Zofia.Sasza Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Weronia']Lista wpłat jest na 1 stronie już od dawna.[/quote] Weronia, może podaj numer postu, bo ja też widzę tylko tę jedna wpłatę? :oops: Quote
Zofia.Sasza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Margo05']Weroniu? Mogłabyś nas oświecić?[/quote] Właśnie? O oświeć nas, piękna złotowłosa!!! Nie zostawiaj nas w ciemnicy tajemnicy!!! Quote
leakc Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam mam pytanie czy psy potrzebuja domow stałych?? :D:D Quote
malagos Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='leakc']Witam mam pytanie czy psy potrzebuja domow stałych?? :D:D[/QUOTE] ciekawe, co z tymi pieskami. Te, które znalazły sie w Kocim Świecie, wszystkie mają juz domy stałe, oprócz jednego, który zostaje u Kasi. A te? Quote
Ewa i flatki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Zakładam, że brak wiadomości świadczy o posiadaniu domków przez wszystkie pieski. Ale miłoby było, gdyby to zostało potwierdzone na piśmie przez osoby, które ten wątek zakładały ... Quote
Recommended Posts