Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja ze swojej strony zapewniam, że kundle, które czekają na dom są najlepszymi towarzyszami. Każdy z nas po cichu marzy o jakiejś rasie. Ja na przykład bardzo chciałam mieć golden retriwera ( pewnie się inaczej pisze ), ale mam rudą, długą, kochana jamnikowatą parówę czyli Biszkopta, persowato-lisowatą rudą Bryłkę i Inkę o najpiękniejszych nakrapianych łapach na świecie i uroczych wielkich uszach. Nadal podziwiam , piekne rasowe psy , ale kocham moją trójkę.

Mam nadzieję ,że i Birma w końcu znajdzie swoje miejsce w sercu i w domu jakiegoś psiarza.

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis na znak protestu odnawiam ogloszenia Birmy:loveu:
I Birma jest juz na:
adoos,
gumatrre Warszawa, Kraków,
e-oferty,
kupsprzedaj,
ikomis,
informator,
jestem tu,
swistak,
alegratka,
najpewniej,
e-aleokazja,
oferta, poszukiwane,
okazje,
warsza,
ojoj,
giełda,
kokosy,

Posted

Betel co zagladam na watek Birmy mam nadzieje na to, ze przeczytam ze ma juz domek:placz:A tu nie:-(
Czasami odechciewa sie wszystkiego:shake:
I nie rozumiem tych ludzi:angryy:

Posted

Tak to przykre, robie już psie allegra od mniej więcej roku i zawsze z nadzieją śledze ogłoszenia i wątki, a jak jest taki zastój jak teraz , to rzeczywiście ręce opadają. Ale trudno trzeba przeczekać

Posted

Eh Birmulec bylby idealnym towarzyszem zabaw dla naszej Belli... tez taka zwariowana... Wiec zapraszamy wszystkich ktorzy szukajaca biegajacego wariata :loveu::evil_lol:

Posted

Serdeczne przxepraszam ,ze mnie nie było ale nie miałam dostępu do neta :placz: Mój Tata kupywał neostrade imusieliśmy czekać na wolną linie żeby znów mieć neta :-( Ale jestem.... Jak tam Brima??

Nie gniewaj się :angryy:
A co do Brimy.....
Prawdopodobnie narazie nie będe mogła jej mieć ale specjalnie dla niej wydrukowałam ogłoszenie...:)) Tak jak Goldi :) Goldence też szuka domku :(...Dzwoniłą jedna pani..Chyba wspomniała coś o łańcuchu albo mi sie przysłyszało od razu jej podziękowałam ;/...Brima nie zasługuje na łańcuch tlyko na kochającą rodzinkę ;*

PoZdrawiam..:)

Posted

hmm, nie miałaś neta? to chyba wam jakoś wybiórczo działa, bo jakoś na innych wątkach pisałaś a na dogo regularnie się pojawiałaś, chyba, że tylko na tym wątku wam nie działało :evil_lol:

przepraszam, ale mam już dość małolat, które przychodzą robią komuś nadzieję i ... :mad:

Birma szukamy wyjątkowego domku!!
jutro biorę Birmę do siebie do domu na sesję! :razz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
hmm, nie miałaś neta? to chyba wam jakoś wybiórczo działa, bo jakoś na innych wątkach pisałaś a na dogo regularnie się pojawiałaś, chyba, że tylko na tym wątku wam nie działało :evil_lol:

przepraszam, ale mam już dość małolat, które przychodzą robią komuś nadzieję i ... :mad:

Birma szukamy wyjątkowego domku!!
jutro biorę Birmę do siebie do domu na sesję! :razz:

Ewelinko:crazyeye:, ale masz rację:evil_lol:. To czekam na te foty , podmienię wtedy na allegro ( jesli z kokardą , to błagam nie różową;))

Posted

betel napisał(a):
To w takim razie ,Ewelinko, cierpliwie czekam na foteczki ( nie przesadzaj z ta kokardą:evil_lol:)

nie wiem czy jeszcze będę miała okazję zrobić Birmie fotki :diabloti:
zaraz lecimy do weta się szczepić ;)

Posted

no to jestem...dopiero co do domu wróciłam.

Górka w samochodzie tak samo jak jechała do weta na sterylke wpadła w szał :cool3: latała jak opętana...Birmusia się położyła i tylko patrzyła co ta wariatka wyrabia.
Najważniejsze, że sunie są razem, Górka bardzo przy Birmie sie otwierała i nabierała odwagi. Obawiam się, że gdyby nie to miejsce Górka by baaaardzo długo czekała na swoje miejsce :-( Birmą wszyscy byli zachwyceni, sunie mieszkają w sporych kojcach z ocieplanymi budami,a obok mają ogromny plac do biegania. Ludzie, którzy się nimi będą opiekować mają b.dobre podejście do zwierząt i niejednokrotnie się zwierzakami opiekowali o różnych charakterach.
No i są dzieciaki, a Birma tak uwielbia ludzi i dzieci ...
Nie są to może jakieś super warunki nie ma pozłacanych klatek, ani łóżek z baldachimem dla suń :eviltong: ale będą tam kochane i będą miały należytą opiekę.
A co najważniejsze to w każdej chwili możemy przyjechać i zobaczyć psiaki :-(
ahh tak bardzo bym chciała się cieszyć, ale jest mi tak cholernie smutno, Birma jest psem wyjątkowym i chciałoby się dla niej jak najlepiej...
ale żadnych innych perspektyw nie było, żadnego telefonu zapowiadającego lepsze miejsce...

Posted

Czyli to są już stałe miejsca dla Birmy i Górki, dobrze zrozumiałam? Dobrze, że chociaż takie wyjście się znalazło... Birmeczko, każdej nocy o tobie marzyłam, codziennie wyobrażałam sobie ciebie obok swojego i Muffikowego boku :( Ale przynajmniej masz stały kontakt z ludźmi, kochana sunieczko, choć zasługujesz na więcej, o wiele więcej...
Pozdrawiam was dziewczyny.

Posted

i ja mam zmienić tytuł teraz.........
ech...

Mam wielką nadzieję,że będzie tam szczęśliwa. Że zazna tylko dobra tam. Ona uwielbia biegać a jak będzie mogła biegać z dziećmi to jeszcze lepiej.
Mam nadzieję,że przy następnej wizycie w Kielcach będę mogła ją odwiedzić i wytarmosić...
powodzenia psie serce!