betel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A ja ze swojej strony zapewniam, że kundle, które czekają na dom są najlepszymi towarzyszami. Każdy z nas po cichu marzy o jakiejś rasie. Ja na przykład bardzo chciałam mieć golden retriwera ( pewnie się inaczej pisze ), ale mam rudą, długą, kochana jamnikowatą parówę czyli Biszkopta, persowato-lisowatą rudą Bryłkę i Inkę o najpiękniejszych nakrapianych łapach na świecie i uroczych wielkich uszach. Nadal podziwiam , piekne rasowe psy , ale kocham moją trójkę. Mam nadzieję ,że i Birma w końcu znajdzie swoje miejsce w sercu i w domu jakiegoś psiarza. Quote
kika22 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dzis na znak protestu odnawiam ogloszenia Birmy:loveu: I Birma jest juz na: adoos, gumatrre Warszawa, Kraków, e-oferty, kupsprzedaj, ikomis, informator, jestem tu, swistak, alegratka, najpewniej, e-aleokazja, oferta, poszukiwane, okazje, warsza, ojoj, giełda, kokosy, Quote
betel Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kika22 szalejesz pozytywnie:evil_lol: Kawał dobrej roboty Quote
kika22 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Betel co zagladam na watek Birmy mam nadzieje na to, ze przeczytam ze ma juz domek:placz:A tu nie:-( Czasami odechciewa sie wszystkiego:shake: I nie rozumiem tych ludzi:angryy: Quote
betel Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tak to przykre, robie już psie allegra od mniej więcej roku i zawsze z nadzieją śledze ogłoszenia i wątki, a jak jest taki zastój jak teraz , to rzeczywiście ręce opadają. Ale trudno trzeba przeczekać Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 CO tu tak pusto!!!!!!! Birma czeka:shake: Quote
Kashdog Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To może na zachętę wkleję pare zdjęć Birmy :D Quote
Od-Nowa Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ten jęzor żyje własnym życiem! :diabloti::loveu: Quote
Linssi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Eh Birmulec bylby idealnym towarzyszem zabaw dla naszej Belli... tez taka zwariowana... Wiec zapraszamy wszystkich ktorzy szukajaca biegajacego wariata :loveu::evil_lol: Quote
kika22 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Kashdog'] Fota super:loveu: I jak to możliwe, ze takie cudo jeszcze czeka.............. Quote
Ancia123 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Serdeczne przxepraszam ,ze mnie nie było ale nie miałam dostępu do neta :placz: Mój Tata kupywał neostrade imusieliśmy czekać na wolną linie żeby znów mieć neta :-( Ale jestem.... Jak tam Brima?? Nie gniewaj się :angryy: A co do Brimy..... Prawdopodobnie narazie nie będe mogła jej mieć ale specjalnie dla niej wydrukowałam ogłoszenie...:)) Tak jak Goldi :) Goldence też szuka domku :(...Dzwoniłą jedna pani..Chyba wspomniała coś o łańcuchu albo mi sie przysłyszało od razu jej podziękowałam ;/...Brima nie zasługuje na łańcuch tlyko na kochającą rodzinkę ;* PoZdrawiam..:) Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hmm, nie miałaś neta? to chyba wam jakoś wybiórczo działa, bo jakoś na innych wątkach pisałaś a na dogo regularnie się pojawiałaś, chyba, że tylko na tym wątku wam nie działało :evil_lol: przepraszam, ale mam już dość małolat, które przychodzą robią komuś nadzieję i ... :mad: Birma szukamy wyjątkowego domku!! jutro biorę Birmę do siebie do domu na sesję! :razz: Quote
Od-Nowa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 koniecznie z kokardkami!! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zawiążę jej tą kokardkę Filkową :evilbat: Quote
kika22 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Od-Nowa napisał(a):koniecznie z kokardkami!! :loveu: Na te fotki czekamy z utesknieniem:evil_lol: Quote
