mru Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 zobaczcie, co zastałam na poczcie :) zobaczcie, jaki ze mnie przystojniak Quote
mru Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Maksiu obczaja swoje włości ;) umiem też kilka sztuk! dajesz, dajesz smakołyki! a niech, położę się nawet, jeśli za co toć dostanę... no, podawałem już chyba, nie? ;) Quote
mru Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 i inne sztuki :) ooo zabawka od mru, ale niezła! dajesz! czego zabiera? no a na koniec najpiękniejsze... :D :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zabujczo piekny jest :loveu: a jaki madry Quote
Miśka84 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Zabujczo piekny jest :loveu: a jaki madry Przystojniaczek :):) Quote
mru Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 mam prośbę do WSZYSTKICH z URSYNOWA moja mama w niedzielę i wczoraj znów około 19 widziała błąkającego się po osiedlach tu u mnie w okolicy Belgradzkiej/Lokajskiego małego jamnikowatego pieska w kolorze raczej jasnym, popielatym, może wpadającym w rudy my zaraz po tym wyszliśmy i przeszliśmy całe Lokajskiego i teren szkoły przy Lokajskiego (bo mama widziała tego psiaka przy terenie szkoły) no ale po psie ani śladu :shake: więc jakby coś się Wam w oczy rzuciło to mówcie :) Quote
mru Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ale "udało" Wam się z ta przerwą, muszę powiedzieć bo Paweł ciężko zachorował :( i miesiąc w domu siedział - dopiero teraz zaczyna wychodzić biedak... więc się zgraliście ;) Quote
MakS Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mru napisał(a):jak Maks i nauki? :):) :cool3: to zależy od humoru szkolonego;) a poważnie, to zdolna bestia jest, ale tylko psoty mu w głowie, co sprawia, że czasem jest ciężko. Np. czemu mam siedzieć i czekać aż mnie przywołają? lepiej sam szybko przybiegnę to mi paróweczkę dadzą:) a tu chodzi właśnie o to, żeby został i czekał na komendę! poza tym, zaczął przejawiać agresję w stosunku do innych psów i często nie wiadomo do końca, czy będzie się bawił, czy warczał, zwłaszcza, ze w obu przypadkach najpierw uważnie obserwuje psa. z tego, co zauważyłam, nie lubi bokserów- kiedyś nie było problemów, ale mamy na osiedlu jednego takiego boksera, co to na każdego psa ujada no i Maks się zniechęcił:( nadal też próbuje ciągnąc, ale już nie tak bardzo jak dawniej, czasem jeszcze na nas skacze, ale rzadko- raczej w euforii niż rozmyślnie. "Niestety", nie czyta już książek:evil_lol:- łaskawie zostawił coś dla nas:multi: Paweł bardzo nam pomógł i nadal pomaga, choć mamy krótką przerwę, ponieważ tyle nam się teraz na głowę zwaliło, że wygospodarować choćby kwadrans jest ciężko, ale cały czas trenujemy to, czego już się nauczyliśmy:) Quote
MakS Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 oj, to niedobrze:-(- już ostatnim razem Paweł średnio wyglądał:( Maks jest na prawdę bardzo inteligentny- jak wracamy z dworu zawsze wycieramy mu łapki. Ponieważ jestem leworęczna instynktownie najpierw zajmuję się lewą łapką a Maksio skwapliwie mi ją podaje, więc doszłam do wniosku, że pies jest lewołapny i przeszłam nad tym do porządku dziennego. Dopiero wczoraj Tomek zdziwił się, bo jak wrócił z dworu Maks podał Mu lewą łapę. Na to ja się zdziwiłam, bo przecież to normalne, że daje lewą łapę- okazało się jednak, że wcale nie- Tomek jest praworęczny i Jemu Maks podaje najpierw prawą łapę! cwaniak z Maksiora, jakich mało:evil_lol: Quote
