Martali Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 iwa77 napisał(a):Postaram się ogłosić Apaszkę - tylko potrzebuje info. na kogo podawać namiary w sprawie adopcji , jakiś numer telefonu / mail oraz czy Apaszka ma swój numerek w schronie ? I może w przybliżeniu jej wiek Iwa, przykro mi ale nie bardzo Ci w tej sprawie pomogę... znowu odsyłam do Weroni. (: Quote
Weronia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='iwa77']Postaram się ogłosić Apaszkę - tylko potrzebuje info. na kogo podawać namiary w sprawie adopcji , jakiś numer telefonu / mail oraz czy Apaszka ma swój numerek w schronie ? I może w przybliżeniu jej wiek możesz podać mojego maila: [email protected] Wiek: nie ma roku. Numerka nie ma. Martali, pisałaś, że w weekend tez się do przytuliska wybierasz. Więc może zrób ładne zdjęcia i zapytaj o Apaszkę.. Będziesz pamiętać? Quote
Martali Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Weronia']możesz podać mojego maila: [email protected] Wiek: nie ma roku. Numerka nie ma. Martali, pisałaś, że w weekend tez się do przytuliska wybierasz. Więc może zrób ładne zdjęcia i zapytaj o Apaszkę.. Będziesz pamiętać? Mam nadzieję, że uda mi się tam pojechać :) Oczywiście, zapytam P. Wandę o Apszkę i zrobie kilka fotek. Pozdrawaiam :lol: Quote
irysek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a ja w czwartek wybieram sie na pare dni do pani wandy, zeby pomoc :) tez pocykam zdjecia psiakom :) Quote
Martali Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 iryskowa napisał(a):a ja w czwartek wybieram sie na pare dni do pani wandy, zeby pomoc :) tez pocykam zdjecia psiakom :) Iryskowa, to super! Życzę pracowitych i uadnych dni u Pani Wandy. Podziel się później z nami wrażeniami i powklejaj zdjęcia na wątek, jeśli możesz. ;) Pozdrawiam! Quote
Martali Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 W niedzielę jadę do Przyborówka. Zrobie zdjęcia i podpytam P. Wandę o Oczko, Podusie i Apaszke :loveu: (na razie chciałabym poogłaszac te trzy psiaki). Czy ktoś chciałby zdjęcie jakiegoś pieska lub informacje na temat któregoś? Pozdrawiam! ;) Quote
iwa77 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ok to ja czekam na piękne fotki Apaszki (koniecznie całej sylwetki !) i innych piesków i tak jak obiecałam porobię parę ogłoszeń.;) Quote
rita60 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Sliczne te psiaki,szczegolnie te szorstkie mordunie jak Hienka,Morelka,Filipek no i Sara/moze macie jakies lepsze foty Sary:roll:/wstawiłabym je na watek,psy w typie teriera. Quote
Martali Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Okej, wstawię zdjęcia Sary, ktore udało mi się zrobić (bardzo się cieszyła ze spaceru, więc trudno było ją złapać) (: Quote
rita60 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzieki za foty:lol:jeszcze jedno,do kogo podac komtakt:roll:i gdzie jest Przyborowek:oops: Quote
DG32 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Martali napisał(a):W niedzielę jadę do Przyborówka. Zrobie zdjęcia i podpytam P. Wandę o Oczko, Podusie i Apaszke :loveu: (na razie chciałabym poogłaszac te trzy psiaki). Czy ktoś chciałby zdjęcie jakiegoś pieska lub informacje na temat któregoś? Pozdrawiam! ;) To może zapytaj czy jamniczka Majka jest do adopcji, jak tak to dowiedz się jak najwięcej (ile na oko ma lat, stosunek do innych zwierząt - psów, kotów, czy jest wysterylizowana itp) i cyknij parę fotek. Z góry dziękuję. Quote
Martali Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Rita - Przyborówko jest koło Szamotuł, niedaleko Poznania(Zwierzaki u Wandy to strona internetowa Przytuliska). Myślę, że możesz podawać maila wolontariuszki Weroniki - [email protected] DG32 - Okej, podpytam P. Wandę o Majkę :) Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Właśnie wróciłam z Przyborówka i zaraz wstawię zdjęcia, które udało mi się zrobić. Na razie kilka informacji (: LDG32 - Majka nie jest do adopcji. Sunia Apaszka znalazła domek! Cieszę się ogromnie, że szczęście się do niej usmiechnęło. :loveu: Teraz inne pieski czekają na nowych włascicieli. Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Wstawiam kolejne zdjęcie Morelki, wcześniej już o niej pisałam. Przekochana młoda sunia, łagodna, lgnie do ludzi. Zulka (nazwana tak dzisiaj) to młodziutka sunia, nowa w schronisku, uwielbia być noszona na rekach i głaskana, jest bardzo przyjazna (; (mogę wstawić więcej jej zdjęć, mam duzo) Oczko, bardzo energiczny szczeniaczek. Cudowny, łagodny w stosunku do ludzi :) Młoda sunia - nia ma więcej niż 3 lata (nie znam jej imienia) bardzo spokojna, milutka. Pieski można ogłaszac :loveu: - z góry dziękuję. Jesli ktoś chciałby więcej zdjęć czy informacji na temat któregos pieska, postaram się odpowiedzieć a jesli nie ja to moze któraś wolontariuszka (: Pozdrawiam! Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale się ciesze , że Apaszka znalazła dom . Zrobię pózniej parę ogłoszeń Morelce w takim razie ! Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ja również cieszę się ogromnie! Jesli będziesz chciała mogę przeslać Ci więcej zdjęć Morelki. Pozdrawiam i dziękuję. :loveu: _______________ Mój bazarek: Piękne książki i puzzle na pomoc dla piesków z Przyborówka! Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jak masz jakiś ładne zdjęcia to wstaw na wątek - na większości portali ogłoszeniowych można wstawiać po parę zdjęć , a ludzie to wzrokowcy - musi kogoś zauroczyć wyglądem;) Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Zdjęcia pięknej suni Morelki:lol:: Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ogłoszenia Morelki : Wyróżniona Alegratka �liczna suczka Morelka Śliczna suczka Morelka - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne �liczna suczka Morelka / Psy > Pozosta�e - Pozna� Zwierz�ta. �liczna suczka Morelka Sliczna Morelka szuka domu Quote
Poker Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Morelka jest cudnaaaa. Zrobię jej ogłoszenie do wyborczej poznanskiej i wrocłąwskiej Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Iwa, coś mi się Twoje ogłoszenie nie chce wyświetlić.. Pokerku, świetnie! Dziękuję!:loveu: Quote
Martali Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Iwa, to drugie mi się wyświetliło! Jest cuuuudowne! :loveu: Dziękuje w imieniu suni i P. Wandy! (mogę też je gdzieś wrzucić?) Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Teraz powinny się wyświetlić oba ogłoszenia ! A wrzucaj cioteczko gdzie chcesz , oby przyniosło suni szczęście. Ten wierszyk jest autorstwa mojego męża więc nie ma obaw o prawa autorskie i tantiemy ;););) Dobra robię dalej ogłoszenia , bo potem to wypada mężowi chwilę poświęcić:diabloti: Quote
Poker Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pozdrów swojego męża i powiedz ,że jest baaardzo koffany. Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pokerku dziękuję ! Martali : Wszystkie moje ogłoszenia dla Morelki znajdziesz w poście 44 . Allegro nie zrobię , ponieważ nie mam tam konta. Powodzenia sunieczko ! Quote
Recommended Posts