Jump to content
Dogomania

Madras, jeszcze dzieciak, po nieudanej adopcji nadal w schronie. Pojechał do domu!!!

Recommended Posts

Posted

nie wcinasz się:loveu:
zawsze do usług:lol:

już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu...tak myślę może środa...:cool3:

jak miło że wszystkie szczeniorki idą na tymczas:multi:

a co sie naszej herbacianej damie stało?:oops:

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dilmah już w domku - dzisiajn pojechała i mam nadzieje, że bęzie szczęsliwa. Dostała w lecznocy leki, miała nieco rozwolnienia i wymiotowała 2 razy. To niestrawność. Ponieważ zrobiła w gabinecie weta koopke, wet mógł dokładnie stwierdzić co i jak. Wykluczył to czego się bałam. Dostałą bolesne zastrzyki, darła się ojrutnie.
Teraz mam nadzieję, że będzie dobrze. W nowym domku. Własnym domku.

Na domek czeka cudo - piekny, maleńki - 0,90 kg wagi Yunan - brat. Kudłaty, sniady, piekny psiak.

Posted

[quote name='marta23t']o to już pierwsza trójca ma domki...:loveu:cudownie
teraz czekamy na domek pozostałej trójki...
zabraliście resztę psiutków czy tylko herbatnika?[/quote]

Wyciągnęłam je wszystkie, z herbatników został tylko [B][I]Yunan (Conan Barbarzyńca[/I][/B]) :evil_lol: charakterek to on ma zadziory strasznego, przy czym lubi sobie to 0,9 kg porzadzić, a jak mu sie nie pozwoli to głośno protestuje :mad: Z czarnych został tylko[B][I] Fazi[/I][/B] - spokojny, lekko spanikowany, bo bez siostry (pojechała wczoraj do domu do Swarzędza). Tym sposobem tylko dwa szczeniory szukają domków. I trzeba je szybko znaleźć bo hernatnik zamęczy czarnego - mimo, ze jest od niego mniejszy ;)

Posted

Dopiero po południu będe wiedziała, czy mogę jechać, a i tak pewnie bedę miała do ciebie "romans" związany z samochodem i psami. Jeśli możesz wyślij mi na pw swój nr telefonu to zadzwonię pod wieczór i wszystko wyjaśnię. A z cioteczką sznuszkak to się skontaktuję i o wszystkim poinformuję.

Posted

Yunan całą drogę ze schronu do weta usiłował pokazać nam, kto tu rządzi:evil_lol:
Czarne rodzeństwo ziewnęło rozkosznie na moich kolanach i odpłynęło w sennych marzeniach na psie łąki, a ten wojownik dokazywał:evil_lol:

Zobaczymy, w jakim składzie ekipa wybierze się jutro do schronu. Renata da ci znać wieczorkiem.

Posted

to jeden czarnulec został??

oj to była akcja - adopcja błysk..
oby wszystkie takie:razz:
mam nadzieję że zła passa przełamana i teraz pozostałe nasze miłości trafią do domków...

Posted

Ostatni herbatnik pojedzie do domu w poniedziałek. Jeszcze w poniedziałek zabieram jego i koteczkę File do weta a wieczorem pojedzie do domu. Będzie mieszkał na moim osiedlu - pod nadzorem ;)

Posted

[quote name='Rene@Rabik']Wniosek z tego taki, że trzeba zawsze wczesniej wypić za powodzenie adopcji i domki rosną jak grzyby po deszczu ;)[/quote]
słuchajcie które jeszcze zostały i gdzie są pisaki - szukam pieska do adopcji ale woj. śląskie

Posted

U nas wszystkie już wydane, ale jakbyś chciała innego to Szczurosława u siebie ma szczeniaka jamnika i piękna Bezę

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-ze-schroniska-na-wasoszkach-k-pily-mimo-wszystko-one-tez-potrafia-chca-kochac-28872/index221.html[/URL]