peate Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a może trzeci kociak nie zrobi Pani różnicy :cool3: bo inaczej Dandi zostanie sam :-( Quote
Seaside Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 I jak tam rozmowy?? domek się nie rozmyślił?? A może Dandi ma zainteresowanych?? :razz: Quote
peate Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 tak na wszelki wypadek podniosę kociaki ;) Quote
Korciaste Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 peate napisał(a):tak na wszelki wypadek podniosę kociaki ;) My również- wszytskie takie słodkie :loveu: Quote
Jola_K Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Seaside napisał(a):I jak tam rozmowy?? domek się nie rozmyślił?? A może Dandi ma zainteresowanych?? :razz: przepraszam ze nic nie odpowiadam od swiat az do 5.01 mam ograniczony dostep do netu wpadam tylko na chwile by napisac, ze wczoraj odbyla sie wizyta przedadopcyjna w domku dla kotki Dusi i Diuny, bo domek zdecydowal sie adoptowac obie kotki domek jest w Jastrzebiu, jest fajny i juz przygotowany na ich przybycie zostanie Dandi zastanawiam sie czy wybor jest dobry, czy moze lepiej jak do domku pojdzie rodzenstwo, panny moga sie nie zgodzic, przeciez od kilku tygodni sa osobno.... sama nie wiem z drugiej strony jest to szansa dla Diuny, doroslej kotki mysle nad tym ********** zmykam, przepraszam ze tak mnie malo Quote
Jola_K Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 jestem juz 8) dzisiaj Dusia i Dandi pojechaly do nowego domku juz dotarly, na razie siedza schowane pod kanapa :roll: dlugo myslalam nad tym, czy dobrze ze pojedzie kotka Diuna i Dusia ja je rozlaczylam ponad 2 tyg temu, male poszly do innego pomieszczenia, a do Diuny dolozylam kotke ktora ktos wywalilam na swieta :shake: Diuna aktualnie ma rujke, juz wczesniej fukala na maluchy, pomyslalam ze szkoda rozdzielac rodzenstwo, ktore jest ze soba bardzo zzyte i wysylac kotki ktore beda musialy sie ze soba oswajac, a Diuna moze byc "opryskliwa" dla mlodszej Duski zaproponowalam wiec podmiane ich nowa Pani wyrazila zgode a nawet sie ucieszyla, bo myslala o Dandim, ze zostanie sam, ze takie to jakies smutne wszystko pojechaly wiec mlodsze kotki a Diuna nadal czeka moze ktos potepi moj wybor, bo wydalam mlodsze kotki a nie dorosla kocice, ale tu sytuacja byla specyficzna, gdyby to byl dom dla jednego kotka, bezwzglednie proponowalabym wlasnie dorosla kotke ale mialy jechac dwa koty, w roznym wieku, ktore juz na te chwile sa dla siebie obce i jeszcze napisze wam jedna wiadomosc 8) dwa dni temu, i wczoraj i dzisiaj.............. wymizialam Diune, podkresle -dzika kocice, na wlasnych kolanach :multi: normalnie dala sie w koncu dotknac, slicznie podklada sie do glaskania, barankuje, potrafi nawet podkladac czolko do calowania, normalnie, zaszla w niej taka zmiana ze szok ja podejrzewam ze ona ma rujke, stad ta milosc do innych, ale... to nasz pierwszy kontakt od sierpnia, kiedy to do mnie trafily, wczesniej nie bylo mowy o dotyku, zlapaniu itp, fukala, warczala, uciekala w sumie teraz tez od razu nie da sie dotknac, trzeba ja przywolac i spokojnie wyciagnac dlon, a potem to juz da sie zabrac na rece itp ogromnie sie ciesze, bo to oznacza ze da sie z niej zrobic pieszczocha :Di to zwieksza szanse na adopcje :cool3: Quote
Seaside Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 cudowne wiadomości!!!!!!!!!! :loveu: Bardzo bardzo się cieszę że moi ulubieńcy zostali razem :) A Diunce też znajdziemy dobry domek!!!!!!! :multi: Quote
