Poker Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 to rudy jest wyadoptowany? Dokąd wysłałaś ogłoszenia ? do GW w Poznaniu? Quote
Martali Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Wysłałam na ten email co mi podawałaś kiedyś na gg ;) To GW ale nie wiem czy w Poznaniu :roll: Rudy, Rudzik.. ten maluszek rudy co się wszystkiego bał ma domek. Quote
Martali Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Założyłam wątek niektórym kociakom z Przytuliska, zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f486/kociaki-z-przytuliska-pani-wandy-szukaja-domciu-przyborowko-kolo-poznania-125051/ Quote
Poker Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Martali napisał(a):Wysłałam na ten email co mi podawałaś kiedyś na gg ;) To GW ale nie wiem czy w Poznaniu :roll: Rudy, Rudzik.. ten maluszek rudy co się wszystkiego bał ma domek. tak ,to był adres GW, musiałaś wpisać miasto,czy to był Poznań? Można jeszcze wysłąć do Szczecina, Łodzi ,bo tez nie jest daleko. Quote
Martali Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Eh.. nie napisałam nic. Żadnego miasta :( Quote
Poker Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Martali napisał(a):Eh.. nie napisałam nic. Żadnego miasta :( to wyślij jeszcze raz Quote
Martali Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Okej, wysłałam ogłoszenia Oczka i Lazura :cool3: do GW Poznańskiej, Szczecińskiej i Łódzkiej. Quote
Martali Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Przypominam o głosowaniu na Przytulisko na krakvecie! Ankieta ruszyła! Prosimy o głosy! Quote
Magdina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 MARTA, przeslij nowe fotki takze do Ani,która się zajmuje strona przytuliska to je zamiesci na stronie Quote
Martali Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Fotki wysłałam jak wróciłam z Przytuliska :) Quote
irysek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 dzwonilam dzis do pana andrzeja z ruśca, jedno stworzonko znalazlo nowy domek to takie male obok tego bialego. bialy nadal szuka domu, na zywo jest piekny i ma kochany charakter. jest boski. Quote
Martali Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Świetnie, że kolejna psinka znalazła domek :loveu: Przypominam o głosowaniu na krakvecie na Przytulisko! Quote
Martali Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Super, Irysku. Ja też, a teraz nawołuję znajomych. :cool3: Quote
Magdina Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja równiez zagoniłam wszystkich znajomych:) Quote
Martali Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Mam wspaniałą wiadomość! Młoda suczka Oczko-Księżniczka znalazła domek! :loveu: Jak dowiem sie szczegółów dam znać :p Na razie zapraszam na wątek: http://www.zwierzakiuwandy**********/w-nowym-domu,3/oczko,142.html Quote
Magdina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 super!Marta zamieszczam na stonie Przytuliska wszystkie linki do watków na dogo Quote
Martali Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 To świetnie Magda! :) nasza strona i forum się zmienia.. :p Zapraszamy: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Przypominam też o głosowaniu na Przytulisko na krakvecie! Quote
Poker Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Martali']Mam wspaniałą wiadomość! Młoda suczka Oczko-Księżniczka znalazła domek! :loveu: Jak dowiem sie szczegółów dam znać :p Dopiero przeczytałam ,hura :multi::multi::multi: Quote
Martali Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 No hurrra, hurra! Oczko to cudowny psiak! :p Quote
Martali Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Mam tutaj parę info. dotyczących Przytuliska ;-): - Bazarek na potrzebujące psiaki z Przytuliska: Piękna biżuteria! Każdy znajdzie coś dla siebie! Na Przyborówko! - Szukamy transportu Z KRAKOWA DO PRZYBORÓWKA mięsa i makaronu dla psiaczków: Kraków- Poznań ( Przyborówko)- mięso szuka transportu!!! - Szukamy także transportu pieska z WROCŁAWIA DO PRZYBORÓWKA (Z PRZYBORÓWKA PIES POJEDZIE DO DOMU STAŁEGO W NIEMCZECH!): Potrzebny transport Trzebnica(Wrocław) - Przyborówko(Poznan) na 6-7 grudnia - Zapraszamy na stronę internetową Przytuliska i forum, które przechodzą duże metamorfozy: Strona internetowa - www.zwierzakiuwandy.ovh.org Foum Przytuliska - www.zwierzakiuwadny********** - Zapraszamy też do opieki wirtualniej nad psiakami z Przytuliska - szczegóły na str. internetowej w dziale "Adopcje". - Założyliśmy także adres e-mail do którego ma dostęp wolontariat i w razie jakichkowliek wątpilwości prosimy pisać - [email protected] Ostatnio dom znalazły:loveu:: - Apaszka - Oczko - Rudy vel Bojaczek - Saba (Elunia) - Morelka - Lazurek Reszta psiaków i kociaków czeka na wspaniałe domy. Zdjęcia można obejrzeć na str. internetowej, na tym wątku lub tutaj: Nowe zdjęcia piesków z Przyborówka! Pomóżcie znaleźć im domek!! - zdjęcia piesków http://www.dogomania.pl/forum/f28/starsze-pieski-w-przyborowku-126107/#post11345961 - zdjęcia starszych piesków z Przybrówka Kociaki z Przytuliska Pani Wandy szukają domciu! Przyborówko koło Poznania. - zdjęcia kotków Wspaniała Zulka szuka domu!!! Przyborówko k. Poznania! KTO MOŻE ZROBIĆ ALLEGRO? -wątek Zulki - Prosimy także o wysyłanie petycji do wójta gminy Obrzycko (niedaleko Przytuliska) w której zwierzęta są okropnie traktowane - szczegóły tutaj: Gmina Obrzycko (k.Poznania) głucha na cierpienie zwierząt! WYŚLIJ PETYCJĘ - Przypomniamy o głosowaniu na Przytulisko na krakvecie, które kończy się dzisiaj (30.11.br.) o godz. 24.00 - szczegóły tutaj: Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku - Oczywiście zapraszamy do odwiedzenia Przytuliska! P. Wanda zawsze chętnie opowie o psiakach, można im zrobić zdjęcia, wyjść na spacer, pogłaskać psiaczki i pomóc Pani Wandzie. Przed wyjazdem prosimy o telefon do P. Wandy 501 770 118. :p Quote
Weronia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Lazur znalazł domek :) Trzeba się do domu przejechać na kontrolę :) Quote
Weronia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 no to przy okazji: nowy watek starszych piesków z Przyborówka: STARSZE PIESKI w Przyborówku... Quote
Martali Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Weronia napisał(a):Lazur znalazł domek :) Trzeba się do domu przejechać na kontrolę :) Cudownie! :loveu: Weronika, jak będziesz jechała na kontrole jakoś w weekend lub np. we wtorek to może ja mogłabym się też zbrać? :evil_lol: Quote
Recommended Posts