MakS Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Hej, domyślam się, ze raczej nikt już nie zagląda na ten wątek- jest w końcu tyle psiaków w potrzebie, ale gdyby jednak ktoś się zapędził, to chciałam tylko powiedzieć, że Maksio przeprowadził się i obecnie "grasuje" w okolicach parku Morskie Oko. Chłopak szybko zaakceptował nowe mieszkanie- pewnie dlatego, że były tam już nasze rzeczy (i my:)) i teraz zdarza mu się nawet szczeknąć!:evil_lol: (zazwyczaj jest tak cichy, że podejrzewaliśmy, że jest "niemową"). kolejne wielkie wyzwanie przed nim w sierpniu- pojawi się nowy członek stada, dlatego już teraz zaczęliśmy go do tego przygotowywać. Quote
mru Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 MakS napisał(a):Maksio przeprowadził się i obecnie "grasuje" w okolicach parku Morskie Oko. wiemy wiemy :D coś nam się o uszy obiło ;) rzut beretem od mojej pracy! wchodzimy cały czas do Szczęściarza Quote
mru Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jak tam Maksiu? umie już sztuczki wszystkie? :) zdolny jest, tyle wam powiem kurde przegladałam wątek w poszukiwaniu ludzi z Ursynowa i ojej... jaka to była gonitwa! tak się cieszę piesku, że trafiłeś na dobrych ludzi, którzy Cie kochaja i chca z Toba pracować i w góle mimo, że przeprowadzki i rodzina sie powieksza :D Quote
Fasolka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Zaglądamy, zaglądamy :loveu: Cieszymy się, że Maksio taki zdolny i że macie tyle cierpliwości do niego ;) Z podawaniem różnych łap do wycierania całkowicie mnie rozwalił, nie posądzałam go o taką inteligencję, przyznaję ze wstydem :oops: Gratuluję powiększonego już wkrótce stada :lol: No i przeprowadzki w moje obecne okolice ;) Pozdrawiam całą rodzinkę :lol: Quote
Fasolka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 mru napisał(a):jak tam Maksiu? umie już sztuczki wszystkie? :) zdolny jest, tyle wam powiem kurde przegladałam wątek w poszukiwaniu ludzi z Ursynowa i ojej... jaka to była gonitwa! tak się cieszę piesku, że trafiłeś na dobrych ludzi, którzy Cie kochaja i chca z Toba pracować i w góle mimo, że przeprowadzki i rodzina sie powieksza :D Mru, dopiero dziś odczytałam Twoją wiadomość, własnie wrociłam z urlopu gdzie nie miałam dostepu do netu :roll: Quote
mru Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 a to Ty teraz Mokot? ;) nie Kabat? :) dziś pisałam wiadomość, znaczy wczoraj patrząc na godzinę :) Fiodorka nadal szukamy :(:(:(:( Quote
Fasolka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mru napisał(a):a to Ty teraz Mokot? ;) nie Kabat? :) dziś pisałam wiadomość, znaczy wczoraj patrząc na godzinę :) Fiodorka nadal szukamy :(:(:(:( No tak, teraz jestem Starym Mokotem :evil_lol: ;) A to możliwe żeby Fiodorek sam się gdzieś błąkał? Czy raczej ktoś go przytulił i stąd trudność? Quote
mru Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 na Mokotowie chyba nie na Stegnach wczoraj był napisałam do Ciebie, bo zapomniałam, że przecież się przeprowadziłaś (chyba mówiłaś) Quote
mru Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 widziałam wczoraj Maksa :loveu: jest boski, wygląda cudownie i ma wspaniałych ludzi. Quote
mru Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 rok temu była naprawdę ciepła (chyba) niedziela :) szłyśmy sobie ze swoimi psami (Dymeczek:() na spacer, kiedy to wyleciał na nas zboczeniec Maksior ;) dziś Maksiu to jeden z tych najszczęśliwyszych na świecie chyba :D sami zobaczcie (Kasiu, pozwoliłam sobie ukraść Ci fotki z n-k;)) musiałam Wam o tym napisać ;) żeby raz jeszcze wszystkim bardzo podziękować! :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
Miśka84 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 To już rok.:crazyeye: Jak ten czas leci... Quote
Recommended Posts