Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa77 napisał(a):
Postaram się ogłosić Apaszkę - tylko potrzebuje info. na kogo podawać namiary w sprawie adopcji , jakiś numer telefonu / mail oraz czy Apaszka ma swój numerek w schronie ? I może w przybliżeniu jej wiek

Iwa, przykro mi ale nie bardzo Ci w tej sprawie pomogę... znowu odsyłam do Weroni. (:

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']Postaram się ogłosić Apaszkę - tylko potrzebuje info. na kogo podawać namiary w sprawie adopcji , jakiś numer telefonu / mail oraz czy Apaszka ma swój numerek w schronie ? I może w przybliżeniu jej wiek

możesz podać mojego maila: [email protected]
Numerka nie ma.

Martali, pisałaś, że w weekend tez się do przytuliska wybierasz. Więc może zrób ładne zdjęcia i zapytaj o Apaszkę.. Będziesz pamiętać?

Posted

[quote name='Weronia']możesz podać mojego maila: [email protected]
Numerka nie ma.

Martali, pisałaś, że w weekend tez się do przytuliska wybierasz. Więc może zrób ładne zdjęcia i zapytaj o Apaszkę.. Będziesz pamiętać?

Mam nadzieję, że uda mi się tam pojechać :) Oczywiście, zapytam P. Wandę o Apszkę i zrobie kilka fotek.

Pozdrawaiam :lol:

Posted

iryskowa napisał(a):
a ja w czwartek wybieram sie na pare dni do pani wandy, zeby pomoc :)
tez pocykam zdjecia psiakom :)

Iryskowa, to super! Życzę pracowitych i uadnych dni u Pani Wandy. Podziel się później z nami wrażeniami i powklejaj zdjęcia na wątek, jeśli możesz. ;)

Pozdrawiam!

Posted

W niedzielę jadę do Przyborówka. Zrobie zdjęcia i podpytam P. Wandę o Oczko, Podusie i Apaszke :loveu: (na razie chciałabym poogłaszac te trzy psiaki). Czy ktoś chciałby zdjęcie jakiegoś pieska lub informacje na temat któregoś?

Pozdrawiam! ;)

Posted

Sliczne te psiaki,szczegolnie te szorstkie mordunie jak Hienka,Morelka,Filipek no i Sara/moze macie jakies lepsze foty Sary:roll:/wstawiłabym je na watek,psy w typie teriera.

Posted

Martali napisał(a):
W niedzielę jadę do Przyborówka. Zrobie zdjęcia i podpytam P. Wandę o Oczko, Podusie i Apaszke :loveu: (na razie chciałabym poogłaszac te trzy psiaki). Czy ktoś chciałby zdjęcie jakiegoś pieska lub informacje na temat któregoś?

Pozdrawiam! ;)

To może zapytaj czy jamniczka Majka jest do adopcji, jak tak to dowiedz się jak najwięcej (ile na oko ma lat, stosunek do innych zwierząt - psów, kotów, czy jest wysterylizowana itp) i cyknij parę fotek. Z góry dziękuję.

Posted

Właśnie wróciłam z Przyborówka i zaraz wstawię zdjęcia, które udało mi się zrobić.
Na razie kilka informacji (:

LDG32 - Majka nie jest do adopcji.

Sunia Apaszka znalazła domek! Cieszę się ogromnie, że szczęście się do niej usmiechnęło. :loveu: Teraz inne pieski czekają na nowych włascicieli.

Posted

Wstawiam kolejne zdjęcie Morelki, wcześniej już o niej pisałam. Przekochana młoda sunia, łagodna, lgnie do ludzi.

Zulka (nazwana tak dzisiaj) to młodziutka sunia, nowa w schronisku, uwielbia być noszona na rekach i głaskana, jest bardzo przyjazna (; (mogę wstawić więcej jej zdjęć, mam duzo)

Oczko, bardzo energiczny szczeniaczek. Cudowny, łagodny w stosunku do ludzi :)

Młoda sunia - nia ma więcej niż 3 lata (nie znam jej imienia) bardzo spokojna, milutka.

Pieski można ogłaszac :loveu: - z góry dziękuję.
Jesli ktoś chciałby więcej zdjęć czy informacji na temat któregos pieska, postaram się odpowiedzieć a jesli nie ja to moze któraś wolontariuszka (:

Pozdrawiam!

Posted

Jak masz jakiś ładne zdjęcia to wstaw na wątek - na większości portali ogłoszeniowych można wstawiać po parę zdjęć , a ludzie to wzrokowcy - musi kogoś zauroczyć wyglądem;)

Posted

Teraz powinny się wyświetlić oba ogłoszenia ! A wrzucaj cioteczko gdzie chcesz , oby przyniosło suni szczęście. Ten wierszyk jest autorstwa mojego męża więc nie ma obaw o prawa autorskie i tantiemy ;););)
Dobra robię dalej ogłoszenia , bo potem to wypada mężowi chwilę poświęcić:diabloti:

Posted

Pokerku dziękuję !

Martali :
Wszystkie moje ogłoszenia dla Morelki znajdziesz w poście 44 .
Allegro nie zrobię , ponieważ nie mam tam konta.
Powodzenia sunieczko !