paros Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To widzę, że złe zmiany wprowadziłam :oops: bo to Diuna szuka domu :-( strona kocia jest zaktualizowana http://jg1.pl/ i robię ogłoszenia w necie:lol: Quote
Jola_K Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 paros dziekuje zmiana nastapila w ostatniej chwili, dzien przed ich wyjazdem do nowego domu u kociakow wsio dobrze, Dandi jest odwazniejszy, Dusia bardziej wycofana, ale zasiadla dzisiaj do wieczornych faktow razem z rodzina 8) glownie siedzi i obserwuje co sie dzieje Dandi wciaz zwiedza, w przerwach szaleja jak na kota przystalo :evil_lol: dostalam pierwsze zdjecia kociakow, wlasciwie tylko Dandiego, zdjecia Dusi dostane pozniej zobaczcie jaki ksiaze ich nowa pancia ma ciekawe hobby - lalki :loveu: i Dandi wlasnie korzysta z lozeczka dla lalek Quote
nika28 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak fajnie że kociaki już w domkach :loveu: :multi: Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a ja juz myślałam, że to takie specjalne łoże dla kociaków :evil_lol: ale w końcu chyba się nie bardzo pomyliłam ;) Quote
Jola_K Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 nie pomylilas sie :) pieknie wyglada w tych koronkach chociaz zastanawiam sie jak dlugo te zaslonki powisza :evil_lol: ciekawe jakie zdjecia Dusi dostane ******************************** Diuny przemiany ciag dalszy, przy pierwszym kontakcie ucieka, ale zaraz potem podchodzi, miauczy, mruczy i podklada glowe do calowania :multi: ogromnie sie ciesze ze sie przelamala, to zwieksza jej szanse na adopcje Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jola_K napisał(a):nie pomylilas sie :) pieknie wyglada w tych koronkach chociaz zastanawiam sie jak dlugo te zaslonki powisza :evil_lol: ciekawe jakie zdjecia Dusi dostane co do zasłonek to mam identyczne odczucia :evil_lol: a co do fotek Dusi to boję się żebyśmy jakiejś małej laleczki z kokardkami i spódniczką nie zobaczyły ;) Quote
peate Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cały czas czekamy na fotki Dusi :loveu: a tymczasem Diuna w górę! Quote
Jola_K Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 dostalam kilka fotek :loveu: wkleje przy okazji ******* na razie znosze spiewy Diuny, ktora na dobre rujki dostala planuje akcje sterylkowo-kastracyjna nie wiem jak to udzwigne kto moze organizowac aukcje, wesprzec nas karma lub zwirkiem, bede wdzieczna, kazda pomoc jest potrzebna Quote
peate Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jola_K napisał(a): planuje akcje sterylkowo-kastracyjna nie wiem jak to udzwigne kto moze organizowac aukcje, wesprzec nas karma lub zwirkiem, bede wdzieczna, kazda pomoc jest potrzebna podnoszę PILNE ! Quote
Jola_K Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Diuna sama podchodzi i poddaje czolo do calowania nie moge sie nadziwic jak wielka przemiana w niej nastapila w jeden dzien........ Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 zdjecia Dusi Dandiego, ktore kilka dni temu dostalam od Dropsiary :D Dropsiara, to nick ich opiekunki z forum miau, ktora juz sie tam zalogowala i obiecala zalozyc osobisty watek kociakow, w ktorym beda aktualne wiesci z nowego domu :) a tymczasem zobaczcie na te slodkosci :loveu: Dropsiara, dziekuje :Rose: Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale urosły :crazyeye: śliczna z nich "parka" :loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 peate napisał(a):ale urosły :crazyeye: śliczna z nich "parka" :loveu::loveu: i ja widze ze urosy, choc tak malo czasu minelo od kiedy pojechaly tesknie za nimi mialam je od tyci, tyci kotka Quote
Recommended Posts