marta23t Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 nie wcinasz się:loveu: zawsze do usług:lol: już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu...tak myślę może środa...:cool3: jak miło że wszystkie szczeniorki idą na tymczas:multi: a co sie naszej herbacianej damie stało?:oops: Quote
supergoga Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Dilmah już w domku - dzisiajn pojechała i mam nadzieje, że bęzie szczęsliwa. Dostała w lecznocy leki, miała nieco rozwolnienia i wymiotowała 2 razy. To niestrawność. Ponieważ zrobiła w gabinecie weta koopke, wet mógł dokładnie stwierdzić co i jak. Wykluczył to czego się bałam. Dostałą bolesne zastrzyki, darła się ojrutnie. Teraz mam nadzieję, że będzie dobrze. W nowym domku. Własnym domku. Na domek czeka cudo - piekny, maleńki - 0,90 kg wagi Yunan - brat. Kudłaty, sniady, piekny psiak. Quote
marta23t Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 o to już pierwsza trójca ma domki...:loveu:cudownie teraz czekamy na domek pozostałej trójki... zabraliście resztę psiutków czy tylko herbatnika? Quote
snuszak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 słuchajcie ja srode wybieram sie do schronu czy ktos mi bedzie towarzyszyc? Quote
marta23t Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 też bym się chętnie wybrała:cool3: a co na to reszta? a Ty snuszkak o której byś sie wybierała? bo ja do 16 praca i dojechać muszę...:oops: Quote
Rene@Rabik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='marta23t']o to już pierwsza trójca ma domki...:loveu:cudownie teraz czekamy na domek pozostałej trójki... zabraliście resztę psiutków czy tylko herbatnika?[/quote] Wyciągnęłam je wszystkie, z herbatników został tylko [B][I]Yunan (Conan Barbarzyńca[/I][/B]) :evil_lol: charakterek to on ma zadziory strasznego, przy czym lubi sobie to 0,9 kg porzadzić, a jak mu sie nie pozwoli to głośno protestuje :mad: Z czarnych został tylko[B][I] Fazi[/I][/B] - spokojny, lekko spanikowany, bo bez siostry (pojechała wczoraj do domu do Swarzędza). Tym sposobem tylko dwa szczeniory szukają domków. I trzeba je szybko znaleźć bo hernatnik zamęczy czarnego - mimo, ze jest od niego mniejszy ;) Quote
marta23t Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Rene jedziecie jutro do schronu? :evil_lol: ale fajnie że małe domki mają... Quote
Rene@Rabik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dopiero po południu będe wiedziała, czy mogę jechać, a i tak pewnie bedę miała do ciebie "romans" związany z samochodem i psami. Jeśli możesz wyślij mi na pw swój nr telefonu to zadzwonię pod wieczór i wszystko wyjaśnię. A z cioteczką sznuszkak to się skontaktuję i o wszystkim poinformuję. Quote
marta23t Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 wysłałam nr na pw:cool3: daj proszę znać;) i co z Gosią- czy jedzie?:loveu: Quote
Margolka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Yunan całą drogę ze schronu do weta usiłował pokazać nam, kto tu rządzi:evil_lol: Czarne rodzeństwo ziewnęło rozkosznie na moich kolanach i odpłynęło w sennych marzeniach na psie łąki, a ten wojownik dokazywał:evil_lol: Zobaczymy, w jakim składzie ekipa wybierze się jutro do schronu. Renata da ci znać wieczorkiem. Quote
marta23t Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ok to czekam na informację pod telefonem bo z pracy uciekam i net wyłączam:cool3: Quote
snuszak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 super, ja tylko czekam na info o ktorej :diabloti: szczeniorki szukaja domkow! Quote
Margolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Yunan barbarzyńca czeka na swego konesera:diabloti: Quote
Rene@Rabik Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Koneser odbiera go w poniedziałek. Tak więc wszystkie herbatniki mają domy - w expresowym tempie :loveu::loveu::loveu: Quote
marta23t Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 to jeden czarnulec został?? oj to była akcja - adopcja błysk.. oby wszystkie takie:razz: mam nadzieję że zła passa przełamana i teraz pozostałe nasze miłości trafią do domków... Quote
Margolka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Marta, tych miłości to mamy pełen Buk i Puszczykowo:evil_lol: Quote
marta23t Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no to musimy całe stadko wypchnąć do domków- nie ma innej opcji:loveu: Quote
Margolka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 W przeciwieństwie do liści, domki nie chcą spadać z drzew:-( A psiutów wciąż przybywa... Quote
supergoga Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ostatni herbatnik pojedzie do domu w poniedziałek. Jeszcze w poniedziałek zabieram jego i koteczkę File do weta a wieczorem pojedzie do domu. Będzie mieszkał na moim osiedlu - pod nadzorem ;) Quote
snuszak Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 świetna wiadomosc :multi::multi::multi::multi: Quote
Rene@Rabik Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wniosek z tego taki, że trzeba zawsze wczesniej wypić za powodzenie adopcji i domki rosną jak grzyby po deszczu ;) Quote
scarlet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Wniosek z tego taki, że trzeba zawsze wczesniej wypić za powodzenie adopcji i domki rosną jak grzyby po deszczu ;)[/quote] słuchajcie które jeszcze zostały i gdzie są pisaki - szukam pieska do adopcji ale woj. śląskie Quote
Rene@Rabik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 U nas wszystkie już wydane, ale jakbyś chciała innego to Szczurosława u siebie ma szczeniaka jamnika i piękna Bezę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-ze-schroniska-na-wasoszkach-k-pily-mimo-wszystko-one-tez-potrafia-chca-kochac-28872/index221.html[/URL] Quote
Recommended Posts