ab-agnieszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Inna cioteczka dopiero zasiadla do kom. Sliczniutki chlopak. Temu to sie poszczescilo.:loveu: Quote
agaga21 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 a jeszcze inna ciotka właśnie przywiozła swojego prywatnego psa do domu po zabiegu:razz: ziutek jest cudooooo:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ...cały ciudny,ale ta morda faflasta...a ta poopina...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 i pomyśleć że ostatniej zimy siedział przemarznięty w budzie dygocząc w samotności...pewnie nie marzył nawet ze jeszcze ktoś go pokocha! Quote
LILUtosi Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A moze szamponik dla Ziutelka :diabloti: [FONT=Arial] [/FONT] Przepraszam, ale szkoda żeby tak fajne szmponiki dla piesków nie znalazły nabywców. Zajżyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szampon-dr-lucy-do-wszystkich-rodzajow-siersci-na-krakow-do-31-05-a-137169/ Quote
Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:serce rośnie [/FONT] Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ...hahaha...ależ słodko to draństwo kochane wygląda! Buziola prosto w nos łobuziaku!:loveu: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 i kolejna bida do ratowania....: pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! Grubanio amstaffka MAJA-czy ktoś ją pokocha? Schronisko Radom Quote
fioneczka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jestem troszkę zaniepokojona bo Ania zmieniła nr telefonu (chyba) i nie odzywa się ani słowem od ponad miesiąca, na maile też nie odpowiada ... Quote
agaga21 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 może miała się odezwać ale zapomniała i np. wyjechała na wakacje...mam nadzieję że się odezwie, sama jestem ciekawa co u ziutka. Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ania odezwała się przez maila ... mam nowy nr zaraz zadzwonię i nakrzyczę na nią bo mnie nieźle nastraszyła u Ziuteczka ok tylko jak Pan wyjeżdża do pracy to Ziutelek strasznie smutaśny chodzi ... taki synuś tatusia :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 fioneczka napisał(a):Ania odezwała się przez maila ... mam nowy nr zaraz zadzwonię i nakrzyczę na nią bo mnie nieźle nastraszyła u Ziuteczka ok tylko jak Pan wyjeżdża do pracy to Ziutelek strasznie smutaśny chodzi ... taki synuś tatusia :eviltong: Nakrzycz, nakrzycz:evil_lol:...mnie też serducho stawało...ale już fika normalnie:lol: Ha...zawsze wiedziałam,ze mądre psisko...synuś tatusia...synuś tatusia:loveu: Troszkę takiego smutku krzywdy nie zrobi...a jaka radość jak Pan wraca!!!:multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no pogadałam sobie z Anią i z Ziutkiem też ;) mozna powiedzieć wszystko ok Ania się nie odzywała bo ukradli jej telefon i laptopa z auta napomknęła mi że jej kuzynka (chyba) znaczy dorosłe małżeństwo raczej jest zainteresowane adopcją psiura w charakterze Ziutka - bo w Ziuteczku się zakochali :loveu: - jak wszyscy którzy go poznali :evil_lol: i .... o naszej Majeczce sobie pomyślałam i juz nawet po krótce ją Ani przedstawiłam teraz tylko jakimś cudem muszę do Marka pojechać i poznać Maję a zdjecia Ziutelka będą jak Ania jakiś sprzęt dorwie zeby fotek napstrykać Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no to działaj asiu, działaj:evil_lol: może akurat majeczka się spodoba:cool3: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ciocia Ania działa błyskawicznie ... mam fotki z dzisiaj - świeżutkie :multi: 8 sierpnia jadę z Fionką nad morze do cioci Andzi :multi: wiec zjadę z traski albo w drodze nad morze albo w powrotnej i odwiedzę Ziutelka :razz: Quote
ania z poznania Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 fioneczka napisał(a):ciocia Ania działa błyskawicznie ... mam fotki z dzisiaj - świeżutkie :multi: No i gdzie te fotki ????:mad: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ania z poznania napisał(a):No i gdzie te fotki ????:mad: Aniu nie krzycz na starszą miłą panią :eviltong: w pracy jestem więc nie mam jak wrzucić :-( Quote
Recommended Posts