Jola_K Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Diuna i druga kotka (ciagle mysle nad jej imieniem) olewaja Alaske a ta nadal na nie i na mnie fuczy :roll: ja nie wiem co bedzie z ta Alaska Quote
Jola_K Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Diuna ma sie dobrze, rana ladnie sie goi czlowieka jej wlasnego trzeba Quote
Seaside Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 zrobię jej allegro wyróżnione tylko tu już musze mieć prześliczne zdjątka samej panny ;) (ale jestem męcząca :oops:) Quote
Jola_K Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 wczoraj zrobilam zdjecia Alasce i Tej drugiej kotce ktora jest w lazience, Diuna nie chciala fajnie usiasc ja im zdjecia musze robic w dzien, bo noca czarne koty nie wychodza dobrze, najlepsze naturalne oswietlenie a ja w dzien ciagle jestem w ruch stad problem ze zdjeciami dzisiaj mam w palnie sprzatanie kociarni to bede z nimi sporo czasu - zrobie nowe zdjecia Quote
nika28 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='peate']czekamy cierpliwie na te nowe fotki :p :cool2: ..................... Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='nika28']:cool2: ..................... i czekamy .. Quote
nika28 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Czekamy, czekamy, czekamy, czekamy :loveu: Quote
Jola_K Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 mamy zdjecia wszystkich moich tymczasowiczow, robilam je stopniowo w tygodni, ale nie mialam czasu by je wystawic :( dzisiaj bylam z Diuna zdjac szwy, przeciagnelo sie troche ale nie mialam jak z nia zajechac acha, zglosil sie Pan ktory chce adoptowac pare kotkow, moga byc starsze, wstepnie zdecydowal sie na Diune i Dakote jak zwykle, kciuki zaciskac mocno prosze Quote
peate Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Diuna + Dakota :crazyeye: razem :crazyeye: a czy one się w ogóle lubią? bo z Alaską było nie za ciekawie :roll: Quote
Jola_K Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 doemk sie sprawdza kciuki potrzebne a w miedzyczasie pokaze wam zdjecia Dusi i Dandiego :loveu: mam nowe zdjecia Dusi i Dandiego zapraszam do galerii :) Dusia lubi patrzec na rybki w tv tez lubi spogladac a Dandi woli patrzec na wszystko z gory :lol: i zoom... takie slicznosci :love: pozdrawiamy Quote
peate Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 śliczne kotki :loveu: śliczne fotki :loveu: Quote
peate Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 słodziaki dwa małe już szczęśliwe, a co będzie z ich mamusią .. :roll: Quote
peate Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 no i jak tam kicie? dojechały szczęśliwie? zaaklimatyzowały sie juz? Quote
Jola_K Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 peate napisał(a):no i jak tam Dakota i Diunka? dojechały szczęśliwie? zaaklimatyzowały sie juz? cos mnie wywalalo dzisiaj z dogo i nie moglam napisac, ze.. kotki juz dojechaly - dzieki pomocy Liwii kotki dzisiaj pojechaly do nowego domu (Liwia raz jeszcze wielkie dziekuje!) jestem po rozmowie z ich nowym opiekunem Dakota zwiedza, pokazala juz ze drzwi zamkniete na klamke to zadne zbaezpieczenie, weszla do sypialni i przy probie wziecia na rece dala lapa z dezaprobata, miski, kuweta.. wsio znalazla natomiast bardzo sie martwie o Diune :( jest wystraszona cala sytuacja, nie ma odwagi, siedzi za lozkiem, pod szafa, ciagle w ukryciu, nie je i nie pije, nie byla w kuwecie Diunce trzeba dac czas, juz poznala co to dotyk i mizianie wiec pewnie wkrotce zacznie smielej szukac rak do glaskania ja oczywiscie sie martwie, czy wszystko bedzie dobrze, czy dadza sobie rade, ech bede miala wiesci na biezaco, obiecano mi tez filmy, bo ich opiekun zawodowo zajmuje sie videorejestracja ps Alaska jest zachwycona samotnoscia Quote
Seaside Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Biedna Diunka :( Mam nadzieję, że szybciutko zaufa nowym właścicielom :( Trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę, że aż dwie kociczki znalazły dom :) Quote
peate Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jolu może poczekaj jeszcze parę dni .. :roll: to dla niej zupełnie nowe miejsce i nowi ludzie .. może zwyczajnie musi się przekonać ... przecież u Ciebie na początku też była nie ufna .. daj jej i jej opiekunom jeszcze trochę czasu :roll: Słonko od mojej mamy też spędziła pierwszy tydzień za wersalką :cool3: a może w nocy jak wszyscy śpią to ona wychodzi i szaleje, tak jak Królewna u Justyny :roll: Quote
Jola_K Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Seaside napisał(a):Biedna Diunka :( Mam nadzieję, że szybciutko zaufa nowym właścicielom :( Trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę, że aż dwie kociczki znalazły dom :) Diuna nie je, nie pije i nie korzysta z kuwety :-( rozwazam jej powrot Quote
Recommended Posts