. Głogowa 9d 40-750 Katowice tel. (032) 3539248 www.travois.kom.pl e-mail:[email protected] LZS Odrzanka Sekcja Psów Zaprzęgowych Cze-Mi ul. Kozielska 6/1 47-244 Dziergowice www.czemi.w.pl e-mail:[email protected] Quote
dziewcze Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 BARDZO CI DZIEKUJEMY ewakO.... :multi: Quote
anyia Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 :) no widzisz:::)))))))))))))))) troche pomarudzilysmy ze nas nie lubia i juz znalazla sie litosciwa dusza:))))))) a & malamuty Quote
Recommended Posts