Becia66 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 domek sprawdzony przez _bubu_, wszystko w najlepszym porządku , same superlatywy....:loveu:... tak więc Perełka nasza opuszcza schron i wyrusza do nowego domku do Bielska-Białej.....:multi::multi::multi: Muszę tylko jakoś ją przywieżć do Rzeszowa do końca tygodnia bo poniedziałek lub wtorek podwożę ją do Krakowa....:lol: Perełka niestety pojedzie sama...:shake:....p.Agnieszka prosiła o czas na zaklimatyzowanie sie suni w nowym domku i ułożenie relacji z suńką domowniczką......nie wyklucza jednak przygarnięcia drugiej suni w niedługim czasie..... Perełko......:cunao: Quote
AnnaB Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Super!!! Ja staram się tak ułożyć wszystko żeby w sobotę być w schronisku więc może ja ją do Ciebie przywiozę...Ale na sto procent będę wiedzieć w piątek. Quote
Miśka84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bardzo się cieszę. A mówiłyście, że adopcje nie idą :roll: Powoli ale idą. A teraz się cieszę :bigcool::Cool!::jumpie: Quote
Becia66 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AnnaB napisał(a):Super!!! Ja staram się tak ułożyć wszystko żeby w sobotę być w schronisku więc może ja ją do Ciebie przywiozę...Ale na sto procent będę wiedzieć w piątek. AniuB cudownie by było bo ja w poniedziałek rano muszę dowieżc ja do Krakowa......i wyglądałoby to mniej więcej tak, że w niedzielę musiałabym jechać do Orzechowców, a w poniedziałek do Krakowa i nie wiem co mój TZ na to.......:cool3:....bo zaczynam miec letkie problemy w domu w związku z tym....:cool3: Quote
Becia66 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Perełko kochana szykuj sie do drogi.......:multi::multi: Dzieki wielkie AniuB że przywieziesz ja do mnie w niedzielę....:calus:....zaraz potem będzie kąpanko coby nasza Perełka była śliczna i pachnąca i zauroczyła swoją panią od pierwszego wejrzenia.......:eviltong:....chociaż pani Agnieszka już zauroczona.....:loveu: Quote
gagata Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tak się cieszę, nareszcie coś fajnego...:multi: Quote
Neczka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Już wszystko do Perełkowego wyjazdu gotowe, czekamy tylko na Anię i w drooogeee ;):multi: Quote
Becia66 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [SIZE=4][B][COLOR=DarkRed]Perełka już u mnie w Rzeszowie !!!!! :multi::multi::multi: [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2] Tylko zdjec nie moge zrobić bo mi Neczka aparat zaanektowała.....:mad: Neczus strzeż się, zaraz jadę do ciebie......:diabloti: [COLOR=Blue]AnnaB - [COLOR=Black]dziękuje ci bardzo za przywiezienie Perełki do Rzeszowa......:buzi:[/COLOR][/COLOR] [/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=DarkRed] [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Neczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Strzegę się :D Perełeczko, teraz będzie już tylko lepiej :loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Perełka wykąpana i pachnąca śpi spokojnie w foteliku.....:loveu::loveu::loveu: Koniec niedoli.....teraz już będzie tylko lepiej......:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/7352/dscn2574dd0.jpg[/IMG] Quote
Miśka84 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka ona delikatna... Perełka to chyba w rodzinie miała labka? :roll: Takie labkowe futerko ;) Quote
AnnaB Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 PEREŁKA i jej koleżanka schowały się przede mną w budzie i za żadne skarby nie chciały wyjść...Musiałam podnieść daszek do góry i Perełkę zabrać Do tej pory serce mi się kroi na wspomnienie oczek tej drugiej maleńkiej suni jak wychodziłam z Perełką z boksu Beciu może teraz na tamtą kolej ????? Zróbcie jej wątek i szukajcie domku proszę (Neczka jedzie jutro robić zdjęcia ,Może pomoże :modla:) Quote
figa33 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a ta druga sunia to chyba Funia...?:-( Quote
AnnaB Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie to nie Funia bo Funia jest ruda a tamta czarniutka...i prawie tak mała jak Perełka Quote
Neczka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Suczuś, która została, to Mimi. Biedaczka siedziała dziś cały dzień w budzie okropnie smutna... sunie były ze sobą niesamowicie zżyte :-( A oto maleńka Mimi [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img367.imageshack.us/img367/3333/dscn2042sh5.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Becia66 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Perełka pierwszą noc spędzi dzisiaj w nowym domku :multi::multi::multi: A tu Perełka w objęciach swojej Pani po raz pierwszy.....:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/2666/dscn2576pj9.jpg[/IMG] Quote
Miśka84 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Neczka']Suczuś, która została, to Mimi. Biedaczka siedziała dziś cały dzień w budzie okropnie smutna... sunie były ze sobą niesamowicie zżyte :-( A oto maleńka Mimi [CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img367.imageshack.us/img367/3333/dscn2042sh5.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/quote] Biedna psinka :-( Quote
Miśka84 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='becia66']Perełka pierwszą noc spędzi dzisiaj w nowym domku :multi::multi::multi: A tu Perełka w objęciach swojej Pani po raz pierwszy.....:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/2666/dscn2576pj9.jpg[/IMG][/quote] :laola: kochana Perełka Quote
Becia66 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Perełka bardzo grzeczna w nowym domku, cichutka , zachowuje czystośc i przede wszystkim super zgodziła sie z podobną domowniczą Muszką. Teraz już bedzie tylko dobrze......:loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Grzeczna Perełka :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To co? Teraz pora na Waszą czarna perlę - Mimi ? Quote
Becia66 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 AnnaB napisał(a):PEREŁKA i jej koleżanka schowały się przede mną w budzie i za żadne skarby nie chciały wyjść...Musiałam podnieść daszek do góry i Perełkę zabrać Do tej pory serce mi się kroi na wspomnienie oczek tej drugiej maleńkiej suni jak wychodziłam z Perełką z boksu Beciu może teraz na tamtą kolej ????? Zróbcie jej wątek i szukajcie domku proszę (Neczka jedzie jutro robić zdjęcia ,Może pomoże :modla:) Aniu uwierz że czuje to samo....:shake:...jest mi strasznie, strasznie przykro bo Mimi tak jak Perełka jest cichutka, niewadząca i bezbronna. I tak sie obie kochały, spały w jednej budzie, wspierały razem w tej schroniskowej niedoli a teraz bidula została sama :-(. Słyszałam że jest strasznie smutna i nie wychodzi z budy....:-( Jest niewiele większa od Perełki tylko masywniejszej budowy ale charakterem bardzo podobna... Zrobie wszystko żeby jej domek znależc ale niestety wyjeżdżam za tydzien i wróce dopiero 9 grudnia i nawet jak założę jej allegro wyróznione to na kogo dac namiary ???:roll: Nie bedzie mnie w kraju i komórki nie zabieram, a tu trzeba być w pełnej gotowości żeby reagować od razu i w razie adopcji finalizować sprawę...:shake: Poza tym mamy tylko 2 zdjecia - to mało na ogłoszenia. Jeśli Pani Digerka przyjedzie po niego przed moim wyjazdem - jak obiecała to pewnie podjadę do schroniska i wtedy porobię więcej zdjęc Mimi, damy allegro wyróżnione tylko błagam - na kogo namiary ???:modla: Quote
Neczka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Beciu, możesz podać na mnie namiary... ;) Quote
Becia66 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Neczka napisał(a):Beciu, możesz podać na mnie namiary... ;) Dzieki Neczuś - miałam nadzieje że sie odezwiesz......:calus: Quote
Recommended Posts