Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego najlepszego Perełko..niech ci się super wiedzie w nowym domku!!! A nowej Pani życzę dużo serca i dużo cierpliwości w razie jakichkolwiek problemów.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

[quote name='SZPiLKA23']ślicznie jej na tej kanapie, a to drugie to co to za wiewiórka ?

:evil_lol:Ta wiewiórka to stała domowniczka, bardzo spokojna i uległa i świetnie się z Perełką dogaduje. Nigdy nie było spięcia między nimi, obie takie boidupy....:eviltong:
Podczas kontrolnej wizyty u weta wyszło że Perełka ma słabe serduszko i musi brać leki. Miała szczęście że trafiła na taki domek....:loveu::loveu:

• 3 months later...
Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
ślicznie jej na tej kanapie, a to drugie to co to za wiewiórka ?

Malutki rudzielec to Muszka - kochana psineczka,
Perełka ma cudny,bezpieczny dom i cudowną,kochającą Panią -
wiem, bo znam domek Perełki - Linki.
A od jakiegoś czasu dziewczyny mają jeszcze jedną koleżankę -
Kamę trójłapkę z Palucha (Kama z wątku ogólnego trójłapek).
O takich domkach marzy się dla psiaków...
Nie mogłyby być szczęśliwsze.

Pozdrawiam Orzechowce

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Wczoraj Lisia odeszła za TM. Strasznie smutno bez niej a najbardziej dobija mnie świadomość , że jej schroniskowe przejścia musiały być tak starszne że zakorzeniły w niej stały, chroniczny lęk który nigdy do końca nie pozwolił Jej na cieszenie sie życiem.

Posted

Bardzo to smutne że psiaki odchodzą tak wcześnie, jedyne pocieszenie że zaznała opieki i miłości na ostatnie lata życia. Bardzo dziękuję ci Tiggi za wszystko co dla niej zrobiłaś, wiem że u ciebie miała to, o czym każdy pies może tylko marzyć. Żegnaj nasza Perełko....:-(