Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 to inna starsza pani se zasiądzie i poczeka :p Quote
ania z poznania Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='fioneczka']Aniu nie krzycz na starszą miłą panią :eviltong: w pracy jestem więc nie mam jak wrzucić :-( Bo my tak baaaaaardzo czekamy :Rose: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='ania z poznania']Bo my tak baaaaaardzo czekamy :Rose: no to se poczekacie :diabloti::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Alicja']to inna starsza pani se zasiądzie i poczeka :p ...a z tą starszą panią,następna też zasiądzie i poczeka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to może ciut szybciej bedzie:cool3: nie tylko z powodu wieku,ale i niecierpliwości(a ktoś kiedyś powiedział,ze wiek uczy cierpliwości...chyba jednak nie wszystkich:evil_lol:). Quote
ania z poznania Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 zuzlikowa napisał(a):...a z tą starszą panią,następna też zasiądzie i poczeka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... A co tu same starocie się na wątku Ziutka zebrały :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong:????? Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nie same starocie, bo i ja czekam:eviltong::p:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Fioneczka chyba nie wie, że nad Cioteczkami to tak jak nad pieseczkami- nie wolno się tak znęcać :eviltong:! Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa']...a z tą starszą panią,następna też zasiądzie i poczeka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to może ciut szybciej bedzie:cool3: nie tylko z powodu wieku,ale i niecierpliwości(a ktoś kiedyś powiedział,ze wiek uczy cierpliwości...chyba jednak nie wszystkich:evil_lol:). bo sie nam tu Klub Seniorek zrobi :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 :loveu:misiowaty http://images40.fotosik.pl/162/803bc1fccf782e61.jpg Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 znowu miniaturki:mad: eh, ciotka, ciotka!:evil_lol: ziutek widać szczęśliwy, świetnie wygląda!:loveu: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='agaga21']znowu miniaturki:mad: eh, ciotka, ciotka!:evil_lol: ziutek widać szczęśliwy, świetnie wygląda!:loveu: :diabloti:ja stara a widze :eviltong::eviltong:ta młodzież jakaś wymagająca jest ...dużych fot sie im zachciewa :roll::evil_lol: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Alicja']:diabloti:ja stara a widze :eviltong::eviltong:ta młodzież jakaś wymagająca jest ...dużych fot sie im zachciewa :roll::evil_lol: zaraz nam młodzież pewnie odpisze że starszyzna w okularach biega i dlatego się do miniaturek nie czepia :eviltong: Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 fioneczka napisał(a):zaraz nam młodzież pewnie odpisze że starszyzna w okularach biega i dlatego się do miniaturek nie czepia :eviltong: no właśnie miałam to pisać:diabloti: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='fioneczka']zaraz nam młodzież pewnie odpisze że starszyzna w okularach biega i dlatego się do miniaturek nie czepia :eviltong: :splat: nie pomyślałam :razz: [quote name='agaga21']no właśnie miałam to pisać:diabloti: Ania Ci podpowiedział :diabloti::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ania z poznania napisał(a):Jaki słodki Ziutek :multi:! Słodki...oj,słodki!!!:loveu: Tak miło nie spedziłam juz dawno kilku chwileczek,jak te gdy podglądałam Ziuteczka!... fioneczko...a ta fotka z piłeczką i mineczką,fotką min. miesiąca być powinna! Hej młodzieży, może i nieco stare,ale...ho ho...i to jak hoho!:lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa']Słodki...oj,słodki!!!:loveu: Tak miło nie spedziłam juz dawno kilku chwileczek,jak te gdy podglądałam Ziuteczka!... fioneczko...a ta fotka z piłeczką i mineczką,fotką min. miesiąca być powinna! Hej młodzieży, może i nieco stare,ale...ho ho...i to jak hoho!:lol::evil_lol: :cool2: otóż to :grins: Quote
agaga21 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Hej młodzieży, może i nieco stare,ale...ho ho...i to jak hoho!:lol::evil_lol: :evil_lol:jak to fajnie po kilkunastu latach być znów młodzieżą nazywaną:evil_lol::evil_lol: a to że ho ho ho to ja wiem:eviltong: powiedziałabym nawet HO HO HO!!!:loveu: Quote
fioneczka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 dziś wracając znad morza wpadliśmy z wizytą do Ziutka :loveu: tradycyjnie Fioneczka :diabloti: próbowała dziabnąć przystojniaka Ziutek nas poznał :multi: skakał i cieszył się jak dziecko widać po nim jaki jest szczęśliwy :multi: Quote
fioneczka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 i powiem szczerze że do końca życia będę załowała że Ziutek jest u Ani i Krzyśka a nie u mnie :roll: Quote
Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :loveu::loveu::loveu:pełnia szczęścia na pycholku http://images48.fotosik.pl/182/ac4cad7795e1ba83med.jpg Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Fioneczko...dzięki!:loveu::loveu::loveu:...Ziutek jak zawsze wspaniały...tak się cieszę! Quote
Recommended Posts