betel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ewelinka_m napisał(a):hmm, nie miałaś neta? to chyba wam jakoś wybiórczo działa, bo jakoś na innych wątkach pisałaś a na dogo regularnie się pojawiałaś, chyba, że tylko na tym wątku wam nie działało :evil_lol: przepraszam, ale mam już dość małolat, które przychodzą robią komuś nadzieję i ... :mad: Birma szukamy wyjątkowego domku!! jutro biorę Birmę do siebie do domu na sesję! :razz: Ewelinko:crazyeye:, ale masz rację:evil_lol:. To czekam na te foty , podmienię wtedy na allegro ( jesli z kokardą , to błagam nie różową;)) Quote
Linssi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Rozowojezorkowa Birma szuka domku juz tak dlugo... heh...:-( Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 trochę się zmieniły plany zdjęciowe... :roll: a co jest tego powodem napiszę w piątek jak już będzie 100% pewności Quote
betel Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To w takim razie ,Ewelinko, cierpliwie czekam na foteczki ( nie przesadzaj z ta kokardą:evil_lol:) Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 betel napisał(a):To w takim razie ,Ewelinko, cierpliwie czekam na foteczki ( nie przesadzaj z ta kokardą:evil_lol:) nie wiem czy jeszcze będę miała okazję zrobić Birmie fotki :diabloti: zaraz lecimy do weta się szczepić ;) Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wiem o waszych tajemnych planach - trzymam kciuki, żeby się udało i żeby były fajne warunki;) Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no to jestem...dopiero co do domu wróciłam. Górka w samochodzie tak samo jak jechała do weta na sterylke wpadła w szał :cool3: latała jak opętana...Birmusia się położyła i tylko patrzyła co ta wariatka wyrabia. Najważniejsze, że sunie są razem, Górka bardzo przy Birmie sie otwierała i nabierała odwagi. Obawiam się, że gdyby nie to miejsce Górka by baaaardzo długo czekała na swoje miejsce :-( Birmą wszyscy byli zachwyceni, sunie mieszkają w sporych kojcach z ocieplanymi budami,a obok mają ogromny plac do biegania. Ludzie, którzy się nimi będą opiekować mają b.dobre podejście do zwierząt i niejednokrotnie się zwierzakami opiekowali o różnych charakterach. No i są dzieciaki, a Birma tak uwielbia ludzi i dzieci ... Nie są to może jakieś super warunki nie ma pozłacanych klatek, ani łóżek z baldachimem dla suń :eviltong: ale będą tam kochane i będą miały należytą opiekę. A co najważniejsze to w każdej chwili możemy przyjechać i zobaczyć psiaki :-( ahh tak bardzo bym chciała się cieszyć, ale jest mi tak cholernie smutno, Birma jest psem wyjątkowym i chciałoby się dla niej jak najlepiej... ale żadnych innych perspektyw nie było, żadnego telefonu zapowiadającego lepsze miejsce... Quote
betel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cóż lepiej im tam bedfzie niz na działce, mimo wszystko to dobre rozwiazanie. Zdejmować je z Allegro????? Quote
brjagata Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czyli to są już stałe miejsca dla Birmy i Górki, dobrze zrozumiałam? Dobrze, że chociaż takie wyjście się znalazło... Birmeczko, każdej nocy o tobie marzyłam, codziennie wyobrażałam sobie ciebie obok swojego i Muffikowego boku :( Ale przynajmniej masz stały kontakt z ludźmi, kochana sunieczko, choć zasługujesz na więcej, o wiele więcej... Pozdrawiam was dziewczyny. Quote
Od-Nowa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 i ja mam zmienić tytuł teraz......... ech... Mam wielką nadzieję,że będzie tam szczęśliwa. Że zazna tylko dobra tam. Ona uwielbia biegać a jak będzie mogła biegać z dziećmi to jeszcze lepiej. Mam nadzieję,że przy następnej wizycie w Kielcach będę mogła ją odwiedzić i wytarmosić... powodzenia psie serce! ******* *** Quote
Recommended Posts